Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je tu gor. Predvsem tiste, ki mislite, da privatnikom euri in posli z neba letijo. Mislim, da če bi bile na njihovem mestu ne bi imele čas za foušijo. Pa koliko njihova družina trpi, ko so pa 12-16 ur v službi. Vse ni potrebno v en koš dajat. Moj mož je privatnik, jaz imam tud službo pa pademo v 8. plačilni razred. Občina od privatnikov že tako veliko pobere. In tako tisti z manj denarja dobijo socialno podporo, doklade višje, vrtec cenejši,.. No, a niso vsi otroci enako vredni? Očitno ne, potem pa zakaj imajo otroci staršev, ki plačujejo več denarja za vrtec isto oskrbo, kot tisti, ki pšlačujejo malo? Zato pa nekateri pač pošteni ali nepošteni kakor hočete malo prikrijejo svoj dobiček
3.600 evrov na leto. Čeprav škoda, da se spet razpišem, ker smo že malo s konteksta
, ki ga je zastavila
sem pozabila katera, ker če grem pogledat se mi bo spet post zbrisal
vsakemu en velik
pa gremo lepo spančkat.
.