|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.8.2007 11:54:46   
erna14
u kva je pa za tiste k majo tus,tole ne pride u postev

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8326
23.8.2007 12:03:58   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Dksubin, na te zadeve me je patronaska opozorila, da marsikje pise, da je od 4 meseca dalje, ampak med vsebinami pa je mleko ali beljak user posted image

Jaz te piškote imam, jih pa še ne uporabljam - ker samo dojim, pa jih potem nimam kam vmešat. V družini (tudi širši) nima noben alergij na hrano, pa bomo po moje kar kmalu začeli z glutenom (tam nekjeokrog 7 meseca, mogoče malo prej), te piškotke pa bo dobila kar kmalu za grickat (čez kaka 2 tedna) in začela jih bom drobit med sadje - tako smo začeli tudi pri Dražu. Z mlečnimi izdelki (skutke,..) bomo počakali nekje do 7 meseca), z mlekom pa še kasneje.

Ja, res je enverjetno, kaj je vse v otroški hrani. Večina jih pri nas daje Plazma kekse (od Bambija), no, sej so dobri, ampak notri je med user posted image , včeraj sva se srečali s sibil v trgovini pri otroških papicah in našli eno od 4+ z mešanim sadjem, tudi jagodouser posted image . No, če bi se res držala vseh pravil kot pijanec plota, bi mogla izključno dojit tam nekje do 9. meseca verjetno, kar pa ne bo šlo user posted image
Pokrivanje ponoci

Spimo odkriti v dolgi pižamici (tanki).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8327
23.8.2007 12:18:30   
draja
Erna ne boš verjela, ampak sploh nisem šla v zgornji štuk CPuser posted image user posted image . Sem se tolk zamudila že v H&M in v Arielu, da sva pol kar domov šibali. pa drugič.
Aja, kartica je sicer na moževo ime, je pa to skupni račun - vsak pol nakazujeva gor. Pri mojmu ni debate - vsak strošek delimo na pol in to do centa natančno. Pravi da drugače ne bova nikoli do stanovanja prišla, če ne bo on šparal in delil stroškov z manouser posted image . Se časih potožim, da moram bit jaz enako udeležena pri stroških kljub moji ubogi porodniški, pa se me mal usmili ali pa mi pokaže, kolk ma prišparano za našo štalco, pa se potolažim.
Tale fliper je pa mogoče tudi za pod tuš - mislim odvisno kolk vode lahko spodaj natočiš noter.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8328
23.8.2007 12:19:52   
sezam
Čestitke današnjim slavljencem - Živa in Neža (NMJ), Živa (Force), Ela Amy26), Nejc (Dajadada) in Anej (Slumpo) user posted image user posted image user posted image

draja - user posted image  za dobro novico glede stanovanja. Ga bosta lahko v miru našla (dolgo lahko zbirala, ker je še dovolj časa) in še mal evrčkov prišparala user posted image

thaiss - mi imamo enekaega trip trapa za Ano user posted image  Matia pa je pravi cukrček user posted image

dajadada - user posted image user posted image user posted image  z Nejca

Anja - A ti to resno? Bo res C & A tud pri nas? Pa  za tvoje zdravje.

slumpo - ja res je dober. Smo ga e za Ano imeli user posted image

šivalni stroj - jaz ga imam - Singer. Je super, samo za prah gor nabirat je pa malo drag user posted image  Sem ga pa kupovala ene 10 let nazaj - sem imela napad šivanja, ki pa je minil ko sem se poročila user posted image . Takrat so ful kupovali stroje od Elne, ki je pa dosti cenejši

čeveljčki - sicer imamo že 2, pa še nobenih nosil. Čakamo na jesen, ko bo hladneje, sedaj pa štumfi rolajo. Pol jih pa po ulci iščemo, ko pridemo s sprehoda user posted image  Ma čist takoj jih dol zbrca ali pa potegne user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8329
23.8.2007 12:28:22   
tinaaja
Draja, a pa po zakonu lahko placas z zakoncevo kartico? Zanimivo, da so sploh pogledali user posted image aha, sem prebrala, da je skupen racun..

