tejčica
|
Nam je pa danes pokukal ven prvi zobek! Sem se najprej ful ustrašla, ko sem vidla kri med slino, pol mi je pa le potegnilo kaj to utegne bit in zatipam špičko zunaj. Sanja (malicka), čestitke za 6 mesecev. Iza (skačica), čestitke za 5 mesecev. Cv105, da ste na dopustu uživali. Pa super da je Maks tak jedec. Kolerabe mi še nismo sprobali. Naomi, uf, tole črno ozadnje me je pa kar nazaj vrglo. Tinaaja, ja, jaz dam pečke stran. Moram pa jaz vse pasirat, ker drugače mali, še tistega malo kar poje, ne zna dol spravit. Sem mu pa danes dala riževo kašico. Je odpiral usta hitreje kot sem mu utegnila žličke dajat. Se je pa kašica ful hitro utekočinila, tako da je bilo to potem bolj zlivanje v usta kot papanje. Draja, super igralnica. Mi imamo tiste puzle z živalmi in jih Taja zelo rada sestavlja. Za Vida pa sigurno še nekaj časa ne bodo primerne, ker je tu mač malih koščkov. Nekaj sem jih pa že celo posesala, ko sem šla s sesalcem čez. Sezam, upam da ti danes spet uspe spati 6 ur skupaj. Lahko še kakšno zraven. Slumpo, tudi zame je depilacija . Raje pogosteje britvica kot pa ta matr. spanje na trebuhu - Jaz sem se sedaj že navadila da mali spi na trebuhu in ga, ko mi zaspi na flaši, tudi sama v posteljico položim na trebuh. Drugače se pa itak sam okrog obrne, pri tem pa je še šansa da se zbudi. Sem pa prve dni tudi non-stop spremljala če je vse ok. Meaa, uf, šok tole piskanje Angel cara. da se ta alarm me ponovi več. Glede številk oblekic...nam 74 ratuje že zelooooo tesna, tako da sem hvaležna moji sestri ki me je pregovorila, da nisem preveč zimskih cunj vnaprej kupovala. Kr_enamami, za frizerja, jutri pa vam želim lep krst in veselo praznovanje. Pa koš za tvojega pogumnega možeka in njegove kolege, da se jih drži sreča pri njihovem delu. Skačica, ste poskusili s kašico?
|