Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
kaj naj obujem zraven? Kupila sem si ozke, športno elegantne hlače dolžina malo čez kolena, zraven pa eno tako luštno črno belo tuniko brez rokavov. Zdaj pa ne vem kaj bi šlo zraven? Škornji, balerinke s peto?
RE: Čevljačice eno pomoč prosim :) 4.4.2007 13:32:33
Anonimen
Če je kakšna takšna seksiš tunika, potem imaš lahko zraven tudi špičake. Ampak če pa je takšna bolj punčkasta (veš, tiste, ki se vežejo odzadaj in zgledajo kot oblekce in se lahko nosijo tudi na pajkice, potem pa je boljše, da so zraven balerinke (flat), ker smešno deluje tista oblekca in potem visoke pete.
RE: Čevljačice eno pomoč prosim :) 4.4.2007 13:37:38
Taula
Drugače pa...obleči se in probaj čevlje zraven..pa boš sama najbolje videla. Itak ni važna samo obleka, važno je kako jo nosiš, pa kakšne dodatke imaš zraven.
RE: Čevljačice eno pomoč prosim :) 4.4.2007 13:39:36
muška
Eeeeeeeeeeehhhhhh , zdaj mi je vse dol padlo . Zdaj si grem tako ali tako kupit tiste balerinke Z peto , potem bom pa malo modne revije pred špeglom zaigrala, pa da vidim.
RE: Čevljačice eno pomoč prosim :) 6.4.2007 13:38:48
TinkiBinki
Ja, meni se tudi zdijo okrogli čeveljci z majhno peto ok. Ampak le, če nimaš preveč nabitih nog spodaj, saj boš sicer zgledala kot račka. Balerinke pa itak pašejo povsod!