Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Jutri pa spet po starem v službo in končno vitaminski dan, da se telo malo prečisti od vse te velikonočne navlake . Se kar slabo počutim, pa nisem količinsko jedla tako veliko ampak očitno se telo kar navadi na določeno prehrano, tako da sem vsa nekaj napihnjena. No pa se beremo jutri.
, bljak
. Jedla bom cel dan sadje, edino ko pridem domov mogoče skledo zelene solate.
Imam občutek, da se bolj sama s seboj pogovarjam.
No saj vem da so bili prazniki, pa še lepo vreme, pa večine ni bilo kaj dosti doma. Saj sem tudi jaz komaj našla kakšen trenutek, da se javim. Zdaj pa ko je konec teh praznikov pa le pogumno naprej, da nam ne bo potem ko bo treba v kopalke žal
. Držmo se in zberimo voljo in pogum, kot smo ga imele na začetku.
, potem pa sem malo zgubila voljo. Če zdaj premišljujem, sem morda ravno zato podlegla prazničnim dobrotam. No pa saj sem ločevala hrano ampak dnevov se pa nisem držala, sta bila kar dva beljakovinska po vrsti
, ma včasih ko cel dan tekam za svojima sončoma, se mi zdi, da telovadba sploh ni potrebna...saj vem, da ni tako
brez unih šlaufov
.
), tako da je še vedno -3,5 kg. Danes bom glede da cel dan ne grem domov jedla takole:
Saj imamo vsi kdaj krizo, pa kdaj grešimo, ampak ne se tu ustavit, kar korajžno naprej. Poletje že trka na vrata, obleke že mečemo dol in se marsikaj razkrije, to naj vam bo motivacija.
Jaz sem pa zadeta. Od sladkarij namreč. Sem imela pravi delirij, in sem se danes za kosilo najdela čokoladnih jajčk, keksov in še malo Milke za povrhu. Sine spi, jaz pa v oblakih. Res super občutek. Za večerjo pa še malo jedilne čokolade. O, da bi se mi kdaj sladkarije zagnusile. Tako pa pri dieti prav živim za OH dan.