|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.8.2007 16:32:32   
tejčica
Men pa OBA otroka spita.user posted image   In to kljub temu da eni v bloku nekaj štemajo žel cel čas, da se vse trese. Taja se je nekaj puntala da ne bo jedla mineštrce za kosilo in jo je zmanjkalo na kavču.

Ima pa Vid spet sitne dneve za jest. Danes ko je tako slabo vreme in smo notri, mu že cel dan nekaj pripravljam, mali pa usta skup. Dopoldan sem mu dala jabučka, mali nič. Ste nekatere pisale da daste tudi malim žličko med hranjenjem v roke in smo poskusili tudi to. Rezultat je bilo sabljanje z mojo in njegovo žličko. Kje vse je končalo jabolko raje ne sprašujte. Je pa mali užival, to pa. Pa vedno se smeji z usti odrtimi na široko, tokrat pa je bil tolk brihten da se je smejal z zaprtimi usti, da ja kaj v usta ne pride. No, za kosilo sem mu pa pripravila krompirčka in bučko, pa še malo njegovega mleka sem dala notri, da mu bo okus bolj znan. Usta je odprl, ampak samo zato, da je potem vse skupaj nazaj ven lahko pljunil. Vražiček mali!!! Na koncu je bilo v krožničku vsega skupaj več kot na začetku - še njegova slina. Po skoraj pol ure poskušanja sem obupala in mu dala flašo. Je bil tako zamtran, da je napol v spanju vlekel. Očitno meni nobeden od otrok ne bo prizanesel s težavami pri hranjenju. Bom popoldan še s kakšnim sadjem poskusla. Se ne dam kar tako.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8351
23.8.2007 16:35:04   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Evo te dva sta glih za skup

B&B = Twigi&sumo ... pa imamo spet en lep par

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8352
23.8.2007 17:09:15   
erna14
user posted image

evo mipa razen delfincka in jezka se nc nim amo na jedilniku

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8353
23.8.2007 17:10:47   
tejčica
Dajadada, user posted image  za Nejca da bo kmalu vse ok in en user posted image  za zaskrbljeno mamico.
Sezam, user posted image  za vrtec.

Slumpo, upam da je mali odspal eno vornh rundo in si tako imela kaj časa zase. Pa user posted image  za dober nakup.
LeINA, iiiiiii, res kako uživa mali.user posted image

Pikca, super za fotiča in da je tvoj možek zadovoljen z darilom. Mali pa nič ne znajo zase zadržat, ne.user posted image  Kdaj šibate na dopust?

Taya85, no, vsaj zmigat se je znala prodajalka.user posted image

Anja, upam da je glavobol že mimo.user posted image

Draja, a sedaj ko še ne rabita stanovanja kupit pa na veliko zapravljaš.user posted image

PikaPola34, glede šivalnih strojev jaz nimam pojma. Če me spomin ne vara Encijan šiva na veliko. Je pa že nekaj časa nisem zasledila tu gor, tako da ji magari ZS pošlji.

Žabika, uuu, a novo frizurco bo imela Hana. Slikco!

Blanči, Vid še ne sedi sam. Že če mu vozek preveč dvignem se čisto zvije notri, kaj šele da bi sam sedel. Je pa fuuul vesel ko mu dam rokice in se sam do sedečega položaja dvigne. Ampak potem je pa takoj štrbunk nazaj.user posted image

Meaa, močno močno držim pesti za dobre izvide in da se stanje leve ledvičke izboljša.user posted image user posted image user posted image

Lejci, user posted image  za lepše noči.
Tinaaja, user posted image  Brini za pridno papcanje.

Dskubin, ti si pa cel ekspert glede te otroške hrane.

Obalke, kaj zdej za jutri? Nobena nič ne reče. Ja al ne? Da vem al sporočim kaj Soncek78 a ne. No, če bo dež nas ne bo, drugače pa ja.

