|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.8.2007 17:39:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8626
   RE: Marčevke 2007
25.8.2007 18:43:38   
draja
Dan!

Mi smo nazaj. Je bilo kar znosno. Na živce mi gre edino, ker je tašča začela Živo lubčkat in zdaj to kar naprej delauser posted image . Ma nonstop se sliši cmok, cmok, cmok in to po ličkih in povsod. saj bi ji že zdavnaj kaj reka, samo je zadnjič videla mojo mami (njej pač pustim, ker smo vsak dan skupaj in ker sem seveda - priznam - pristranska) in zdaj ne morem njej ne pustituser posted image . Ampak ok, saj sta konec konecv v sorodstvu, pa bom tudi to preživela.

Sezam ja smo razmišljali tudi o prenosni posteljici pa je pol nismo vzeli,ker jo imam pri mojih doma in ker tudi tam ne zna več sama zaspati, kljub temu, da je v njej spala 14 dni na morju. Sem jo pol pri tašči kar v vozičku uspavala pol pa preložila v ta veliko posteljo pa je malo odspala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8627
25.8.2007 19:09:40   
draja
CV105 dobrodošla nazaj!!!!!

Pa da vam pokažem še novo telovadnico od naše Žive (je čez pol dnevne sobe, ampak vse za pravilen motorični razvoj naše akrobatke):

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8628
25.8.2007 19:34:31   
tinaaja
CV105 WB user posted image kako je bilo na dopustu?

Draja, super koticek, upam, da ziva tudi pride do njega, ne samo vidva user posted image user posted image user posted image A si puzzle v Arielu kupila, a so se v akciji? No vis, pa je obisk za tabo.. MA saj jaz sem tudi pristranska, pa kwa cmo. tko je. pa mi je tasca kul, ampak mama je pac mama.

Jaz sem popoldne dol padla za uro in pol, zgleda da sem vseeno kar utrujena user posted image Je prav pasaaaaloooooo user posted image
Brina je danes 2x kakala in ocitno je notri prebavljen jabolcek. Od kar okusava GH se ji je kakica ful popravila, dobila spet ta pravo barvo in obliko user posted image Hja, pa vonj je mal spremila, ampak se ni krize user posted image dan dva bo se jabolcek dopoldne, pol pa bomo kar bucko probal pocasi.

Bucke - a date sredico ven, ce so peske? A zadevo pasirate ali samo pretlacite?

Meaa - ma vazno je, da konas solanje. Jaz sem prej v 2 letih naredila 18 izpitov ob sluzbi, zadnje leto pa zabluzila user posted image Men naj ni podaljsali absolventa zaradi starsevsta in mislim, da bi tudi za ostale moralo biti tako. Kam pa hodis?

Se pol se pisemo, gremo vecerno rutino speljat user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8629
25.8.2007 19:43:45   
Naomi
ce je kera za ;)

When your pc screen is all white (like a word page, for example),
your computer comsuption is about 74 Watt. When it's all black, the
average ist about 54 Watt.
Because of this, a few month ago, Mark Ontlush wrote an article
about the amount of energy that could be saved if Google had a black
background instead of white.
Considering the high popularity of the website, according to
Mark, the energy savings would be about 750 MW-Hour per year.
Answering to this post, Google created a black version of it's
search engine named Blackle.com (
http://blackle.com) , that works the
exact same way as the original version but uses less power.
Pass it on to friends, family and discussion list...let's all
give our support to Blackle!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8630
25.8.2007 20:59:32   
draja
Tinaaja prvi paket puzzlov sva kupila v BC, druga dva pa v Arielu ja, samo tile naši, ki so malo manjši niso nič v akciji. Drugače pa so še imeli une večje v akciji ja. Pač sem morala vzeti te ta male, ker sva že prvič te vzela. Sam PAZI - šele zdaj ko sem se "igrala" z njimi sem opazila, da imajo določene črke in številke tudi majhne koščke v sredini (npr. 6, B, P, A, 8)user posted image . Sem bila tko jezna nase, da nisem prej tega opazilauser posted image . Zdaj sem naredila tako, da so takšni puzzli pod igralnico, da ne more do njih, bom pa verjetno tele majhne koščke enkrat kar ven pobrala, pa bo namesto tega tam pač luknjica.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8631
25.8.2007 21:08:14   
tinaaja
Sem bila tko jezna nase, da nisem prej tega opazila . Zdaj sem naredila tako, da so takšni puzzli pod igralnico, da ne more do njih, bom pa verjetno tele majhne koščke enkrat kar ven pobrala, pa bo namesto tega tam pač luknjica.

