Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sva pršla iz Ljubljane sva se mal zaplejala do Eleclerca in naju je kr lepo pralo, ko pa sva v ljubljano pa vse suho no kasneje pa je začel deževat in prideva nazaj v Hrastnik pa sije sonce. To vreme je res noro.
. Jutri začnem z službo in po pravici povedano, se tega zelo veselim. Po drugi strani, pa me noro zvija v trebuhu, ker to pomeni poldnevno ločitev od mojega sinka
not ostal. Moja zgodba: men je tudi prej voda odtekla kot so se začeli pravi popadki. Zvečer me je začelo nekak tako mal šraufat, kot če bi se pripravljal na drisko al pa taki rahli menstrualni krči. Pol proti jutru sem šla pa na vc in se mi je ulila voda. Pa smo šli proti bolnici, nisem bila ubogljiva in doma čakala na popadke na 5 minut, ker je bil moj preveč živčen - bi ga skor pobral ko sem predlagala da me slika pred odhodom... Čepa se mi je pa mogoče tudi takrat odluščil, ker ga prej nisem porajtala. sploh imaš še 10 dni časa in lepo počaki na vrsto
.. Postavim na mizo, neki iščem.. in itak.. zbijem šalco po tleh, po seb, po mizi....
in zelo vroč dan. Se bomo kr doma skrival in šli proti večeru mal ven.