Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. take viroze imam najraje. Po rodu sem škofjotka, živim 3 leta v Izoli, kjer tudi delam, vendar sem trenutno v Semedeli, ker prenavljamo barako v Izoli. Moj jo spreminja v grad
. Imam 29 let. PDP pa naj bi bil 25.2.2008. Sicer imam šele prvi pregled 10.7. pri dr. Lovšinu, ki ga ne zamenjam za noben denar.
. ti si že pri koncu nosečnosti...joj...jaz šele na začetku, ampak če ti povem po pravici ne bi zamenjala
...v bistvu se je začelo že v četrtem , ko so mi začele otekat noge in nisem bla več tolko elastična kot prej , sploh , če si vedno nabit z eenergijo pa kar naenkrat postaneš bolj počasen
...sploh , če si jo tolko časa čakal
paše
, da se malo javim po dolgem času. Saj bi večkrat kaj sedla za računalnik, ma imam tako zatčne noge, da mi niti ne paše sedet pokrčenimi nogami
. Me pa zanima, če še katrei tudi prsti na roki zatekajo? Meni kar precej ... pa čisto trde imam zjutraj.
Še malo pa bo tudi to mimo, čeprav me je zadnjič ena kolegica opozorila, da njej so noge še nekaj časa po porodu otekale. Upam, da meni ne bojo ker nimam kaj obut. Samo ene japonke so mi prav, pa še te je imel moj
v obdelavi, tako da jih malo manjka
, da sva se kar raznežila z dragim.