jaz bom to zalepila.. se bo z drugimi zadevami igrala, pa ene imam z zivalcami, pa bo tiste sestavljala.. moram it kupit pol te tavelike za pod stajico.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 8632
25.8.2007 21:09:31   
cv105
dopust: odlično 5 !!

GH: ste pridne, vse po vrsti uvajate, a ne? Mi smo že tapravi jedci in jemo vse možne sadne in zelenjavne kombinacije

pasiranje: jaz vse sadje in zelenjavo brez izjeme pasiram. Jabolka sem od začetka na steklenem ribežnu ribala, zdaj pa kar s paličnjakom zmiksam kot vse ostalo.

bučke: jaz praviloma sredico odstranim

koleraba: a jo je že katera probala?? eni pravijo, da se jo komot da kot samostojni obrok, moja stara mama pa je danes prišla s teorijo, da ful napenja ??

Draja & Živin kotiček: ful lep. Maks ima podobnega in se včasih še jaz zraven njega počim dol in potem se nama dogaja !!

debata na RR: tako z malo časovne distance opažam, da se je debata mladih mamic iz zgolj in samo dojenčkov razširila na malo (al pa veliko) širši repertoar. user posted image user posted image  Luštno.

Mi smo pojedli, se okopali in Maksi že spančka. jaz grem za njim po hitrem postopku.

Nočko.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 8633
25.8.2007 21:23:46   
sezam
Pesmice - Raimonda imamo mi za uspavat user posted image

draja - user posted image  kotiček. No vidiš pa ste preživeli obisk. Glede pristranskosti pa kot je že tinajaa napisala -mama je mama, tašča je pa tašča user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Neposredna povezava do sporočila: 8634
25.8.2007 21:23:59   
slumpo
IZVIRNO SPOROČILO: meaa

Slumpo - a to si bila na depilaciji nog? Kolk časa ti pa zdrži?

ja na polovični...višje ni šans da zdržim, še za polovično se moram prej psihično pripravit...men je OK...zdži 3 tedne pa fullll se redčijo. Ja ravno sve se pogovarjale s to ki mi to dela da je čedalje več brazilske depilacije in podpazduho...to je noro če zdržiš...pr men ni šanse...

no mi smo zdele prišli domu in mali že spi....midva pa zdej pred TV...samo še frape iz borovniz od Žabike si nardim....ŽABIKA JAZ BI ŠE BOROVNICE...

NOČKO VSEM ...JUTRI JE POLNA LUNA

Neposredna povezava do sporočila: 8635
25.8.2007 21:52:32   
urla
Tinaaja - če so bučke male, potem jih pustim cele, če pa so tiste ogromne z velikimi peškami, jih odstranim. Jaz nekatere stvari pasiram, nekatere samo pretlačim. Sem pri tianu vse pasirala, pa imam še danes probleme, ker se mu enostavno ne da gristi hrane.

Draja - ful luškan kotiček za malo princesko.

CV105 - dobrodošla med nami sotrpini!

Koleraba - mi jo jemo že od začetka in sicer jo skuham s korenčkom v rahlo slani vodi ali pa jo poberem ven iz juhe. Katjo ni nič napenjalo.

