Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: v čem so spali vaši dojenčki 13.4.2007 14:12:06
|
|
|
|
Jessy
|
V zibelko, ker za posteljico ni bilo prostora v najini spalnici. Pri 5-ih mesecih pa smo jo dali v svojo sobo v posteljico.
|
|
|
|
RE: v čem so spali vaši dojenčki 13.4.2007 15:52:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Čez dan v družinski zibki, ponoči pa bi moral v svoji postelji. S tem, da je največ čez dan prespal na kavču zraven mene, ponoči pa spet zraven mene v zakonski , ker je bil drugače alarm. OK, pa meni je tudi pasalo, da sem se ga nagledala, nacartala...
|
|
|
|
RE: v čem so spali vaši dojenčki 13.4.2007 15:58:19
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Najprej je spala v zibelki, potem v posteljici. Dvojčka pa bosta kar od začetka spala v posteljici, ker mi ni da bi kupovala še eno zibelko. Bosta pa na začetku spala skupaj v eni posteljici.
|
|
RE: v čem so spali vaši dojenčki 13.4.2007 22:38:45
|
|
|
|
ajja
|
Od rojstva spi ponoči v svoji posteljici, razen ko se dojiva pa jaz zaspim še pred in ostane kar pri nama v "ta veliki" postelji. Podnevi pa spi, kjer pač pride: v vozičku, ležalniku, posteljici,najraje pa na rokah.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?