Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Imela CTG in še UZ, ki je pokazal, da je vse vredu. Plodovnice dovolj in vse tak kot mora biti, zato so me poslali nazaj domov
  . Imela CTG in še UZ, ki je pokazal, da je vse vredu. Plodovnice dovolj in vse tak kot mora biti, zato so me poslali nazaj domov  Pa tako sem si želela, da rodim danes, ker zdaj pa že imam vsega pun kufer in še tak lep datum je. Sem vprašala G kako dolgo še me mislijo matrati in mi je rekel, da komaj 14 dan čez rok sprožijo porod, če je vse vredu. No, naj grejo v rit, njim je fajn ja, ko nimajo tega trebuha
  Pa tako sem si želela, da rodim danes, ker zdaj pa že imam vsega pun kufer in še tak lep datum je. Sem vprašala G kako dolgo še me mislijo matrati in mi je rekel, da komaj 14 dan čez rok sprožijo porod, če je vse vredu. No, naj grejo v rit, njim je fajn ja, ko nimajo tega trebuha  Me prav zanima kako bo, ker drugač full ni vreščač. Edino krega se dosti, tak da imam včasih polna ušesa cviljenja
  Me prav zanima kako bo, ker drugač full ni vreščač. Edino krega se dosti, tak da imam včasih polna ušesa cviljenja 

pa ne misli da z veseljem
 pa ne misli da z veseljem