|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
7.5.2007 22:59:09   
ronja
birky, če ti je bila všeč knjiga od Sanje Rozman, pa bi se mogoče lahko oglasila pri njej, sem prebrala, da vodi neke skupine, verjetno tudi za ljudi z depresijo, za odvisnost od odnosov sigurno. Sama ne poznam nobene take zadeve iz lastnih izkušenj,  tako da ne bom preveč pametna, ampak se mi zdi pa ok, da bi se nekam vključila, že zato, da te nekdo malo motivira in ves čas spominja, da greš po pravi poti in ne po kakih dolgih ovinkih...

Kolegica je pred leti poizkušala naredit samomor, ker se ji je vse zdelo brezveze, je imela tudi depresijo. jaz je takrat še nisem poznala, vem,da je potem hodila na eno tako skupinsko terapijo in ji je zelo pomagalo, ko sem jo jaz spoznala, en bi nikoli rekla, da je ona imela depresijo, zdaj je namreč precej veselo bitje... Skratka zadeve delajo! Lahko jo vprašam, kam je ona hodila (zdaj se je preselila, ne vem, če še kam hodi), če želiš, sicer pa mislim, da bo povsod ok, če se boš ti želela spremenit.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
13.5.2007 17:17:55   
briky
zakaj so fantje taki egoisti?! sedaj sploh ne morem več presodit sama pri sebi ali naj vztrajam ali ne?! rekel mi je da on ni moj psiček.... Zato ker sem hotela včeraj gledat evrosong z mojo družino, mi je vrgel gsm dol, znorel da on oz. njegovi doma niso moja družina, da sva se zmenila da bova skupi.. a jaz sem sebala iti k njemu, da ne bo njegov oče zopet pijan. In na koncu sem pristala pri njemu, ker je tako popenil in mi rekel da sem mu odprla oči, da kakšna sem, da take me ne bo prenašal???? user posted image  same žaljivke sem poslušala, sploh nisem bila deležna enega objema... da če bi zdaj moral imeti familijo z mano je ne bi imel nikoli!!

A ni to čustveno izsiljevanje?? potem sem šla ob dveh zjutraj domov in napisala sem mu sms, da me more tudi on razumet!!
in zdej... ni me več poklical in niti pisal...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
13.5.2007 17:29:41   
trojči
Briky, a si ti kaj prebrala v zvezi s svojim problemom, razen tega foruma?

Spravi se k knjigam, toplo priporočam. Predvsem tiste preberi, ki govorijo o posledicah otroštva, ki ga je imel tvoj partner.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
13.5.2007 17:39:50   
briky
draga trojči...

veliko knjig preberem, v kjižnjici sem skozi pri takšnih knjigah s tako vsebino!! Partnerju zelo stojim ob strani ga razumem in ga zelo podpiram!! PRIZNAM ZELO!!

Jaz sem samo napisala kaj se mi je včeraj dogodilo, in me zanima kakšen komentar bi dali vi na to!!

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
14.5.2007 8:45:07   
maruškaŠ
In na koncu sem pristala pri njemu, ker je tako popenil in mi rekel da sem mu odprla oči, da kakšna sem, da take me ne bo prenašal???? same žaljivke sem poslušala, sploh nisem bila deležna enega objema... da če bi zdaj moral imeti familijo z mano je ne bi imel nikoli!!


Wtf, kr neki. Itak, da je čustveno izsiljevanje. S tem poskuša vso krivdo problema zvrniti nate - pač s teboj je nekaj narobe in ne z njim.

Zakaj sploh še vztrajaš? Pa men verjem, poklical bo, itak da bo poklical, ampak v smislu kot da ti je oprostil, ker si se tko grozn obnašala, sam če se ne boš več. Njegovo obnašanje je tko prozorno, da itak pri vsakem drugem dejanju vidiš kaj hoče doseči.