Taja in Vid pa še kar spita.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8354
23.8.2007 17:12:11   
tejčica
Erna, ni kaj, mali bo gurman.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8355
23.8.2007 18:24:39   
Žabika
No tako, pa smo prestali prvega frizerja. Da ne boste mislile, da je ne vem kakšna sprememba, samo drede smo odstrigli, pa opravili še malo lepotnih posegov na laskih. Hana je striženje junaško prestala. Evo za vse, ki vas zanima, kako izgleda nova frizurica in važna Hana:

user posted image

Pa še naša nova pridobitev: DUDA!!! Vleče vse firme in vse materiale.

user posted image

Dajadada: kako pa je ugotovila, da je streptokok???

Pa seveda bravo B&B jedca! To bo lep par.

Taya: Lupus je bolje, kri se mu je popravila, jajček plahni, čakamo pa še rezultat testov za erlihijo. Upamo, da bo pozitivno, ker potem vsaj vemo kaj je.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8356
23.8.2007 18:30:38   
Dajadada
kako pa je ugotovila, da je streptokok???

na učuser posted image .

Bravo Hana za novo frizurco in za osvojeno dudo. Zdaj lahko vseh **** dud, ki jih je mamica kupila naenkrat vlečeuser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8357
23.8.2007 18:34:08   
sezam
PikaPola - tnx za knjigico. Zanivo branje. Sicer sem jo samo na hitro malo preletela, mpak mi je všeč user posted image user posted image

Žabika - user posted image user posted image  Hana za novo frizuro

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8358
23.8.2007 18:43:43   
Sibil_
Dan!

Vse naj naj slavljencem, pa Nejcu naj se čimprej pozdravi....user posted image user posted image user posted image

Obalke-če ne bo dežja mi verjetno pridemo, pa seveda če Patrika popusti ta tečna-jao kaj vse me je danes že doletelo.Zdaj je mož prevzel in jaz lahko dam malo možgane in stražo na off.Tejčica ti pa bodi srečna, da ti spita.Ker Patrik popoldan noče več spat in je potem tečen za umret....user posted image

Žabika-Hana je tak cuker-samo mamica pa ni zgleda nič vraževerna, otroških las naj se namreč ne bi striglo do enega leta starosti.Tako pravijo...user posted image

Aventovi lončki-no, pa smo jih tudi mi nabavili, tisti komplet 20 lončkov in žličke in sponke (ki btw ne vem sploh za kaj jih rabit?).Zdaj imam pa spet težavo-kako to oprat-a prekuhat al samo z vročo vodo in praškom za posodo al kako?In ko daš hrano noter-zapreš še toplo al počakaš, da se hrana noter ohladi?user posted image

Spet vprašanje za tiste s starejšimi otroci-kako za vraga obvarujete zadeve pred njimi?Jaz nimam več mesta na visokih policah in že norim.Danes sem komaj rešila ta Aventov paket lončkov, da je ostal cel in da se ni kaj izgubilo.Ma to je za znoret-vse doseže mulac, če pa sam ne doseže pa hop po pručko in ga je vsepovsod polno.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8359
23.8.2007 18:48:03   
tinaaja
Hana, good hear day user posted image user posted image Pri nas je duda se vedno no go user posted image Super za Lupusa, me veseli, da mu gre bolje!

Pri nas je nekdo taka tecka user posted image user posted image user posted image jao.... aja, pa nisem jaz. user posted image

tejcica, upam,d a je vid popapal kaj sadja user posted image

Sezam, super za vrtec, jaz bi tudddd...

Meaa - a si ze imela izpit, se nisi nekaj ucila?

erna, poglej, kako je bor jabucko stresu v zelodcka.. a mislis, da ga ziga ne bi tud user posted image user posted image user posted image (moram mal provocirat) druga pa riba pride na meni sele kasneeejeee...

