Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
da ne bi tudi jaz!
v Ljubljano.
, pa so stvari kar ok. Zdaj mi največ pomeni, da zloži iz stroja in v stroj, ker mi to treuh kar onemogoča. Kamor greva, mi mora čevlje on zavezat in podobne stvari. Lepo skrbi zame, le masaže pa verjetno ne bom dočakala
. Imam pa zato masažer za noge, mi ful paše.
.
. Opeka na sliki še ni zbrušena do konca, kamenčki so še nezafugirani in niso zbrušeni. Na koncu pa pride opeka samo še povoskana. Moralo bi izgledati zelo lepo. Imam pa jaz tako odštekane ideje, da se potem samo vsi jezijo name, ker je ful več dela. Pa kaj potem. Jaz sem hotla imet poličke in prizme v steni v obeh kopalnicah - jih imam. Potem sem hotla pod galerijo imet ozvezdje iz drobnih lučk - ga imam. In hotla sem met opeko po tleh ter kamenčke - jih imam
.
. (upam).
, pa včeri je pršu komi ob 22-ih domov dans zjutri pa ga sploh nism vidla k je šel. Kaj bi jaz dala da bi bili doma v mestu ne na deželi ej!!! TAm ni nč za delat tle pa kr neki skače in pomaga folku okol.(Sej pol vrnejo ampak vseen je men brezveze k ga ni).
Jaz sem več ali manj tuikaj, ker počivam. Moj
!!
, pa sem rajši šla pomagat in sem bla spet izpostavljena tistemu hrupu. PA sem si eno majco okol buša zavila da je pikica še manj slišala. Sam k sem zašvicala v vamp je blo vse mokro