Pa glede na to, da si itak prebrala že en kup literature, ti mora bit jasno samo to, da se moraš odločt in it. In verjetni, da je to edina pravilna odločitev. Pika.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
14.5.2007 9:54:47   
briky
ja maruška, popolnoma se strinjam s tabo. Verjemi ni me poklical in me tudi ne bo, čaka da ga bom JAZ!! Njegov ponos je tako na visokem nivoju, da kar glava boli.
Nekaj čutim, da včeraj se nisem počutila ravno slabo... nimam občutka krivde, da bi naredila kaj narobe...
Vem da bo težko prebolevati a je bolje tako.. ni vredno!! Imela sem veliko upanja, da se bo spremenil, res veliko upanja!! A ni šans, če bi me LJUBIL tako kot govori, bi prisluhnil mojemu srcu in tudi mojim željam!!
Pa sploh nisem bila nikoli zahtevna!! NIKOLI!! Tega nisem vredna!!

MARUŠKA, kako preboleti?!

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
14.5.2007 10:28:22   
maruškaŠ
Kako preboleti? Iskreno povedano težko. Še bolj bo bolelo spoznanje, da si izgubila toliko časa ob njem, ko pa ti tega ne bi bilo treba.

Druži se s prijateljicami, kupi si psa. Karkoli, samo zaposli svoje misli, da ne bodo plavale k njemu. In počasi boš ugotovila, da se počutiš veliko bolje. V bistvu edino zdravilo je čas in pa to, da se začneš zavedati, da si resnično veliko vredna in si tega ne zaslužiš. Ko boš nahranila svoj ego, ti bo veliko bolje.

Nisi bila zahtevna, ti čisto verjamem. Bil pa je on in to toliko zahteve, da preprosto nisi mogla zadovoljevati vseh njegovih zahtev. In ker si mu ti odrekla, da bi ugodila vsem njegovim zahtevam, te je imel za zahtevno.


(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
21.5.2007 18:08:03   
briky
Ker me je zelo stiskalo, da bi se najina zveza morala tako končat... Sem se odločila, ga lepo poklicala in rekla, da danes bi bilo lepo, da si vzameva čas zase in da se pogovoriva o vsem.... TEMELJITO, ODKRITO, BREZ OČITKOV...
Ko sem mu začela govorit, kaj delava narobe in kaj morava spremeniti, sem mu tudi povedala, da bi bilo lepo, da ne bi bil več tako vzkipljiv... Rekel mi je, da vidim same napake pri njemu, da vidim samo negativno  in ne pozitivno... Da mu samo težit znam da mava probleme, da on jih ne vidi. Da problemi so z mano in v moji glavi, da bi morala iti k psihologuuser posted image
Bolj, kot sem bila potrpežljiva in mu skušala dopovedat, da problemi so za razčistit, da morava delati kompromise...
A on jih ne vidi?! Rekel mi je še, da ma toliko drugih stvari, služba, težave doma in da se ne misli ubadat še z mano in z mojimi problemi ki jih nimava?? Da namesto, da bi mu bila opora v življenu, ker že tako je imel težko življenje, mu znam samo težit in skakat po glavi...

A mi mogoče katera zna povedati, zakaj tega noče si spriznati..?! Ali bi morala živet tako, brez da govorim o problemih, a mislite da sem preveč zahtevna, da mu preveč težim??

Mogoče bi morala pustiti na miru vse in začeti živet na novo, brez njega... A bi rada šla do konca, da mi ne bo kdaj žal, čeprav opažam, da ne vidim več smisla za najino prihodnost?!

A vseeno bi vas lepo prosila za kakšen nasvet, ker bi provala še kaj, da bi rešila najino zvezo, predvsem pa mu pomagala, čeprav pravi, da rabim jaz pomoč in ne on!!!!

hvala, vesela bom za kakršnokoli izkušnjo, nasvet, besedicouser posted image user posted image


(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
21.5.2007 20:08:14   
Anonimen
Vidva MORATA iti narazen vsaj za pol leta.