Jaz sem doma iz emporiuma- brez vsega user posted image user posted image user posted image Napredujem... zase itak nimam kaj kupovat, za brino pa niso imel nic pametnega.. oz imel so v benenttonu veliko za veliko €... pa se nisem znala odlocit samo za eno stvar, tko da sem vse tam pustila... me pa cudi nekaj.. gor na benetonovih zadevah so blescice pa bisercki - a ni to tko neprimerno za bebice? user posted image

nejc, odzeni baketrije user posted image  

Anja, kratka kava pa krhle limone not pa spij (v blizini wcja, ce bos bruhnila).. etericno odlje od mete na sence namazi...  pij, pij, pij.. pa kaksen kozarec vincka tud user posted image upam,d a bo kmal boljs - i feellllll youuuuuuuuuuuuu!!

morda bi sla se jaz spat, ce ze brina dreto vlece...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8330
23.8.2007 12:33:51   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
in nič pokrit, ker popuser posted image ko ga pokrijemuser posted image ne vem kaj bo pozimi.

Isto mamo mi z Dražem (pa vse izgleda, da se zgodovina ponavlja user posted image ), še zdej noče bit pokrit, ko smo poskusli vrečo je pa skor živčnega fasal (pa mi tudi). V glavnem, smo obupali, poleti je spal itak v bodiju, zdej, ko bo malo hladneje v tanki pižamici in nogavičkah (ker če ne je ves leden - včasih si da nogavice dol, zato vem) ali tankemu pajacku. Pozimi mu čez to oblečem še pižamo in termo nogavice user posted image , kaj čem druzga.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8331
23.8.2007 12:35:25   
Taya85
dan,
no mi smo spali od 20.30-8.00, jedli se igrali in spali od 10-11, zdej pa vriskamo in po mizi tolčemo, aja pa moja roka je tud ful dobra za lizatuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
taya85-kje si pa ti gledalauser posted image jaz sem vidla za tamalga full nore kavbojke za tamalga na naramnice res fullll dobre za 12 € pa v h&m- tud majcke fulll dobre za zimo od 5€ naprej

v okaidi (sej nevem če sem prov napisala) in v uni ta drgi štacuni s prekletimi stopnicami

Žabika  a je kuži kej boljše?

Dajadada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za škrata

Tinaaja user posted image  za spanje

Meaa kva se pritožuješ, sej maš več € na računu k jz, jih imam samo 5€(je** tako porodniško)

Thaiss kjut tale vaš pomalin

cao

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8332
23.8.2007 12:36:16   
A-N-J-A
tinaaja benetton ima od 1leta naprej cune,tko da je to že za malčke in najbrž lohk pripopajo bleščice.Ti pa povem una majčka ko piše z bleščicami gor Benetton je neuničljiva,pa še raste z otrokomuser posted image .
A me hočš v grob spravt limona kavauser posted image .

sezam ja resno mislim je blo rečen da v drugi polovici leta.user posted image

Jaz pa čakam da se Bor zbudi pol pa šibam une žabce zamenjat,pol pa po Elo v vrtec.Če doma ležim me itak še bolj glava boli.

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 23.8.2007 12:41:16 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8333
23.8.2007 12:42:43   
A-N-J-A
dskubin-sem ti že parkrat hotla rečt,da maš super avatar,če bi glasoval za najlepšega bi zihr zmagalauser posted image .
Kdaj boš kaj slikic z nami delila???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8334
23.8.2007 12:52:32   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
dskubin-sem ti že parkrat hotla rečt,da maš super avatar,če bi glasoval za najlepšega bi zihr zmagalauser posted image .
Kdaj boš kaj slikic z nami delila???

