|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust 2004
19.10.2007 12:06:15   
jer.za.
Hojla!

Kje ste vse čveke?

Smo bile spet tam na dnu druge strani, se bomo mogle malo bolj potrudit, da bo tema malo oživela.user posted image

Pri nas v teh dneh nič novega. Z zalo sva bili včeraj naročeni pri zobozdravniku, jaz sem vzela dopust, prideva tja in na vratih obvestilo da en teden ne delajouser posted image user posted image ! Sem bla jezna kotuser posted image . To se mi je zgodilo že v ta drugo pri tej zobozdravnici, tako da v četrtek ko se vrne z dopusta jo bom poklicala in poskušala stvari razčistit. Tudi jaz delam v zdravstvu, in če sem kdaj odsotna in imamo naročene, jih nekaj dni prej vedno obvestim! Pa imajo tako moj naslov, kot mojo telefonsko.Ne vem kaj si mislite druge, ampak to ni način dela, starši vzamejo v službah dopust, oni pa takole. Kot da bi dopust na drevesih raseluser posted image !

Miklavž, božiček, dedek mraz:pri nas je običaj, da največje darilo prinese Miklavž, božiček in dedek mraz pa le kakšno malenkost. Zala bo letos za miklavža od naju dobila kuhinjo(kar naprej nosi okoli moje žlice, pa posode in kuha, kuha, kuha. To bi lahko počela cel dan). Sorodnikom bomo pa naročili kakšna oblačila-sem ugotovila da nam primanjkuje pulijev, žabic,....

Nula:želim ti prijeten vikend....

Tako, toliko za sedaj. Grem še malo delat.

papa
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Avgust 2004
21.10.2007 21:20:42   
Anol
Živ,

Evo pa še jaz po dolgem času. Ma smo res kar mal žalostne, se bo treba bolj potrudit.

jer.za user posted image user posted image user posted image za novo službo, da ti bo čim bolj luštno, da boš zjutraj z veseljem vstajal.

Midva z Ažbejem sva tudi že opravila pogovor pri psihologu in ga je pohvalila, da je fejst fant in da lepo govori. Mamica pa je seveda zelo zrasla user posted image user posted image user posted image . Moram pa napisat ene dva odgovora na vprašnja, ki mu jih je postavila. Eno vprašanje je bilo zakaj imamo avto in Ažbe reče: da se lepše vozimo, potem ga je še vprašala kje spi in on: doma pri svoji družini, mislim hudo, prav lepo je bilo slišat kako je lepo govoril in sodeloval, v glavnem zeloooo priden user posted image .
Aja, glede lulanja ponoči pa mi je rekla naj se nič ne obremenjujem, da so pač otroci različni in da naj bi bilo pri fantkih nočno lulanje tolerirano do 5 leta, ker naj bi jim mehur kasneje dozorel in zato ne čutijo da jih lulat, enostavno prespijo, ampak seveda to ne velja za vse, nekateri so suhi že pri 2-h letih. To mi je pač rekla, da se naj se ne sekiram in da naj pač tudi njega ne obremenjujem s tem preveč. Jaz sicer upam, da bomo pred 5 letom suhi tudi ponoči, ampak nočem ga pa sekirat, ga pa seveda spodbujam, da bi bla plenička suha.

Maxica mi smo kar zdravi, moram potrkat, občasno mal posmrka ampak potem fajno spihamo in je kar o.k.. Upam, da bosta oba čim več zdrava.

Ja NuLa tud moj dragi je Aleš in tud njega tamali na veliko obrača in moram bit ponavadi mami ta grda, ki reče zdaj pa dost. Za majčke hvala, neki smo že nabavli v Okaidi, pa še v uni ta novi štacuni nasproti Okaide v City parku. Mu pa moram kupit še flis, ki ga ponavadi zmeraj najdem v Zari, majo zmeri kakšne luštne, pa zadnji čas bi bil, da že kupimo bundo in orngi čevlje, mamo vse to v planu ta teden.

Kar se pa tiče Miklavža itd... je pa naš še vedno čist nor na Avtomobilčke in mi skozi sam kaže stari od njih, zadnjič smo dobili katalog od Quell-e in so notri in ful velikrat vzame katalog in gleda in seveda upam na dobre može, da mu bodo prinesli. Drugače pa sem tud jaz razmišljala v blagajni, ker jo vedno tolk gleda pri sestrični, avtov ma pa itak že too much preveč.

