Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Bagi,kar hudo mi je ko sem zdaj to prebrala.Prav si se odločila.Vem,da je to slaba tolažba,samo vedi,da te tvoja dva otročka potrebujeta.Te pa razumem kako ti je.Sama sem bila na istem kot ti.Doma 2 otroka ,noseča v tretjo z dvojčki.Rodila se je punčka,naša sedaj najmlajša,druga je umrla takoj po porodu.Še danes se večkrat spomnim bitjeca,ki ga ni več.Saj bolečina mine,le spomin pa ostane.Zate rožica.
Tale post sem čisto spregledala, vidim ga šele po več kot enem mesecu.
Pa še tako živo se spomnim, ko si nam zaupala veselo novico, v takšnem humornem načinu, da sem se ti morala smejat in ne boš verjela, da sem pred dnevi mislila nate oz. se spomnila tega, kako si nam objavila novico, s kakšnim naslovom, da me je že sam naslov spravil v smeh.
tudi jaz bolj pozno, ampak vseeno..... odločitev je bila prava in samo prava mama jo je sposobna sprejeti. upam, da ti je sedaj vsaj že malo lažje, pozabi se pa takih stvari itak nikoli.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?