|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: september 2003
15.3.2007 12:13:25   
Tonchka
Živjo,

Pri meni je tako da se s tistimi sodelavci s katerimi se razumemo itak slišimo in vidimo tudi izven službe, za vse ostale mi je pa vseeno če jih ne vidim. Mene je kar se službe tiče bolj groza bolniške, saj veš dva majhna otroka, hitro so lahko bolni, jaz pa nimam nobenega da bi mi jih kakšen dan popazil in smo za vse sami. Moja starša še delata (oz. imata sama s sabo ful delauser posted image ), tašča tud dela (oz. pazi na druge vnuke), tko da je kar problem. Kranj dobro poznam in meni je všeč. Jaz bi se tud težko navadila živeti na vasi, sem bolj mestne sorte. všeč mi je da lahko vse obletam z vozičkom, da se skoz neki dogaja (pa ne za sosedovo ograjo), ampak ko izbiramo kraj za dopust pa imam raje kakšno mirno vasico, ker hočem mir. Zanimivo ne?
In kako kaj vaši malčki? Naš je nabrit k hudiček. Ful je začel jezikat in všasih kar obstaneva, mislim, ne vem od kje mu vse to, pa bolj ko mu govorim naj ne preklinja, bolj preklinja. Včasih mi je prav nerodno, res.
Se se kaj beremo. LP.

(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: september 2003
15.3.2007 14:21:43   
Miškolin
ja jaz na srečo imam varstvo in tudi če katera zboli, gre lahko v Škofjo loko k tašči in tastu. Mojadva tudi še delata, ampak veliko tudi onadva pokrijeta, predvsem kakšne popoldneve, ali vikende. Tako da kar se tega tiče sem vesela!
Jaz sem bila vedno mestno dekle, in ne da se sedaj nisem Kranja navadila zaradi tega - saj Kranj je konec koncev tudi mesto - ampak ničesar nimam tu. vsi sorodniki vse prijateljice so v LJ in če želim na klepet se moram odpeljati v LJ.
Ampak saj bo....

Ja naša tudi že kar zelo jezika, neko obdobje je imela neko finto, da je govorila Lisička je pi***, ne vem kje je to slišala, po mojem v vrtcu. Pa sem se hitro spomnila drugega verza in ji rekla naj raje poje Lisička ima lepa lička in je bila zelo zadovoljna! Drugih sočnih besed na srečo še ni prinesla iz vrtca ali od kod drugod. Je pa res, da jezika nazaj - če ji nekaj rečem, ona zabije nazaj in reče da ne, ali pa ravno kontra naredi, kot jaz hočem! Tega se sedaj poskušamo rešiti, pa bomo videli kako uspešno!

Me pa zanima, ali vaši hočejo spati brez luči?? naše ne pripravim da bi spala brez luči, zbudi se ponoči in se začne dreti da bi imela ona lučko. Poskušali smo že vse živo, pa ne gre pa ne gre. Kupila sem tudi tisto mini lučko, lunco, ki malo sveti, pa je noče, je rekla da jo da Hani. No ja upam da bi tudi to obdobje minilo!
Mejte se....

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: september 2003
16.3.2007 13:11:36   
Tonchka
Ojla!

Miškolin zgleda da sva ostali sami na tej temi....ja, kva čemo. Ful sem se smejala, ko sem brala tisto o lisički pi...! user posted image user posted image Mislim kva vse se teli mulčki ne spomnijo. Naš ima pa vse stara baba, pa stari dec, pa ne vem kje je to pobral. Potem pa gremo k moževi stari mami na obisk (stara je 81 let, pa vsa pobožna), naš pa začne EJ ti si ena stara baba....jaz pa menjam barve. Ne, pri nas lučke ponavadi ne rabimo, kar zaspita brez. Spat gresta oba med sedmo in osmo uro in je kar mir do ene sedmih zjutraj. Je pa zato zvečer cel obred za spanje, pa pravljica, pa pesmice (ful je dobro ko začne mož peti s svojim neuglašenim baritonom,  hahaha), pa crkljanje, no, ampak poj je mir. Ah, vsak otrok ima kakšno foro.
Glej, če ti bo kdaj dolgčas, zdaj ko se začnejo lepi dnevi, pa se kje v Kranju ali pa kje drugje dobimo na kakšen kofe. 

LP, pa se še kaj beremo.

