Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Najbolj navadnega kar gre. Hvalijo tudi dormeo... Pri prvi sem komplicirala s tem in kupila nek jogi k je imal noter nekaj kokosovega in morsko travo,... ...za vsako ko sem vzela mojo ven je smrdela ko . Tudi po 3 letih. Groooznooo. Tokrat pa sem kupila navaden jogi in najprej preverila , če ima slučajno vonj Nima
Jaz sem za svojo bebico kupila kar ta jogi, ki ga imajo trenutno v akciji v Baby centru (39,99 €). Sprobala je še nisem, samo na prvi pogled in otip se mi zdi čist vredu. Je pa dimenzije 70×140.
Mi smo nabavili čist navadnega v BC je bila ena akcija takrat, in po enem letu je še čisto vredu, smo zadovoljni. V drugo bomo vrjetno tud nekaj takšnega nabavli.