Jaz sem pa ravnokar končala 13 min vadbo na leg magicu (danes 2 dan). Mišice me tako bolijo in pečejo, da se na stol usedam 10 sekund. Ma bomo že potrpeli, da bodo noge lepše in z manj okraskov (beri celulit). Mi ravno zadnjič tamal reku: mami ti imaš pa pomarančo na nogah. Pa sem ga vprašala od kje to nemu, pa reče: ja na reklami je imela ena teta take noge kot ti in je rekla, da je pomaranča.

Pa še ena posrečena. Zadnjič gleda reklamo za always in mi reče, da je to obliž za na rit. Iz reklame pa ni nič vidno, kam naj bi vložek pasu. Pa ga sprašujem, kdo mu je to povedal, pa on; ja mami to maš ti za svojo rit. Sem skoraj v nezavest padla od smeha. Se je pa mulc spomnu na vložke, ki sem jih nazadnje nosila pred več kot letom dni (hvala bogu, da tako še ostane nekaj časa). Ma pa spomin in domišlijo.

Grem jest govejo župco, ki diši po celem stanovanju, njamiiiiiii

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 8636
25.8.2007 21:53:02   
tejčica
Nam je pa danes pokukal ven prvi zobek!user posted image user posted image user posted image  Sem se najprej ful ustrašla, ko sem vidla kri med slino, pol mi je pa le potegnilo kaj to utegne bit in zatipam špičko zunaj.user posted image

Sanja (malicka), čestitke za 6 mesecev.user posted image
Iza (skačica), čestitke za 5 mesecev.user posted image

Cv105, user posted image  da ste na dopustu uživali. Pa super da je Maks tak jedec. Kolerabe mi še nismo sprobali.

Naomi, uf, tole črno ozadnje me je pa kar nazaj vrglo.

Tinaaja, ja, jaz dam pečke stran. Moram pa jaz vse pasirat, ker drugače mali, še tistega malo kar poje, ne zna dol spravit.

Sem mu pa danes dala riževo kašico. Je odpiral usta hitreje kot sem mu utegnila žličke dajat.user posted image  Se je pa kašica ful hitro utekočinila, tako da je bilo to potem bolj zlivanje v usta kot papanje.
Draja, super igralnica.user posted image Mi imamo tiste puzle z živalmi in jih Taja zelo rada sestavlja. Za Vida pa sigurno še nekaj časa ne bodo primerne, ker je tu mač malih koščkov. Nekaj sem jih pa že celo posesala, ko sem šla s sesalcem čez.user posted image

Sezam, upam da ti danes spet uspe spati 6 ur skupaj. Lahko še kakšno zraven.user posted image

Slumpo, tudi zame je depilacija user posted image user posted image user posted image . Raje pogosteje britvica kot pa ta matr.user posted image

spanje na trebuhu - Jaz sem se sedaj že navadila da mali spi na trebuhu in ga, ko mi zaspi na flaši, tudi sama v posteljico položim na trebuh. Drugače se pa itak sam okrog obrne, pri tem pa je še šansa da se zbudi. Sem pa prve dni tudi non-stop spremljala če je vse ok. 

Meaa, uf, šok tole piskanje Angel cara. user posted image  da se ta alarm me ponovi več. Glede številk oblekic...nam 74 ratuje že zelooooo tesna, tako da sem hvaležna moji sestri ki me je pregovorila, da nisem preveč zimskih cunj vnaprej kupovala.user posted image
Kr_enamami, user posted image  za frizerja, jutri pa vam želim lep krst in veselo praznovanje. Pa koš user posted image  za tvojega pogumnega možeka in njegove kolege, da se jih drži sreča pri njihovem delu.

Skačica, ste poskusili s kašico?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 8637
25.8.2007 21:59:31   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Sem pri tianu vse pasirala, pa imam še danes probleme, ker se mu enostavno ne da gristi hrane.