Tudi midva sva šla. Nisva se videla v tem času. Doživela vsak svojo avanturo. Se ponovno srečala. In šele takrat sva se lahko ponovno pogovorila. Brez obtožb, brez napadov.
V tem času sva vsak pri sebi razmislila in se odločila, da nadaljujeva.
Najina zgodba ima srečen konec (zaenkrat). Držim pesti tudi za vaju.

Vztrajaj na tem, da se nekaj časa ne vidita in ne slišita. Naj vsak pri sebi razmisli. Ker zdaj se ne moreta pogovarjat. Je pretežko. Ker vsak hoče svoj prav dokazat. To ni win-win situacija.

(odgovor članu briky)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
22.5.2007 7:57:41   
maruškaŠ
A mi mogoče katera zna povedati, zakaj tega noče si spriznati..?! Ali bi morala živet tako, brez da govorim o problemih, a mislite da sem preveč zahtevna, da mu preveč težim??


Briky pejd že stran! Vse kar delaš je brez smisla in razultatov. On noče in tudi ne bo priznal, da je pri njemu kaj narobe. On tudi dejansko verjame, da je tako edino pravilno kot on razmišlja. Ti si tista, ki bi rada vajino vezo spravila na nek normalen nivo, vendar je ne moreš, ker ON ni pripravljen storiti istega. Cel čas ti med vrsticami dopoveduje - sprejmi moje pogoje ali pa je nekaj narobe s teboj. Pa ni!

Pač ta zveza v trenutnih okoliščinah ni mogoča - sploh pa ne tako kot si jo ti želiš. In ne samo želiš, tudi zaslužiš. Spoštuj se, pa mu ne boš več dovolila, da hodi po tebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
22.5.2007 9:21:12   
briky
Hvala ti anonimen...

Maruška... Včeraj sem ga še klicala in mi ji prekinil gsm. in nato sem mu napisala sms, da nism mislna nič slabega, da sem ga hotla samo vprašat kako je in kaj dela... NIČ ni odpisal...

Celo noč nisem spala... Seveda, ga ne bom več poklicala, svoje je pokazal, da raje živi tako naprej brez mene, brez da bi mo pomagala. Trdno sem odločena da ga ne poličem več, dala mu bom čas, da naj razčisti v svoji glavi in če bo, bo videl da mu nisem želela nič slabega in me bo poklical!!
ampak mislim da tega ne bo naredil...

Bo zelo težko obdobje zame, ampak sedaj je vsaj vse jassno. vse sem dala od sebe in sedaj se bom sama primla v roke...
Hvala vam vsem za vse, čeprav je težko ker človek rabi čas da spozna in čas da preboli...

Maruška, Ronja in ostali... HVALA VAM IZ SRCA... UPAM da se bom lahko še vedno obrnila na vas, še posebej sedaj ko bom dobivala udarce od prebolevanja!!

Če pa katera ve, kako najbolj hitro in brez prevelikega trpljenja preboleti, naj mi pove in pomaga!! hvala

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
22.5.2007 9:45:09   
Felicity
Briky - A si šla kaj ven s kolegicami?

Nekaj časa nisem sledila temi. Kot razumem sta končala.

Najlažje prebolet? 100 in en način, odvisno od človeka.
Nekateri jočejo, drugi športajo, hodijo ven...
Meni je pomagalo, če sem vse reči ki so me spominjale nanj dala stran z vidnega mesta (čez čas pa v smeti).

Če le moreš, ga ne kliči več.
Pojdi ven, med ljudi.
Mlada si še, vse je še pred tabo!!! Uživaj življenje!

Srečno user posted image

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
22.5.2007 23:06:09   
briky
Felicity HVALA...