Dvakrat na teden ga vozim tudi na telovadbo in je res tolk samostojen, ker ga tja pripeljem, preoblečem in on šiba sam v telovadnico jaz ga pa pridem čez eno iskat, mislim da je mene bolj skrbelo kako bo, kot njega.
Drugače pa sem ga vpisala tudi v lutke, imeli smo že eno predstavo, pa se mi zdi, da je bila kar malo predolga (1 uro), za tolk stare oz. za našega definitivno.

Trenutno ima zelo rad knjigico Pustolovščine malega pirata, ko jo beremo jo več, kot polovico že sam pove.

Pri risanju je tudi v zadnjem času napredoval, ker do sedaj ni bil nek talent, končno je začel pazit, da mu ne uide preveč čez črto in celo nariše ježka, rožico in pač nekega človekčka, ki mu naredi učke, nos, usta, ušesa, lase, noge in roke.

Ej dost od mene nakladanja, upam da nisem preveč neumnosti napisala user posted image .

Čimprej se oglaste, jst pa tud.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Avgust 2004
22.10.2007 21:46:42   
Anol
Alo,

Ker ostale niste resne user posted image , bom pa jst dons spet napisala par stavkov, da ne pademo na zadnjo stran.

Moram pohvaliti Ažbeja, da je bil danes zelo priden in preden je šel spat je rekel še za lulanja in držim pesti, da bo plenička suha zjutraj.
Pa pojedel je 3 krožnike juhe in skoz govoril kolk je dobra, sem tolk vesela, da rad je take zelenjavne juhice, mi prav veselje naredi.

V sredo imamo lutke v vrtcu in se že prav veselim, ker vem da otroci tudi na veliko vadijo pesmice in nam potem kaj zapojejo, jih je prav fino poslušat.

No, tolk od mene, pa oglaste se še druge.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Avgust 2004
23.10.2007 14:06:27   
jer.za.
No, da nas spet na prvo stran spravimuser posted image

Vam moram malo pojamrati, sploh ne vem kaj se je začelo dogajati z Zalo. Do sedaj-1 leto, je bila lepo brez plenice, nikoli se ni pokakala, sedaj pa se kar zgodi-tudi po dvakrat na teden da se pokaka v hlačke. Ali je možno, da se otrok tako zaigra da enostavno pozabi da ga tišči kakat? Ker dogaja se ji pa to res le takrat, ko je v igri, ko barva, ali pa gleda kakšno risanko.

Drugače pa pri nas nič kaj novega. Jutri ima Zala sistematski pregled pri pediatrinji, kjer bodo precerili tudi vid(je dobila domov kartico s slikicami, na katero moramo napisati kako imenuje posamezno narisano stvar). Jo bo pa peljal mož, ker jaz ne morem dobiti prostouser posted image user posted image . Jaz jo bom pa peljala 7.11., takrat imava pa psihologa. Saj drugače ni problem dobiti prosto v službi, samo je vse ravno na sredo, ko imamo kolegije, takrat pa težko manjkam.

Nula:jaz pa vedno raje vidim, da mi kupijo večje stvari. Če je res zelo preveliko, pa spravim za drugo leto. Drugače smo pa tudi mi (no midva z dragim)v soboto malo nakupovali. Poleg vseh drugih stvari sem kupila Zali pižamico, na kateri je Kitty, in sicer v velikosti 110. Ji je kar malo velika, in ko je prvič spala v njej mi je rekla "da je tko fino k lahko nogice pa rokice skrije spodejuser posted image user posted image ). Kupila sem ji pa večjo zato, ker se tudi jaz super počutim v velikih, razvlečenih pižamahuser posted image user posted image user posted image . Kar pa se tiče prekratih stvari, pa takoj ko je malo prekratko dam kar Jerci v predal, in ona ponosi.

Anol:čestitke Ažbetu user posted image user posted image . Za krožnik zelenjavne juhe se pa tudi jaz priporočamuser posted image user posted image . Pri nas je bolj malokrat na jedilniku, ker mož ne mara kuhane zelenjave. Skuham jo(ali pa jo tašča) včasih samo za predjed zame in za punci.

Evo, šibam še nekaj narest, potem pa domov.



Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Avgust 2004
23.10.2007 14:30:02   
Maxica
Vas samo lepo pozdravim, imamo skoz precej pestro, v nedeljo smo praznovali Lanov rojstni dan, danes ga ima zares, pa še z Maxom imava telovadbo, jutri ima Lan posvetovalnico, v četrtek ima Max zobozdravnika, v nedeljo pa z drugo polovico gostov praznujemo Lanov rojstni dan. Še dobro, da sem na dopustu cel mesec, sicer ne vem, kako bi mi kaj uspelo opraviti.user posted image
Se kaj oglasim bolj na dolgo, obljubim, da se potrudim, da čimprej. Vas je lepo brati.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Avgust 2004
23.10.2007 19:22:28   
jer.za.
LAN, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !
 
