Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

,
 ,  in, da me vsi ti vonji silijo na bruhanje... Pa ne vem a je to normalno al je kaka trebusna viroza, ceprav nos in grlo sta se mi ze popolnoma spucala!
  in, da me vsi ti vonji silijo na bruhanje... Pa ne vem a je to normalno al je kaka trebusna viroza, ceprav nos in grlo sta se mi ze popolnoma spucala!  Kako je pri vas?
  Kako je pri vas?  .
 .  ).
 ). 

! Spala sem izredno slabo, sem se zbujala na vsake 2 ure; ob 2,4, 6! Pa rebro sem si tudi zaležala, in me je še to matralo, vendar to je sedaj uredilo, čim sem vstala! Mi je prijateljica rekla,da se privajam na dojenje!
 ! Spala sem izredno slabo, sem se zbujala na vsake 2 ure; ob 2,4, 6! Pa rebro sem si tudi zaležala, in me je še to matralo, vendar to je sedaj uredilo, čim sem vstala! Mi je prijateljica rekla,da se privajam na dojenje!