če me ima rad me bo poklical!! jaz ga ne bom več!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
23.5.2007 16:07:24   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: briky
Maruška... Včeraj sem ga še klicala in mi ji prekinil gsm. in nato sem mu napisala sms, da nism mislna nič slabega, da sem ga hotla samo vprašat kako je in kaj dela... NIČ ni odpisal...

To je njegova TAKTIKA IZSILJEVANJA. Torej, tudi ko bo poklical, ....  V glavnem ta veza ne kaže na nič dobrega za naprej. Pa če  kliče ali ne, ker gre za bolne odnose.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
23.5.2007 17:24:29   
ronja
birky, pomagaš lahko samo nekomu, ki si pomoč sam želi! sicer pa ne moreš! njemu je očitno tudi brez tebe ok, pač ne rabi tega, kar mu ponujaš, ne sekiraj se zato, to ne pomeni, da je ponudba slaba, samo da jo ponujaš napačnemu kupcu... Ne moreš avtosedeža prodajat nekomu, ki nima ne avta, ne otrok. pa če je še tako lep in varen avtosedež  - se vidi, da ga morava še nabavit, a ne?user posted image

Sicer pa pazi na nekaj - da ne boš zašla s tem svojim pomaganjem - hočeš pomagat njemu, da ti ne bi bilo treba pomagat sebi - to je namreč težje... Ampak bolj prav. Najprej pomagaj sebi, potem boš lahko še drugim, samo  samo tisitm, ki bodo pomoč želeli. Brez skrbi, da bo zate še veliko sončka sijalo:)

Veliko sreče! Zamoti se s čim, poslušaj glasbo, riši, če ti paše, pojdi športat, ven s kolegicami... da ti bo lažje prebolevat in ne boš samo nanj mislila ves čas. Rabiš ventil, da se zjokaš, vendar tudi ventil, da začneš novo življenje!



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
23.5.2007 19:32:56   
venezuela
Počasi, čas bo prinesel svoje.Tudi jaz sem prebolela kar nekaj fantov in sem še sedaj tu. Pojdi v lj ven s sošolkami ali pa na kakšen študentski žur. Tam boš spoznala nove ljudi. Tudi sama sem študentka in istih let kot ti, pa tudi študiram v lj.
Meni je kolegica rekla, ko sem bila  žalostna in kadar sem se sekirala zaradi tipov, da je še dovolj rib v morjuuser posted image In res je tako.Čez nekaj časa, ko boš imela partnerja, ki te je dejansko vreden, boš si rekla da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra. In tako je tudi res. Čez čas ti tudi ne bo več tako pri srcu, in boš videla da ga boš prov zasovražla.Samo pusti času čas.
Drži se

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 7:17:37   
maruškaŠ
To je njegova TAKTIKA IZSILJEVANJA. Torej, tudi ko bo poklical, .... V glavnem ta veza ne kaže na nič dobrega za naprej. Pa če kliče ali ne, ker gre za bolne odnose.


Točno to! In tudi, če TE pokliče ON, NE oglasi se. KEr drugače je dosegel svoje. Upam, da ti bo uspelo preboleti in upam, da se ga boš znebila, ker drugače se ti (odkrito povedano) ne piše nič dobrega.

Pojdi ven, žuraj, spoznavaj nove ljudi in bolje ti bo! Ne ostajaj pa sama doma in NE razmišljaj več o tem kaj je bilo in kaj bi lahko bilo. NE bodi ti edina, ki želi vajino vezo spraviti v red, očitno je, da je on ni pripravljen.

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 16:08:07   
briky
kako grozno je prebolevati, trga se mi srce za znoret, pa še izpite imam in se imam velik za učit...
Počutim se kot da bi padla v globoko luknjo brez izhoda!!
Rada bi zaživela normalno...
Razmišljam skoz o njem, o njegovih dobrih lastnostih. Počutim se krivo!!

Najraje bi umrla!!!!

