Dajadada
|
Sonchek, foooovš, jaz bi tud romantično večerjo vsak petek. Ful lep ritual. Midva sva imela malo drugačnega, dokler nisva izvedela vesele novičke, da v meni raste novo bitjece...sva vsak petek zvečer šla žurat, al sama al pa s prjatli, samo da se je proslavil začetek vikenda. Pol pa cela sobota crkljanja v postli (s težko glavo ). Zdaj pa žuramo bolj malo, se pa zato še več crkljamo v dvoje in z najino bučko v troje . Aneja moram pa itak zmer pohvalit, ker tako lepo papca. Prva stvar, ki jo je naš pojedel po žlički, je pa Ospen sirup . Tinaaja, bravo za prijavo teme...se premika, se premika, še enih par deset strani naklofaš pa bo konec . Urla, Sezam, a je sezona novih frizur, al kaj . Sezam, ti bi pa kar nazaj v vrtec šla . A misliš, da bi bil zate kaj dražji kot za tamaučka. Da ne bo ubogi očka obubožal, ker bo moral tok za vrtec plačevat . Sonček78, podiraš rekorde v dolžinah posta . Draja, a se še zmer igraš, al si tudi Živo kaj zraven pustila ? Pikca, jeeeee morje. Lepo pakiraj . Taya85, viki krema . Ne, ne naš ni zaspanc, bi zihr še tvojo pokvaril, al bi pa ona njega spreobrnla...ne bi škodl . Erna14, a vaš kdaj NE spi Bo čist preveč zrastu. Mi2 sva bila danes spet pri P. Iz prstka še kar teče gnoj, kar naj bi bilo dobro, da se sčisti in ne pritiska na kost. Na glavci je ful bolš. Jutri se gremo spet pokazat. Mali je pogumen kar se da, samo ospen mu ne diši preveč, ga je več okol kot v ustih...vanish, vanish.
|