Bor, ti pa le papaj, da bos brinko branu user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8360
23.8.2007 19:12:04   
K_a_t_i
Kwa je babe, bote sam čvekale? Ker bo pa lajstu?! user posted image

A bo juter vreme al ne bo? Bi lohk po dooooooooolgem cajtu mal počvekale v kakem Tivoliju. Kaka interesentka? (ja no dober, prov mate - sladoleda mi je zmanjkal user posted image )

No sej, nam zdele neč komentirala, ku sem pol že pozabla kwa ste se menle, edin od Hane frizuro je Žiga pohvalu pa veseli ga, da se je še en par pojavu da bojo lohk skupi v kino hodil (mi je namignu, da ma zadnja vrsta dvojne zice user posted image  - še pominte, tovariši?! user posted image )

Pa to moram obvezno povedat, da sta s Svitom prečekirala novo stanje v Cpju, sta bla fuul u šoping mudu, sam pol k u uni trgovin nista mogla po štengih gor pridit, sta bla toook frapirana, da sta še u H&M vso Snoopy kolekcijo nazaj nesla pa šla sam v Špar vsak po svojo štruco kruha. Gluten gor al pa dol, sam da se je!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8361
23.8.2007 19:12:44   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Draja, a sedaj ko še ne rabita stanovanja kupit pa na veliko zapravljaš.user posted image

He, he, pa še res je!

Sam na hitro mal pokomentiram, ker še nisem uspela vsega prebrati. Ste bile spet pridne danes!

Sezam čestitke za vrtec!

Pohvale Brini in Boru za pridno papcanje!

Tejčica zdaj vidiš kakšno vreme moraš drugič naročiti, ko boš hotela, da tvoj aosnčka prespita popoldne.

Hana lušna. Itak. Z dredi ali brez. Aja pa mami naj se kar izživlja zdaj, ko lahko Hani še odstriže drede, čez par let bo hotla imeti mala celo glavo dredov, pa niti slučajno ne bo pustila mami, da ji jih odstrižeuser posted image .

Dajadada upam, da antibiotik kmalu prime in ranice izginejo. Je pa res čudno, da se kar od nekje pojavi takšna okužbauser posted image .

Erna itak veš, kakšno mnenje imam jaz o tvojem Žigcu, mojem zetu, tko da ti kar limaj fotke, midve z Živo ga bova pa še naprej občudovale.

Pa še eno vprašanje na hitro:
Tiste, ki ste že krstile svoje sončke - kolk ste plačale župniku? Sprašujem namreč zato,ker naš župnik nikoli noče povedati cene oz. reče zmeraj nekaj smešno malega, pol pa mu ne veš kolk dati. On bi kar vse zastonj delal, valjda pa mu hočemo plačati pošteno.

Se javim še pol po kopanju in dojenju, ko mala zaspi.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8362
23.8.2007 19:18:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
On bi kar vse zastonj delal, valjda pa mu hočemo plačati pošteno.

Ne me linčat, če bo vprašanje neumno (nisem iz tega foha) - kaj a ne dobijo župniki plače iz proračuna?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8363
23.8.2007 19:28:49   
sezam
Šele sedaj sem vidla kerga smo dans - Naša Ana ima danes 30 M - 2,5 leti - čestitke moja velika nagajivka user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8364
23.8.2007 19:29:10   
Žabika
Kati: kino - kaj pa je to???? Sem že puzabu!user posted image Pa ne provociraj! user posted image

Jaz sem jutri kot vedno ZA! Vreme bo, ker je že zdele šajba zunaj, tko da njami, njami Breskov jogurt. Aja kdaj pa? A ko se vsi naspite, pa tiste župe al pa kašce pojeste? No jaz bi prej!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8365
23.8.2007 19:32:59   
K_a_t_i
Lahko prej! Okol 11h? Bomo jedli kašico tam. Razen seveda, če maš ti še kake domače breskve pa nam nardiš 150 ml pireja za sabo user posted image .