(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: september 2003
16.3.2007 13:40:29   
Miškolin
ja po mojem sva res sami ostali na tej temi. so druge malo zaspale ali pa jih ne zanima več.
Ja lahko se dobiva, super. Od kod pa si??? Lahko tudi kje v LJ, ker jaz sem velikokrat tam. Povej kje ti bolj paše.

LP

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: september 2003
18.3.2007 14:03:01   
aljuška
olja,
mi imamo tudi eno septemberčico 2003 domauser posted image .Zdej je že taka klepetulja, da jo komaj ustaviš in take meče ven,da samo na rit pademuser posted image
amapk smo spet kašljat začeliuser posted image  in hropet, spet smo prehlad fasaliuser posted image
pozdrav

_____________________________





(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: september 2003
19.3.2007 10:33:34   
Miškolin
O Aljuška - dobrodošla. Pa smo že tri.....

ja tudi naša ven spušča take da ne morem verjet. Ravno zadnjič sva se z možem smejala, vam napišem eno dogodivščino:
Spat je mogla iti, in ona ima pri sebi radio, kjer se vrtijo pravljice na CD. In da tako na glas, da je kar bobnelo. Pa pride mož zraven in da bolj potiho, in ji reče, da ne sem biti tako na glas, ker je to preveč, in ona reče "Ja če pa nič ne slišim", pa mož reče: Pa bodo bolj tiho, pa boš slišala, pa ona reče: "Ja sej jaz sem tiho, žirafa tako na glas govori, da nič ne slišim.".... user posted image user posted image user posted image
no tako, pa še vsak dan je kaj takega....
no tole vreme mi ni všeč in komaj čakam spet na sonček!

Lepo se imejte!

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: september 2003
19.3.2007 10:36:31   
Miškolin
aja še to - tudi pri nas je vsake toliko časa prehlajena, češrav moram reči, da letos veliko manj kot lani! Lani je bila skoraj 1 teden na mesec doma, v marcu pa samo en teden  vrtcu ostalo pa doma!
Letos smo jeseni naredili BRONHOIMUNAL kuro, pa še vsak dan ji damo zjutraj in zvečer KINDERVITAL IN ČEBELICA MAJA sirup, pa še vsak večer ji našpricamo nos z STERIMARom in moram reči da se mi zdi da pomaga! Pa kadar je nahodna jo namažem z marerino dušico. pa smo bili to zimo (do sedaj) 2 dni doma.....

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: september 2003
19.3.2007 11:18:20   
Tonchka
Ojla vsem!

Dva dni nisem nič odpirala RR ker nas ni bilo skoraj nič doma. Fino, da imamo še eno "novo" na tej temi. Danes je ful smotano vreme in filing imam da bosta naša dva danes zoprna, ker ne bosta mogla nič ven. Najbolj so pridni če so zunaj. Pa vaši? Ja kar se jezikanja tiče, sem že dosti napisala, vedno se čudim ko berem tukaj na RR, kako imajo nekatere pridne otroke, so tiho, ko jim rečeš, ubogajo, vejo kaj in kdaj kje smejo....no, saj je tudi naš tak (sem in tja), ampak zna biti pa tud tak hudiček da je joj. Ma saj bo tudi ta faza minila pomoje. Kako ste kaj preživeli vikend? Jaz sem imela v soboto izpit, malo smo se šli potepat na Primorsko, včeraj pa smo šli malo v hribe. Mali 3,5 letnik je kar pridno hodil, vmes malo jamral, ene par metrov sem ga nesla, potem pa je spet hodil, tamala je pa bila itak v ruzaku. Zvečer sta zaspala kot ubita že ob 19. Miškolin no fino, da si za stvar, se bomo v bližnji prihodnosti kaj dobili, jaz sem doma v bližini Medvod in ni blema. Lepo se imejte in se še kaj beremo.

(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: september 2003
19.3.2007 12:07:46   
aljuška
ojla,

