Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Madonca je moj ded tečen danes!! Grrrrrr! Smo bili pri moji mami na kosilu, pa se drži ko ena opica sitna!!!!Me res kar mika, da bi mu za vrat skočila in ga malo stisnila. AAAAAaaaaa... Še dobro, da se je zdaj odpravil nekaj delat v klub, ker drugače bi se še fajn spičila danes po moje!
Tvoj vsaj kaj dela zdaj - moj pa smrči na kavču, ker se je najedel slastnega kosilca, ki sem ga seveda skuhala jaz in logično tudi pospravla vse tačas ko je on že bil v vodoravnem položaju