Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Dons grem po slike in nato na občino rihtat osebno za Ažbeta. Upam, da bojo zdej slike uredu in da bom končno lhka zrihtala še to osebno, ker druga sva že vse uredila.
, pa če vas je zelo bolelo ?
Takrat so se ji tut ful majal, sam so se po nazaj utrdil. Ne vem zakaj jo tko boli no?? Me je zdej mal strah, da ji ga bo hotla kr izpulit in se ji bo pol zobar čist zasral. ker zaenkrat gre brez problema. Eh no, zdej sem spet mal prevč zabluzila, pa ok. Ko ste glih ve, ko rade berete
. Ej sam tole je bla pa izjava leta: "Jst sem danes zgodnja, ker se je Nika odločla, da noče več spat. " - Ura pa 8:12
. Jst mam o spanju, ki traja dlje kot do šestih (pa itak je do šestih že luksuz), le še medel spomin
. Ne dej se punca, reč mu, da so te preveč zašil in da maš placa sam še za ta ekstra mini tampon
, pa da še tega komi not spraviš in da razmišljaš, da bi ga prepolovila!
. Čestitke
in Maja, ki je iz dneva v dan bolj zahtevna. Hvala bogu zdaj vsaj spi celo noč.
ob 11..
.. dej mi ti geslo, pa ti bom povedala če se poznamo.