Jaz Taji še sedaj pasiram. Pa ne vsega, da ne bo pomote.user posted image Vse zelenjavne mineštrce ji čisto zmiksam, da mala ne vidi kaj je notri, ker drugače niti žlice ne da vase. Pa ko delam Vidu sadne kašice moram dvojno porcijo tudi zanjo naredit. Ja, mamo dva dojenčka doma.

Tianove izjave so me pa sedaj do solz nasmejale.user posted image user posted image user posted image   Ma je posrečen, mali.user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8638
25.8.2007 22:02:47   
urla
Tejčica - tut mi še vedno pasiramo in pasiramo in ribamo in skrivamo kaj je notri. No do 18. leta bodo mulci že jedli tako kot se zagre.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8639
25.8.2007 22:06:34   
skačica
urla, tele so pa smešne od vašega ta večjegauser posted image . Faca mali.
Leg magic- mene tud tko noge bolijo po vadbi, ampak a ti zdržiš 13 minutuser posted image , ja pol pa user posted image , jaz tud slučajno neuser posted image

draja- res lušten kotiček, tud mi imamo nekaj podobnega pa se tud jaz včasih zraven nje poknem in se z njo igram, ker ona je zdaj ugotovila, da se sama ne more igrat in mora imeti enega zraven- mami seveda.

No, Iza je danes za mini RD dobila prvo jabolčno kašico. Posedli smo jo v Prima pappo, kjer je bila full zadovoljna in ji dali nekaj žličk kašice, ki jih je prav lepo pojedla. Očitno ji je bilo všečuser posted image .
Mojega moža moram nujno pohvalit, ker je v tem času, ko sva z Izo počivali, pospravil komplet stanovanjeuser posted image , posesal in pobrisal vse prostore. Je rekel, da moram od sedaj naprej govorit, da imam najboljšega možauser posted image  No, sej je okuser posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8640
25.8.2007 22:09:37   
urla
skačica - menjam tvojega za mojega TAKOJ, brez doplačilauser posted image .  A take še delajo?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8641
25.8.2007 22:10:01   
skačica
ja, sej bom verjetno tud jaz vse pasirala, kaj pa naj?

tejčica, user posted image user posted image user posted image  za prvi Vidov zobek.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8642
25.8.2007 22:12:11   
skačica
urla, jaz ne vem kaj ga je prijelo, je odkar sem zanosila tako zagnan, da je jojuser posted image . No, ne glih tko no, ampak res mi veliko pomaga. Recimo kuha pa nčuser posted image Kaj pa tvoj zna? Brez doplačila le, če ima druge vrlineuser posted image

Ja, take še delajo, kar name se obrni, ti zrihtam naslov, je tud njegov brat pridenuser posted image user posted image user posted image , ampak tud poročen

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8643
25.8.2007 22:15:41   
urla
urla, jaz ne vem kaj ga je prijelo, je odkar sem zanosila tako zagnan, da je jojuser posted image . No, ne glih tko no, ampak res mi veliko pomaga. Recimo kuha pa nčuser posted image Kaj pa tvoj zna? Zna bit cel dan za računalnikom, pa lahko spi do enih popoldne, pa..... No dobr sej bom mal doplačala user posted image Brez doplačila le, če ima druge vrlineuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8644
25.8.2007 22:16:33   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Tejčica - tut mi še vedno pasiramo in pasiramo in ribamo in skrivamo kaj je notri. No do 18. leta bodo mulci že jedli tako kot se zagre.

