Kim80
|
SD - ja, če si RH-, dobiš injekcijo okoli 28. tedna. Jaz sem jo dobila v 29. tednu. Sam za razvoj pljuč pa ne - mislim, da to dvoje ni povezano. Glede plače pa mislim, da ti da delodajalec izpisek zadnjih 12 plač, da se ti pol zračuna porodniška, papirje pa dobiš na CSD, se mi zdi. Nisem ziher. Tiste, ki že imajo otroke, bodo bolje vedele. Gibi otroka - jaz jih tudi čutim enkrat tu, enkrat tam, enkrat spodaj in zgoraj hkrati, pa bule se mi delajo, ko se obrača in nastavlja in je prav smešen moj trebuh takrat za pogledat. Sem pa ugotovila, da če sem ful utrujena, potem se gibi otroka umirijo - kot da bi moja utrujenost vplivala na . Zadnjič sem se pa tudi jaz ustrašila, ker so me začeli matrati krči, tako da sem se kar ulegla in sem upala, da minejo brez problemov. To je bilo samo en dan in upam, da se ne bo ponovilo. Imam pa pregled naslednji teden, tako da bom povedala G. Mogoče je bilo to posledica napora, ker sem bila na trgatvi in sem delala in sem se res utrudila. Ne vem. t e j k a - da te potolažim, tudi jaz sem ponavadi napisala samo dve strani diplome na dan in sem bila čisto izmučena potem. Ampak dokler pišeš, veš, da napreduješ in da bo diploma enkrat končana. No, imejte se lepo.
|