Ja Žabika, kino za nas je out! Zdaj bojo mulci hodil. Gremo se kopat mi....

ps. Pametni kuža nas čaka pri moji sestri user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.8.2007 19:46:58 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8366
23.8.2007 19:37:05   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Spet vprašanje za tiste s starejšimi otroci-kako za vraga obvarujete zadeve pred njimi?Jaz nimam več mesta na visokih policah in že norim.Danes sem komaj rešila ta Aventov paket lončkov, da je ostal cel in da se ni kaj izgubilo.Ma to je za znoret-vse doseže mulac, če pa sam ne doseže pa hop po pručko in ga je vsepovsod polno.user posted image

Al pa na omaro, mizo, ... zleze, sam da pride zraven user posted image user posted image  Žal tudi še nisem ugotovila kako naj ji to preprečim user posted image

tinajaa - tako kot je že ena par dni napisala - upanje umre zadnje. Jaz sem bila tud že sprijaznila, da za nas letos ni vrtca, no sedaj pa kar 2 user posted image user posted image  Sem pa danes ful vesela za tega, saj jo bom lahko sedaj šla iskat peš in se ne bo treba pokat v avto. Pa kasneje mi jo bo lahko šla iskat tašča (ki pa ne vozi avta), tako da sem res vesela. Pa še s sovrstniki bo šla lahko kasneje skupaj naprej v šolo. user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 8367
23.8.2007 19:40:58   
slumpo
Žabika...noro lušna Hana......

Kdaj pa jutri v Tivoliju?

Zdej grem pa k mojima k drgač se bosta potovkla...ne vem mali tok kriči!   Že sedaj ima monopol nad atijem...ajoj kaj šele bo!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 8368
23.8.2007 19:42:38   
slumpo
OK...sem že zvedla...malček sem bila prehitra!!!Grem mojega fehtat če mi pusti brm brm (beri avto)

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8369
23.8.2007 19:52:27   
urla
Jest tut jutri JAAAAA. Prinesem futer za katjo s sabo.

Sem se pa pridružla Hani - tut jest sem uspela dons do frizerja pridt. Jeeeeeuser posted image

Za Nejca ena user posted image .

B&B naveza - Anja aveš, da bo Bor ful večja faca, če bo imel starejšouser posted image  (pa brez zamere Brina, ampak katja postaja tut tak sumo, da ne bo strahu, da bi jo Bor pomečkal). Naša Katja nima še nobenega izbranca.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8370
23.8.2007 19:52:33   
tinaaja
Se malo na temo krsta -
kdo drzi otroka, kdo sveco, kaksen je protokol. imamo pa dve botrci.. Thx

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8371
23.8.2007 19:55:55   
urla
Tinaaja - glede vrtca še nekaj, kar ti bo pognalo kri po žilah. Moja seka je iz Vrhnike. Pa imamo veze na direktoratu za predšolsko vzgojo, pa so ji rekli, naj samo izbira ali v Trnovo ali tam zraven Elesa, kar ji bolj odgovarjalo (Pijo pa bo dala v vrtev sem 08). No toliko o fer državi.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8372
23.8.2007 19:56:31   
urla
Pri nas je svečo držal očka, tiana pa boter in botrca.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8373
23.8.2007 19:57:58   
tinaaja
B&B naveza - Anja aveš, da bo Bor ful večja faca, če bo imel starejšo (pa brez zamere Brina, ampak katja postaja tut tak sumo, da ne bo strahu, da bi jo Bor pomečkal). Naša Katja nima še nobenega izbranca.

se tok mlada, pa drugim v zelje skace ... c,c,c,c,c user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8374
23.8.2007 20:00:36   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Tinaaja - glede vrtca še nekaj, kar ti bo pognalo kri po žilah. Moja seka je iz Vrhnike. Pa imamo veze na direktoratu za predšolsko vzgojo, pa so ji rekli, naj samo izbira ali v Trnovo ali tam zraven Elesa, kar ji bolj odgovarjalo (Pijo pa bo dala v vrtev sem 08). No toliko o fer državi.

jah za sept 2008 mene ne skrbi.. bolj se mi gre za marec - sept... jah, ne mislit, da mi ne bomo uporabili poznanstev - morda si tudi preko VIP uredimo vrtec. user posted image saj drugace ne prides nikamor. tko pa je!

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

DUDA
nataly33

Ali ima vaš dojenček rad dudo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 109

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!