Prosim pomagajte mi, da mi bo lažje...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 16:23:08   
tehnofil
V bistvu tudi umiraš. Umira del tebe. Del tvojih upov "kako  lahko bilo". V resnici umira samo iluzija, predstava zaradi katere prihaja do zaljubljenosti.

In ker je predstava, je seveda takšna, kakrkšna ti je nabolj všeč, saj je to tvoja predstava. Zato tudi toliko bolj boli. Če bi umirala realnost, bi ne čutila bolečine saj v realnosti ni v vajnem odnosu dolgoročno nič dobrega.

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 17:34:31   
briky
se stinjam s tabo tehnofil...

ampak še vedno je težko!!
najbolj grozno mi je ker bi ga najraje poklicala...

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 17:36:34   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

V bistvu tudi umiraš. Umira del tebe. Del tvojih upov "kako  lahko bilo". V resnici umira samo iluzija, predstava zaradi katere prihaja do zaljubljenosti.

In ker je predstava, je seveda takšna, kakrkšna ti je nabolj všeč, saj je to tvoja predstava. Zato tudi toliko bolj boli. Če bi umirala realnost, bi ne čutila bolečine saj v realnosti ni v vajnem odnosu dolgoročno nič dobrega.



tocno to, se podpisem! in preklet tezko je tudi vnaprej...

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 17:43:52   
ronja
se podpišem pod tehnofila.
birky, ampak saj si tudi on ne želi bit v tej vezi, zaboga, pa ja to vidiš! če ti reče, ne kliči me več, pa ti telefon prekine... pa kaj mora naredit, da boš končno videla, da si pač tega ne želi! Tudi če bi bil zlat (pa ni), nimaš kaj, če ti njemu nisi dovolj všeč. Že samo to je dovolj velik razlog, da ga ne kličeš! navsezadnje tudi s tem kažemo svoje spoštovanje do drugih ljudi, ko upoštevamo njihove želje - in če si ne želi, da ga kličeš in ti to dobesedno pove in še podkrepi z dejanji, potem moraš to res počasi že resno vzet.
Pejdi na majske igre ali na kak drug žur, uči se za izpite, delaj kaj, pa v mislih pojdi čez celo popoldne, ne se ustavit samo na tisit urici, ki je bila luštna... pa ti bo takoj lažje...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 18:20:57   
briky
tehnofiluser posted image

ronja, sej me je potem poklical.. in mi začel težiti, da bom vidla kako mi bo enkrat žal, da naj upam, da ne spoznam preveč pozno!! Nevem, mogoče misli da je vsemogočni.
Rekla sem mu samo, da ko me bo iskreno ljubil in spoštoval, da takrat se lahko pogovarjava. in potem mi je rekel, da mi bo enkrat žal...
Pa sploh mi ni rekel, te bom ljubil, iskreno spoštoval... in bla bla bla

kar umaknil se je!!
Ronja sprijaznila sem se 100% da za naju ni več možnosti za skupno življenje!! Če bi ga jaz sedaj poklicala in mu rekla sory srček, pogrešam te, rada bi bila s tabo. Pa res, bi bil takoj z mano.

On pa me ne bi nikoli poklical in rekel, napako sem naredil, pogovorva se... SVET NIKOLI!!


Rada bi samo prebolela!! Upanja si ne dajem več, rada bi samo prebolela!!
...zato mi tudi skakajo po glavi razlićne misli!!

< Sporočilo je popravil briky -- 24.5.2007 18:22:28 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 18:41:57   
ronja
Ja bi bil, samo razlog ne bi bil ljubezen - to pa ti iščeš, ne?
Saj bo, še vsaka se je pobrala, zakaj se pa ti ne bi?

(odgovor članu briky)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: RABIM VAŠO POMOČ
24.5.2007 19:55:17   
briky
ronjauser posted image  hvala ti...

vsaka besedica, mi zelo veliko pomeni...
nevem kako bom povedala tole staršem, ker vem da bom zaradi tega poslušala!!

rada vas mamuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?