Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
super, da si se odklopila. nikar ne imej slabe vesti zaradi otrok. otroci niso nič prikrajšani, če so kakšern dan v varstvu pri starih starših.
ko sem imela dekliščino pred 10 leti. sem cel dan objemala
0d takrat se ga nisem več napila.
. upam, da ni kej pomešal in skuhal kuhano vino namesto juhe. grem v kontrolo. 
,sem tok panachejev spila da mi je bilo slabo
Je pa fajn občutek,sobota žvečer,otrok spi ,ti pa čvekaš tako kot bi v lokalu sedela
bravo
pa še kdaj!
se je kr znajdu za večerjo-še posebej dober če ji pol ni bilo nič.Ja mleka pa imaš mogoče premalo
- o otrocih - niti pomislila nisem.....
- sem imela ponoči že spet
. joj ta veseli december
- ker durgače bi me tri verjetno
od njegovih vonjav
nestrpno pričakuje v postelji, mi je zdajle 1,5 ure spal (zgleda da ga je včerajšnji izlet zmatral
. Ni da ni, jaz se včasih že zvečer veselim, kaj bomo naslednji dan jedli za kosilo
.
!?
. Sem mu rekla, da nimamo tok snega, da bi v tem času otroke poslala ven delat snežaka
. Itak je njegov one tud še v opojnih substancah in da moja piška tega ne bi
prenesla.
. Zdejle slišim, da se je Zala zbudila. Bomo šli ven na sprehod, moj in Nejc pa mal v hribe, da se moj znebi alkoholnih hlapov.
. Zdaj pa že ene pol ure spi, jaz sem pa kuhno malo pospravla.
. sem imela oba ta
prsta čist zmrznjena. zala je bila oblečena kot eskim. smo šli gledat, če nam je kdo
naše mlade smrekce, ki smo jih zaflancali.
. mu ponoči skoz govorim, da se mora na bok obrnit, pol se pa ful razjezi
. samo kadar pride iz žurke, ga pošljem v dnevno spat, ker takrat bi pa zamaške rabila
.
in ve še do sedaj niste napisale 200 strani v 8 mesecih
tako pogosto kot še nikoli pa tudi na kvaliteti se pozna
spala za mizo,
ostale bomo pa
. če boš zaspala, ti bomo pa poslale godbo
.
');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=33 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/4444.gif" width=37>
. ne pri ampak radler.