ja naša tamala vrže take ven: kaj me maš za norca??, ali pa ''ne me dražit'', pa kakšne zeloo filozofskeuser posted image , nabrita je 100h, brihtna pa ojej, vse si zapomni, pesmice ima vse v malem rokavu ( jaz pa niti enega refrena do koncauser posted image user posted image  ), povsod kjer se kaj dogaja je takoj zraven, včasih še nas preseneti, da pozabimo kar usta zapretiuser posted image ..Hodila ona ne bi preveč, če je kakšen prijateljček z njo ok, če ne pa mama opauser posted image , mama dvigni..
Zdaj trenutno se igra '' veliko sestrico'' ( v resnici je edinka ) eni dojenčici ( lutki ), jo futra, oblači, itd.. ( in seveda pravi: jaz bi tudi bila noseča in rodila dojenčka?user posted image user posted image , jaz pravim: saj boš, čez ene 25 let, ko zrasteš, ona: ne, zdajuser posted image  ali pa ti mama rodi dojenčkauser posted image user posted image  )..Je pa kar odporna, moram reči, čeprav zdaj spet bolj kašlja..
Miškolin, kako izgleda ta bronhoimunal kura? a tale sprej ki ga omenjaš deluje, se ga da dobit  brez recepta?? Mamo malo problemov z dihanjem, zdravnica pravi da ima nasalni govor in da ''pohrkava'', smrči tud fajnuser posted image , predvsem ko je prehlajena, zato smo naročeni pri ORL-ju, da vidimo če bo potrebna operacija žrelnice..( pa nismo sploh toliko bolani, ne angin, ne ušes, to mogoče 1x, pa še o samo levo uho..)user posted image , jaz upam da ne..
pozdravček iz Pirana user posted image ( vetrovno in oblačno, brrrr..user posted image )

_____________________________





(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: september 2003
19.3.2007 12:17:16   
Miškolin
Aljuška: bronhoimunal zgleda tako: to je na recept, pediater ti napiše, najbolje je da narediš na jesen, da drži na zimo. Je pa kura sestavljena iz 3 delov, 10 dni jemlješ, 20 dni pavze, 10 dni jemlješ 20 dni pavze, in še 10 dni jemlješ 20 dni pavze - vse skupaj traja potem 3 mesece. jemlješ pa kapsule, a ker so tile še tako majhni, daš prah iz kapsule na žličko in zraven eno kapljico vode ali čaja. Naša je potem vedno popila še malo vode čez! Pa na tešče moraš jemati!
Sterimar se dobi pa v lekarni brez recepta. To je slana voda na pritisk. Na začetku mora biti zoprno, a se otrok navadi!! Moram pa reči, da nima letos toliko smrkavega nosa, lani ga je imela pa celo zimo! Pa še kašljala je kot strgan dohtar!

Sicer je pa tudi naša prepametna za svoja leta. Ampak saj je vsak otrok za svoje starše najbolj pameten, kajne.....

no uživajte v dežju... :( 

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: september 2003
19.3.2007 12:32:42   
aljuška
hvala, Miškolin, za pojasnilouser posted image , samo, čudno se mi zdi, da naša pediatrinja te kure nikoli ni niti omenjala, res je sicer, da tamala ni bila tolikokrat bolna, ampak vseeno. se mi zdi to že preventivno v redu, sama pa pediatrinje nisem vprašala, dajala sem ji ob prehladih ali lažjih virozah standardne stvari- operil, kakšen sirup za kašelj, flixotide&berodual ko je hropela in težje dihala ( po navodilih ) in kakšen daleron, itak ne mara ničesar piti ( od teh praškov in sirupov )..Aja, pa mogoče kakšen bronho gel, če sem ji namazala in bronhopulmin svečko ( a so že preveliki za te svečke??user posted image )..
Če tvoja vse zvarke popije brez problemov, maš res pridno pupicouser posted image user posted image , moja se najprej intenzivno upira vsemu ( kapljice operil so najhujše ), po prepričevanju pa le spije..
Eh, ti naši brihtni mulci..user posted image

_____________________________





(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: september 2003
19.3.2007 14:47:11   
Miškolin
Aljuška, malenkost!
Nam je za kuro povedala lani pozimi, ker je bila naša res zelo bolna, prvo leto v vrtcu in vse je prinesla domov! Pa smo probali in mislim da je delovalo!
Sicer je pa kar se sirupov in zdravil tiče res pridna! se je kar navadila in sedaj če mi pozabimo nas ona spomne! Pa tudi nos si našprica že včasih kar sama!
mi smo lani poskusili že vse sirupe proti kašlju, pa nam je pediatrinja rekla da škoda metat stran denarja za te sirupe, ker noben ne pomaga! Pomagajo baje le tisti za ustavit napade kašla , za ublažitev, pa še to le delno! Tako da smo te sirupe nehali jemati, smo začeli pa te za povečanje odpornosti. Ob prehladih pa ji ne dajem ničesar, razen če ne dobimo kakšne tablete pri zdravniku. Se mi zdi še premajhna!