 

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Avgust 2004
24.10.2007 13:53:37   
jer.za.
Spet jazuser posted image user posted image
Kje ste vse ostale čveke????

Dans sta bila dragi in Zala na sistematskem pregledu. Zala vidi zelo dobro, velika je 99 cm, ima pa 16 kilogramovuser posted image . Je rekla pediatrinja, da je bolj pri ta velikih. Je rekla, da je teža lepo sorazmerna z višino. Je pa res, da zelo rada je, ni zbirčna, trenutno pa obožuje jabolka in mandarine, kar je zelo dobro za krepitev in ohranjanje odpornosti.
Bil pa je problem, ko sta šla z možem še v laboratorij-lulat ni mogla, tako da bom šla jaz popoldan nazaj v zdravstveni dom in bom nesla še vodo, ko pa je dala kri se je pa tudi tako jokalauser posted image user posted image , da jo je slišal cel zdravstveni dom. Za izvide pa moram poklicati jutri.Sem pa potem z mojo miško govorila po telefonu, je rekla da jo še malo boli, pa sem ji rekla da bo prinesla mami iglico iz službe(seveda jo ne bom špikala, če bo pa slučajno izrazila željo, bom pa špiknila možauser posted image ), in ji bom še enkrat vse lepo razložila zakaj vzamejo kri, da jo potem naslednjič ne bo več tako strah.Ker mi je mož rekel, da sam vbod ni bil problem, ampak da se je ustrašila ker ji laborantka ni nič razložila, samo zbodla jo jeuser posted image  Vse tiste, ki imate še sistematske preglede, naj vam povem da vam pripada bolniška oz. spremstvo za otroka za tisti dan.(jaz tega nisem vedela, pa tudi mož neuser posted image )

Toliko od mene za danes, pa javite se kaj!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Avgust 2004
24.10.2007 18:02:55   
Anol
Živ,

Bravo za Zalo, da je dala skozi sistematski pregled. Kar se pa tiče odvzema krvi, se mi zdi pa prav žalostno, da si nekdo, ki jemlje kri otroku ne vzame tistih 5 sekund, da bi mu razložil potek, ker bi otroci po mojem dosti bolje odreagirali na to.

Maxica upam, da ste in da še boste lepo praznovali Lanov rojstni dan, je pa verjetno kar naporno vse to praznovanje.

No, pa da še malo povem o nabavi zimske bunde in čevljih. Smo končno opravili nakupe včeraj, moram reči, da je bil dokaj potrpežljiv, malo sva ga morala podkupovati tudi z bonboni, da je sodeloval, ker je imel na koncu že vsega dovolj. Čevlje smo kupili v Geox-u, ki so mu bile zelo všeč in seveda zelo udobne in tud tople, ter vodoodporne in jih je že danes imel za v vrtec, kljub temu, da se meni zdi, da so še pretople, ampak mi je rekel, da bo mel ta hude čevlje user posted image , tolk so mu všeč. Drago pa je itak vse mnogo preveč, se pa tolažim, da bo budno lahko potem še Gal ponosil, vsaj upam.

No pa še tole, imamo pa tudi veliko srečo, da imamo babici, ki tamalima kupita tud kaj za oblečt predvsem kakšne žabice, gatke, spodnje majčke, ker vsega v tako velikih količinah potrebuješ.

Se kmalu slišimo, a smo zdej kej bolj pridne ratale user posted image .

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Avgust 2004
25.10.2007 15:41:49   
jer.za.
Pozdravček.

Danes žal še iz službeuser posted image . Bom šla pa jutri malo prej domov pa bo.

Nula: sem mislila da je tako velika bunda, da bi jo lahko imela za drugo leto. Pa vidim da ni tako. Škoda. Drugače pa nimam pojma kje bi lahko kupila bundo. Mogoče Iana v BTC-ju? Ali pa Hervis, Sport 2000, Interspar??? Jaz sem lansko leto kupila Zali vse v Hervisu, bundico in smučarske hlače kot komplet, vendar pa je bundica zelo lepa, in jo nosi tudi ko kam gremo. Če se ne motim, sem dala za oboje okoli 60€, je pa nepremočljivo.
Moram pa tudi jaz kupit za Zalo še ene nepremočljive čevlje, da bo lahko mirno skakala po snegu.
Anol:koliko si dala za Geoxice?

