Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Jaz imam 2.10. se pravi ju3 rok pa še vedno nič. Zgleda je moji
  Jaz imam 2.10. se pravi ju3 rok pa še vedno nič. Zgleda je moji  tako lepo v trebuščku, da še ne misli hitro prit ven
  tako lepo v trebuščku, da še ne misli hitro prit ven  No, ju3 imam CTG in bomo videli kaj bo pokazal.
  No, ju3 imam CTG in bomo videli kaj bo pokazal.  

4149g in obseg glavice 37 cm
  4149g in obseg glavice 37 cm  Ne me vprašat kako bom jaz to
   Ne me vprašat kako bom jaz to  
   tako razturava po trebuščku, da je joj, se sploh ne umiri, je cel dan aktivna, še ponoči, ko grem na WC se zbudi in začne migat. Joj, joj, to bo šele hiperaktiven otrok
  tako razturava po trebuščku, da je joj, se sploh ne umiri, je cel dan aktivna, še ponoči, ko grem na WC se zbudi in začne migat. Joj, joj, to bo šele hiperaktiven otrok  

Saj bo... tud tak težki so se brez šivov rodili!
  Saj bo... tud tak težki so se brez šivov rodili!  na svetu naspala ,zdaj pa bomo kar produžili
 na svetu naspala ,zdaj pa bomo kar produžili 
    da sem se komaj z postelje skobacala.Mamo pa zdaj od sobote novo posteljo in mi manjka moja stara ker sem za glavo imela tako visoko ogrodije da sembse lahko prijela in pomagala dvignit(saj veste da rabim žerjav da me skiple iz ležečega položaja
 da sem se komaj z postelje skobacala.Mamo pa zdaj od sobote novo posteljo in mi manjka moja stara ker sem za glavo imela tako visoko ogrodije da sembse lahko prijela in pomagala dvignit(saj veste da rabim žerjav da me skiple iz ležečega položaja Pa, ko hodim si trebuh kar spodaj držim, ker se mi zdi, da bo mi vse ven padlo...
   Pa, ko hodim si trebuh kar spodaj držim, ker se mi zdi, da bo mi vse ven padlo...  !
  !