Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Saj bo hitro minilo, boš videla
A je še katero bilo tako strah?
Cel uz mi je posnela na DVD, dala slikice, cel čas zraven razlagala, skratka bila zelo, zelo super. Sem tako vesela odšla iz njene ambulante
gre, ampak vse je bilo tako na hitro, brez kakršnekoli slikice in posnetka. Pa še vse sem ga "mogla" spraševat kaj me je zanimalo, on mi nebi sam nič povedal...kot, da mu je muca popapala jezik
.
v 32 tednu že 1870g težka in leži medenično - ima torej glavo še na vrhu, v bistvu je frajerka in sedi. Tako da so tiste zatrdline, ki sem jih čutila pod srčkom dejansko njena glava. Me je ginekologinja kar malo prestrašila, ko je zmajala z glavo in mrmrala nekaj zraven ... sem mislila, da je že ful kaj narobe. Saj ima še čas, da se obrne.
Pozabila it plačat, pa ne vem, če bo prej kot v ponedeljek priklopljen. Mihaela se je z mojo mamo zmenila, za Tino mi pa ti povej, če prideta, pa ji javi, da vem. Ju bom pa poklicala takoj, ko bo telefon delal.
Seveda se nam lahko pridružiš pri klepetanju, več nas je, boljše je. Ja, vse že gremo bolj proti koncu, pa saj bo tebi tudi hitro minilo. A že veš kaj boste imeli,
ali bo presenečenje?
, kot za klepet, saj zato pa ni navala.
, kdaj bo drugi in če bo, upam, da bo pa še ne vem.