Hvala. Sem se trudla ure (kot da mam viška časa). Ampak bom mogla mal zamenjat, otroc so že zrasli user posted image - no, ribica ostane.
Slikce... ne vem. Jaz sem tak komplikator, ne bi dala kr enih slikc, pa bi zbirala (k fotkam pa ogromno), pa zagonla enga cajta v brez veze. No, se bom potrudla glih kakih par prlept, da vsaj vidite, kake otročke mamo, če se slučajno kje srečamo. V glavnem, user posted image sm ful težila, da mi je naredu blog za Draža, ko se je rodil - pa še vedno ni online, ker se jaz nikakor ne morem odločit, katere slikce bi gor dala. Pa bo že 2 leti mimo. Sem usekana, nimaš kaj.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8335
23.8.2007 12:58:56   
erna14
taya-jp v okaidi so se men tud zdele kr zasoljene cene,u po stengah si tud ti plezalauser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 8336
23.8.2007 13:25:50   
tinaaja
inaaja benetton ima od 1leta naprej cune,tko da je to že za malčke in najbrž lohk pripopajo bleščice.Ti pa povem una majčka ko piše z bleščicami gor Benetton je neuničljiva,pa še raste z otrokom .

beneton ima od 0 naprej user posted image imamo en zgoren del trenirke in mi je super, samo cifre imajo pa zmedene. za 6m je bilo brini prav pri 3 glih za glih. tko a bi j zdaj kupila za 1 leto, da ji bi bilo morda prav se par mesecev.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8337
23.8.2007 13:33:13   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

taya-jp v okaidi so se men tud zdele kr zasoljene cene,u po stengah si tud ti plezalauser posted image user posted image

Sem vprašala prodajalko, a tja gor se pa neda z vozičkom in mi odgovori: Ja seveda da se da - prime za voziček in mi ga odnese gor user posted image -svašta

Smo pa dobili balon napolnjen s helijem, da se je user posted image  lahko naduval, Lina se mu je pa smejala k norauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 8338
23.8.2007 13:38:28   
Pikca
ojla,
dobili smo popravljen fotkič, torej na morju ne bomo brezuser posted image

popoldne grem pa po darilo-teleskop za mojga, mu bomo kar danes dali... presenečenja ne bo, ker je seveda Živa sčvekalauser posted image user posted image , je pa fuuulll vesel, samo škoda, da je oblačno, ne bo mogel danes sprobati. bomo morali seveda vzet na morje, ampak to je dost velika zadeva in ne vem kam bomo stlačili ob vsej ostali prtljagiuser posted image  Živa je že napovedala kaj vse hoče vzet s sabo, že vidim, da bo pestro jutriuser posted image
dskubin, meni so tudi full všeč tvoje fotke v avatarjuuser posted image , sem pa jaz tudi taka, da rada fotkam, ampak z izbiranjem se potem nimam časa tolk ukvarjat, tko, da zdaj tudi fotkam malo manjuser posted image

nejc, naj se ti ranice hitro pozdravijouser posted image

slavljenčki vse najboljše!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8339
23.8.2007 13:57:27   
Anonimen
Čestitke Živa in Neža (NMJ), Živa (Force), Ela (Amy26), Nejc (Dajadada) in Anej (Slumpo)user posted image user posted image user posted image user posted image

hitra in kratka bom..grem namrec pacat tortilje za kosilo..dopoldan pa sem se po drug sus zascite slauser posted image ...in pa user posted image gre v nocno se pravi,da si vas cez dan utegnem smao prebrati bolj kot neuser posted image

evo mi se pa ponovem kopamo v taksni banji...mali uziva sto na uro...vcasih cist kot penzionist vcasih pa brca tako,da je vse mokro okoli user posted image
user posted image

A-N-J-A  & erna se ena koza se vama pridruziuser posted image jst sem pa 10ka

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 8340
23.8.2007 14:39:35   
A-N-J-A
tinaaja v Emporiumu majo od 74 naprej,drugač pa vem da je od 0+user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8341
23.8.2007 14:44:32   
tinaaja

tinaaja v Emporiumu majo od 74 naprej,drugač pa vem da je od 0+user posted image

se mi je zdelo, da nisem nic manjsega vidla.. ampak se nisem sekirala, ker sem vsaj 74 iskala... user posted image dobr vedt! thx