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: september 2003
20.3.2007 12:18:27   
Tonchka
Pri nas pa se pri kašljanju najbolj obnese domač sirup iz smrekovih  vršičkov. V kombinaciji z loncem kamiličnega čaja v spalnici, par kapljicami evkaliptusovega et. olja je zdrav v parih dneh. Tisti sirupi iz lekarne pri nas nikoli niso pomagali. Mogoče edino Prospan. Sicer pa tudi pri nas pozimi redno dajemo Čebelico Majo ali pa Apikompleks in se mi zdi da pomaga, ne vem no.
A ste kaj veseli snega? Meni gre ful na živce. Sneg imam rada decembra, januarja ne pa zdaj, ko sem škornje in zimsko navlako že pospravila. Ampak otroka sta pa ful navdušena.user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: september 2003
20.3.2007 14:28:29   
aljuška
oj,
hvalabogu se je kašljanje pri tamali malce ustavilouser posted image , spet je naspidirana, da jo komaj lovimuser posted image , zgleda ne bo nič hujšega..
Tole s snegom..še dobro da sem ob morjuuser posted image , sicer pa, menda imajo tam nad Ankaranom spet neko snežno plohouser posted image  ( prineslo iz Trsta ), jaz pa tu v Piranu sonček z oblački...Svašta!!Kot da ne bi bili vsi na Primorskem.
Naša je šele letos ( na začetku meseca smo bili malo na Voglu, Bledu..) malo bolj vzljubila sneg, lani smo imeli neko trmarjenje, da je to mrzlo, da ona ne bo bila na mrzlemuser posted image user posted image ..Letos pa smo celo snežake naredili, pa še drslala se je,juhu.. Meni je sneg všeč, če mi ne povzroča nevšečnostiuser posted image ( recimo na cesti, lani smo komaj prilezli z letnimi gumami do Kaliča pa še takrat mi je zdsnilo na avtocesti do Postojne user posted image , na srečo nič hujšega, ali kako drugačeuser posted image  )..
pozdravček...

_____________________________





(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: september 2003
20.3.2007 14:56:34   
Miškolin
hej,

tudi jaz imam rada sneg januarja, oz. kje je bil za Božič??? ne pa sedaj, ko so že popki zunaj, in bodo vsi pomrznli!!
Naša ima rada sneg, oz. čist znori na njem. Meni pa je kot pravim všeč, če sem v gorah, smučam, ali pa se le stiskam ob kaminu... romantik....

no ja, mislim pa da se tale sneg ne bo dolgo obdržal! Vsaj upam no!!! in da se bo kmalu kaj otoplilo!

pa lep pozdrav

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: september 2003
21.3.2007 13:46:07   
Tonchka
ojla,
kako smo kaj danes? Vesela sem sončka, da čimprej stopi ta sneg, ampak baje je do sobote še napovedan, tako da se bo to še kar nadaljevalo. A že kaj planirate dopust? Jaz sem ful slabe volje, ker je vse kar smo najdli, in nam je ustrezalo, za naš termin zasedeno. Pa to ne moreš verjet. Pa vsi so nekaj govorili da letos ne bojo šli na Hrvaško, pa se mi zdi, da imajo že vsi rezervirano glih na Hrvaškem. Upam , da bomo še kaj našli, če ne bomo pa letos doma???user posted image user posted image user posted image user posted image Danes sem opazila, da je tamala 12-mesečnica nahodna. Upam, da mi ne bo zbolela.

LP iz Gorenjske.

(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: september 2003
21.3.2007 14:54:19   
Miškolin
živjo,

tudi naša 9 mesečnica je že od sobote nahodna in ima že tako rdeč nosek, da je kar boga! Pa malo kašlja! Pa se ji ne upam nič dat, nobenega sirupa ali pa kaj drugega, ker so večinoma te stvari od 1 leta naprej! Lara je pa na srečo zdrava, vsaj za enkrat!

Mi hodimo vsako leto v Premanturo pri Puli v šotor, tam je en "tabor" Narodnega doma Ljubljana, so šotori tako veliko da lahko stojiš notr, pa jogiji so, mamo 3x na dan hrano, mi nič ne kuhamo in tam so sami slovenci (ker je to tabor zaprtega tipa!) Fajn mi je ker je veliko otrok (zaradi Lare) pa še ni me strah, če Lare ne vidim 24 ur na dan, ker tudi drugi nanjo pazijo, ker se več ali manj poznamo vsi med sabo! Smo šli tudi lani, ko je bila Hana stara 1 mesec, pa smo se imeli super! Tudi njej ni nič manjkalo, mene so sicer vsi gledali, kot da sem z neba padla, da grem s tako majhnim dojenčkom v šotor, ampam tamala je bila super!
Tudi letos komaj čakam da gremo tja!