Jaz kaj drugega kot zbirčnežev sploh ne morem pričakovati. Imajo v mojmu pravi vzor, saj še sedaj pri tridesetih ne je zelenjave, pa le na vsakih par dni kakšen sadež (najraje banano) mogoče zmaže. Solate mislim da v življenju še probal ni. Ko je pa mineštrca na jedilniku, pa jo da na krožnik pol šefle.user posted image user posted image user posted image  In zakaj bi Taja potem delala drugače? No, mami pa je za tri.user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 8645
25.8.2007 22:17:23   
Naomi
cer,

no Svit je sou u gaviolija( po moje bo muval, ker se je popoldne lotu enga krhla od jabcka in bil cist na speedu) in upam da ga pred 5-6 ne bo k ponavad pride lacn in hoce jest user posted image user posted image , mama je pa novo Mamo prebrala...in zdej vse vem kako in kaj da otrok ne bo serijski moriuc user posted image ..kero hrano, kdaj na kahlo, kdaj dudo away, ipd...
...niti ne vem zakva sem zacela pisat...sem hotla neki pomembnga povedat, saaaaaaaaaam moj misji spomin...ja sej...aahhhhhhhhhhh
...no ju3 gremo h babi pa dediju u toplice na obisk...se mal namakat...sej vreme bo, Kati je delc user posted image user posted image
aja spanje na trebuhu...nas otrok spi tko ze od enga 7 tedna...enostavno drgac ni mogu spat...dokler je bil na boku je blo OK...ke je pa rejvat zacel...smo ga pa na trebuh dal..in to je bla resitev...tko da..babnce nc se bat...sej zdej so ze tok velki, da glavo znajo obracat in majo moc...user posted image user posted image

...bajdvej...sva prej z zabiko debatirali...kok bi pasala ena savna, pa masaza pa umes se ksn jacuzzi u 2 ;))...aaaaaaaaaaaa...sam tok..da nauva same trpele ob teh mislih user posted image user posted image

no, grem kopalke ( beri plahte ) prpravt pa brisace vrzt u sport billy torbico ;)...

no, nocko

p.s. tejcica...black is bajutiful ;)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8646
25.8.2007 22:20:27   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

No, Iza je danes za mini RD dobila prvo jabolčno kašico. Posedli smo jo v Prima pappo, kjer je bila full zadovoljna in ji dali nekaj žličk kašice, ki jih je prav lepo pojedla. Očitno ji je bilo všečuser posted image .

Bravo Iza!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Mojega moža moram nujno pohvalit, ker je v tem času, ko sva z Izo počivali, pospravil komplet stanovanjeuser posted image , posesal in pobrisal vse prostore. Je rekel, da moram od sedaj naprej govorit, da imam najboljšega možauser posted image  No, sej je okuser posted image

Kolk maš ti pridnega možeka!user posted image  Bom mojmu rekla da naj mal RR začne brat.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 8647
25.8.2007 22:25:05   
tejčica
Naomi, ej, če bo kej preveč pijače ipd na sporedu v Gavioliju, naj se Svit kr pri nas oglasi za prenočitev. Na hodniku bi še še kakšen prost kvadrat najdu.user posted image  Sam na zizo nej pa nikar ne računa, pri nas so samo flaše v ponudbi.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8648
25.8.2007 22:27:26   
urla
Žabika - žal ne bo šlo za jutri. Namreč noben mi ne more povedat a je kaj frej ali ne, ker to lahko vidimo samo v službi na Intranetu. Bi mi mogla rečt v petek. Drugič me med tednom pofočkaj, pa zrihtamo brez problema.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8649
25.8.2007 22:27:37   
skačica
urla, ja bo treba doplačatuser posted image , ker moj pa cele dneve dela, zvečer me zmasira, šopingiramo z njegovo karticouser posted image , pospravlja, sicer kuha ne, ampak domov nosi kitajca, skratka ni da niuser posted image

(to je hec, ni vse resuser posted image )

Ja, res sem bila kar vesela, da je tako lepo jedla, po drugi strani pa bom od sedaj naprej imela več dela s pripravljanjem hrane, do sedaj sem samo zizo ven vrgla in adijouser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

izobrazba

Končano imam:

nič (1%)

osnovno šolo (3%)

srednjo šolo (42%)

faks (40%)

magisterij/ doktorat (5%)

še vedno se izobražujem (9%)

Število vseh glasov: 394

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!