Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček 5.4.2007 16:24:53
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz si kar brez tega naredim cikcak frizurco. S špico onega glavnika, ki jo ima (špico), po glavi naredim cikcak in samo lase dam narazen.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček 5.4.2007 18:00:41
|
|
|
|
caillou
|
Kaj to normalno češeš in se prečka na cik-cak naredi sama, ali kako ? Tudi meni je to za punčko zelo zanimivo.
|
|
RE: FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček 5.4.2007 22:47:07
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Jaz si kar brez tega naredim cikcak frizurco. S špico onega glavnika, ki jo ima (špico), po glavi naredim cikcak in samo lase dam narazen. Jaz sem si tudi v mladih letih delala cikcak prečko z navadnim glavnikom. Lase si počešeš nazaj, s špico narediš cik cak, potem pa lase zadaj daš na dve polovici in vsako polovico pustiš, da pade na svojo stran. Upam, da sem dost razumljivo naspisala
|
|
RE: FRIZERKE POMOČ-CIK CAK glavniček 6.4.2007 14:52:02
|
|
|
|
Pupica
|
hvala ninny a ti ježe kdo rekel danes da si zlata res vse najdeš...evo ne bom več na forum sprašvala ampak kr direkt tebe Ja mi2 z Tio sva zdej delale z glavnikom, ampak ni tolk lepa , pa sem se spomnila, da obstaja glavnik za hitro varianto Vam magar javim kuko nam gre
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?