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: september 2003
21.3.2007 16:12:36   
aljuška
user posted image helow,

baje so spet bacili na pohoduuser posted image user posted image , jaz samo upam, da ga ne nasankamo prav zdaj ko moram čez vikend službeno v Benetke. Sicer se tamala kar drži, občasno sicer pokašlja, ampak ni sile, je še vedno blazno razpoloženauser posted image ..Res pa je tudi da še nismo imeli nobene otroške bolezniuser posted image , medtem ko so se širile, jih je naša mirno prešpricalauser posted image , kar je sicer +, vendar na dolgi rok mogoče niti ne..( da dobiš norice pri 10-h, 12-h ali še kasneje pa menda bog ne dajuser posted image  )..
Naš dopust? odkar se  je rodila Taja, nismo bili na konkretnem dopustu ( se pravi Grčija, Hrvaša obala ali kaj podobnega ) ker:
1. imava z user posted image  tako ljubo službo ( turizem ), kjer se morava oba fajjn potruditi, da uskladiva termine za dopust ki pa ni in nikoli ne bo v  glavni sezoni ( se pravi poleti user posted image ) ali med kakršnimi koli prazniki ( prvomajskimi..)user posted image user posted image ..Bemtiš!!user posted image
2. naša finančna sredstva ( plače so itakuser posted image  ) so bolj omejena, moramo kar nekaj časa zbirat, da zberemo..Sicer smo do sedaj hodili na 2 do 4 dnevne oddihe ( Bled, toplice ), zdaj zbiramo denar in urejamo/uskajujemo termine za en orang dopust - 1 teden Grčijeuser posted image . Je moj planiral lani Egipt - Sharm, pa sem bila zaradi otroka bolj skeptična in je pol odpadel ( aja, pa še eno letalo je ravno trofnilo dol, tako da sem še bolj omahovala..user posted image  ). Upam, res upam, da nam znese končno en pravi dopust ( izven sezone )user posted image , sicer ne vem kako bo s prtljagouser posted image  ( če bo letalo ), ampak nič ne de...
pa pa

_____________________________





(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: september 2003
23.3.2007 11:46:04   
Tonchka
Ojla, bejbe, kje ste?

Pa je spet sonček in sem vesela. No, pa smo končno tudi pri nas rezervirali dopust. Mi smo zadnja tri leta hodili v Poreč, ker so bli majhni otroci in me je bilo strah iti kam daleč. Letos pa smo se odločili za Pag, ampak iskali smo en majhen, miren kraj, kjer je lepa plaža (drobni kamenčki), da bomo imeli apartma v pritličju (kdo bo vlačil otroke in kramo skoz gor in dol) pa da je plaža čim bližje. No in smo našli enega takega. Vsaj upam. Lansko leto je bila naša tamala stara 3 mesece, ko smo šli prvič na morje in se je super obneslo. Spala je cele noči in uživala cel dan zunaj, je pa res da sva oba z možem velika ljubitelja morja in navtičnih športov (smučanje, potapljanje....).
Nevem kaj je z našo tamalo, zadnje dni spi od 19 zvečer pa do 10 zjutraj , pa še to jo moram budit, pa še cel dan zeha. Prejšnji teden je bila cepljena, a je možno da so kontaindikacije po 1 tednu. Je pa tudi res da ji ful zobje rastejo, pa je mogoče zato bolj cmerava in utrujena. Me že prav skrbi.

Lepo se imejte.

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: september 2003
23.3.2007 11:52:14   
Miškolin
hej,

ja res sonček naredi kar dobro voljo! Samo škoda ker se bo čez vikend spet vse pokvarilo!

Ja tudi naša tamala bi kar naprej spala  - sicer čez dan potem nekako ne more, si pa skoz mane učke! Ponoči pa spi od 19.00 do 7.00 - z parimi zbujanji...
Mi pa tudi jest noče veliko, tako da upam da so zobki krivi....

No moram iti!
LP

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: september 2003
26.3.2007 16:41:57   
Tonchka
Ojla!

Kako smo kaj?  Pri nas je lep sonček, ampak ful piha, tako da ni za zunaj biti. Ta vikend se pri nas ni nič takega dogajalo. Lotila sem se spomladanskega čiščenja, ampak ob dveh malih frocih je to bolj težko. Pa ni problem čas, ampak tamala dva sta mi skoz za petami.  Pri nas sta oba ful neješča, sploh tamala, pri enem letu ima še vedno najraje mleko po flaši, pa mogoče par žlic juhice, skutke, sadja. Mesa sploh ne mara, pa kar ni čisto spasirano kar pljune ven iz ust. Tko da imamo kup težav z njenim prehranjevanjem. Ah, bo že ko bo starejša.
Oglasite se kaj.
LP.