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8342
23.8.2007 14:45:28   
slumpo
buuuuuuuuuuuuu...po eni uri uspavanja in pol ure spanja zraven nega mi ga je končno uspelo spravit spat...noro...

zdej grem pa kuhat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8343
23.8.2007 14:49:22   
sezam
sezam ja resno mislim je blo rečen da v drugi polovici leta.user posted image

user posted image user posted image user posted image A to v CP ali kje drugje?

user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem spet pr luft. Dobil še en vrtec, ki pa je čisto blizu (bil je na 1. mestu pri nas). Tako, da smo Ano danes že prestavili user posted image

otroška hrana - ja pri tej kupljeni hrani je vedno treba gledat na sestavine in ne kaj gor piše (od katerega meseca dalje) user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8344
23.8.2007 15:18:41   
Dajadada
Hvala vsem, ki držite pesti za Nejca.
Mi2 sva nazaj od P. Ugotovila bakterijsko infekcijo, ki jo je povzročil streptokok. Kje, kako smo to staknil nimam pojma. Dobila sva antibiotik - ospen sirup, 2ml na 8 ur. Ju3 se greva spet pokazat.
Na prstku se je ful mehur naredil, ki mu ga je predrla in je kar teklo ven. Zdaj ima pa povitega sredinčka, revček, bošček maminuser posted image . Na glavi zgleda pa kot ena ornk oblika temencuser posted image .
Ah, kaj vse nas še čaka, mene je kar groza vseh bolezni, ki jih bomo še dali skoz.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 8345
23.8.2007 15:36:59   
A-N-J-A
sezam ne vem kje bo,ampak važn da bouser posted image

dajadada-sam da bo Nejček okuser posted image

Pazte zdaj,Boru sem naribala jabolček,ga mal pokuhala in je celga pojeduuser posted image .Skor nič ni šlo mim,ful je lepo jedu.Ufff kar ne morem verjet,moj prvi otrok ki je user posted image .Full sem hapy mi je polepšal dan.Aja pa ko sem ga vmes mal popravla ker je skor v krožnik padu se je ful bunit začel,je mislu da ne bo več dobuuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8346
23.8.2007 15:57:19   
tinaaja
Dajadada, vse bo OK, ceprav vem, da bo mene tud cist ven iz tirov vrglo. Bozcek mali.

Bravo Bor user posted image user posted image
da se jaz skledico pristavim - z mojim jeva kosilo in brina zacne ful vriskat in z rokami mahat. in gledam mojga in recem, da je tko delala vcer, ko je jedla kasico. in vzamem njeno zlico in jo priblizam ustom in ona odpre. mami je laufala kasico delat in brina je papcala. ful se mi je hudo zdelo user posted image bo treba zgleda za 3 kuhat. zgleda da mi sporoca, da je ready... samo jaz kar razen kasic kar se nekako nisem ready. ampak bom, vsaj jabucko user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8347
23.8.2007 16:13:42   
A-N-J-A
Evo te dva sta glih za skup,moj je tud tok krilu k norcuser posted image .
Bravo Brinčiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8348
23.8.2007 16:20:33   
Dajadada
Evo te dva sta glih za skup

B&B = Twigi&sumo ... pa imamo spet en lep par

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 8349
23.8.2007 16:22:40   
A-N-J-A
B&B = Twigi&sumo ... pa imamo spet en lep par

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 8350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  332 333 [334] 335 336   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

sindarin

Koliko let je star vaš najstarejši otrok?

0-1 (29%)

1-2 (14%)

2-3 (10%)

3-4 (9%)

4-5 (7%)

5 in več let (31%)

Število vseh glasov: 533

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!