(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: september 2003
27.3.2007 8:51:05   
Miškolin
lep pozdrav,

tudi pri nas imamo spomladansko čiščenje - včeraj sva midve z Hano pospravljale kuhinjo, ona v stolčku, jaz pa pomivala! Sva kar funkcionirale! Danes nadaljujem, moram še malo dokončat. Ne vem pa kdaj bom okna pomila!
Sicer pa danes tudi pri nas hoče malo sončka posijati, upam da bo kaj s tega, da grem malo na luft! Se mi pa odštevajo dnevi preden grem v službo, tako da hočem izkoristiti vsak trenutek!

No mejte se fino in uživajte!

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: september 2003
27.3.2007 11:37:54   
Tonchka
Živjo!

No potem pa nisem edina, ki zadnje dni skače s krpami in čistili naokrog.user posted image user posted image user posted image Ma jaz sem začela v soboto in sedaj imam še kuhinjo in špajzo. (še dobro da imamo samo 2 sobno stanovanjeuser posted image ). Jaz dam tudi Mašo v stolček, sam ona notri zdrži ene 15 min potem se pa že začne dreti. Je pa zoprno, ko imaš enkrat vse razvlečeno in roke umazane pa potem nehati.  Tamali septemberček je pa ful zagret za pomaganje.To ga učim že od enega leta naprej in je ful priden (kar se pospravljanja tiče). On sesa (seveda na nivoju 3,5 let starega otroka), pomaga brisati prah, iz stroja vzame posodo, igrače za sabo vedno pospravi, se mi zdi da ni nič narobe če mamice tudi sinčke kaj naučimo delati. Kaj pravite?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Miškolin kdaj pa začneš s službo?
Uživajte in se slišimo.

(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: september 2003
27.3.2007 13:11:41   
Miškolin
Hej,

tudi naša Lara je "gospodinja" Ona je že od kar je shodila pospravlja, "pomiva okna" in briše prah. Seveda, kot praviš ti Unnna  - na ravni 3,5 letnika! Hana je pa za enkrat pridna v stolčku in zdži kar nekaj časa. Se pa včasih tudi igra na tleh!
Jaz začnem s službo 15.5. - to bo ravno kar tu!!! Se mi sploh ne da... bi bila tudi jaz še malo doma..... :( :( :(

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: september 2003
27.3.2007 16:47:16   
aljuška
ojla,

tule pri nas pa že kar neki časa tako piha...user posted image brrrr, in noče nehat..
Drugače pa smo še kar ok. V nedeljo, ko sem prišla iz službene poti, mi je tamala vpalila tako histerijo, da sem jo komap pomirilauser posted image , ne vem kaj ji je bilo, stalno je tulila: moja babi, moj oči..Jaz pa nisem bila več fajn, mene je to kar potrlouser posted image ..Mislim, da je bila jezna name ker sem jo zapustila za tri dni in je tako odreagirala, samo preden sem jo pomirila, je bilo precej vreščanja..Saj je meni bolj hudo, ko grem, samo kaj hočem, mam tako službo ( saj si iščem drugo )..Se prav bojim, da nikoli ne bo tako navezana name ( ker vedno kam grem ).. Šit in tale služba, no..user posted image
Drugi dan pa je bilo vse ok, moja mami, pa lubčki pa to...Ampak ko so krize, mi je pa hudo no. Saj dobro ve da pridem nazaj, ampak je meni še dosti hujše..No, da ne jamram samo.
Smrči še vednouser posted image , v petek gremo k ORL-ju, upam, da nam bo kaj pametnega svetoval ali pa...kar na operacijo žrelnice poslal ( njena pedjatrianja sumi na povečano žrelnico..), boh..
Tale premik ure nam jo je pošteno zagodel. Včeraj se mi je cel dan takooo spalo ( ali pa je bil to PMSuser posted image  ), Taje nikakor da zbudimuser posted image , zvečer pa nikakor spat ( to je itak vedno, ne glede na urouser posted image  )..

Grem domov kuser posted image  inuser posted image , dovolj za danes s službo..
Lep pozdrav,


_____________________________





(odgovor članu Miškolin)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?