Nič, šibam sedaj. Prvi tečajniki so že tukaj, bo treba v akcijo.
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Avgust 2004
26.10.2007 8:14:23   
Anol
Živ,

jer.za za Geox čevlje sem dala 65 evrčkov. Je pa tko, da drugače so ble skoraj 70 evrov, pol sva pa plačala z gotovino in nama je prodajalka dala 5% off. Aja pa še opozorilo ne kupujte Geox čevlje nikjer drugje, kot v njihovih trgovinah, ker sem enake videla v Stieflu in so bili 85 evrov in v trgovini Gala kjer so bili 75 evrov, najugodnejše je v glavnem v njihovi trgovini.

NuLa bundo smo mi kupila tamalemu v Iani, ampak niso poceni, ti povem, da smo zdej tolk preletal in nič pametnega oz. če je je svinjsko drago. V Benettonu v Emproiumu so imeli bundice plaščke (zelene, rjave in modre), ampak so bili tudi čez 70 evrov. V glavnem midva sva dala 73 evrov za njegovo bundo, ker je bila edina, ki nama je bla res všeč. Lansko leto sva za 50 evrov dobila tolk dobro bundo plašček v Benettonu, sva bila prav presenečena nad ceno, glede na to koliko je drugače drag, letos pa žal ni tolk ugodne cene oz. Nula ena bunda je bila v Benettonu 50 evrov, na ta način kot puhovka in prav tako v vseh teh barvah. Upam, da bosta kaj pametnega našla za dobro ceno. Kar se pa tiče velikosti, tudi naša babi včasih prav pretirava, ampak se je zdej že malo umirila, včasih kupi tokšno stvar, da bi jo lahko imel še 3 leta user posted image .

Se slišimo,

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Avgust 2004
26.10.2007 12:59:17   
jer.za.
Vračam nas nazaj na prvo stran.

Anol:hvala za podatke glede cen čevljevuser posted image . Midva se še odločava katere bova kupila.

Toliko čisto na hitro, moram napisati še eno poročilo.

Želim vam en lep, prijeten vikend kljub napovedanemu slabemu vremenu.user posted image




(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Avgust 2004
30.10.2007 13:24:01   
jer.za.
Samo en pozdravček da nas vrnem spet na prvo stranuser posted image

Kako ste kaj? Ste vse doma na dopustu ali ste v službi? Jaz imam še eno urco za oddelat, potem pa sem prosta do ponedeljkauser posted image .

Kje boste kaj preživele praznike? Mi bomo kar doma, bomo imeli delovno(postavljamo garažo za avto). Je treba izkoristit, ker smo vsi doma, ker takrat se res največ naredi.

Moram povedat, da Zala in Jerca še nista prestavili ure-no zvečer gresta spat normalno, ampak vstajamo pa že pred šesto zjutrajuser posted image . In obe sta polni energije, jaz bi pa še spala.

Toliko res na hitro, se še tipkamo kaj mes prazniki.
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Avgust 2004
30.10.2007 13:30:56   
Maxica
Vas prav grdo zanemarjam, vem.user posted image  Celo soboto je imel Max nad 39 vročine, tako da smo imeli izredno stanje, posledično je v nedeljo odpadlo praznovanje Lanovega rojstnega dne. Pa še mene je vrat tako zaštihal, da sem že en teden čisto boga, in hodim k zdravniku, pa mi nič ne pomaga.user posted image  Pa še to depresivno vreme, eh, saj bolje, da neham. Se oglasim kmalu. Upam, da kaj z lepšimi novicami.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Avgust 2004
30.10.2007 23:05:39   
Anol
Živ,

Maxica upam, da boš kmalu bolje in seveda, da se je Max tudi pozdravil.

Jaz se bom pa pohvalila sva danes podpisala pogodbo za nakup stanovanja, sicer novogradnja, ki bo zgrajena čez 2 leti in pol, ampak nam to čisto odgovarja, ker bo poravnan puf ravno za tega user posted image , pol pa spet novega user posted image . Kaj čmo edin tko lahko pridemo do večjega stanovanja.

Drugače pa nič novega.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Avgust 2004
12.11.2007 20:50:50   
Anol
Spet jst, vidim, da ni kaj dosti dogajanja, očitno smo vse preveč zaposlene user posted image .

Danes sem ugotovila, da je naš mali res pravi muti voda, da se s svojim goflanjem tolk zmota ven, da groza. V vrtcu so dobili nalogo, da morajo doma vprašat iz česa so lutke, on seveda doma ni nič vprašal, danes pa vidim plakat z njihovimi izjavami, izjavi našega falota sta bili: Mami je bila pridna na lutkah in Lutke so iz materjalov. Mislim, ta pa ma domišljijo. Mi je vzgojiteljica povedala, da je takoj vedela, da ni nič vprašal, ampak je kar nekaj povedal iz glave, kar je sicer tud o.k., ker veliko jih ni nič povedalo. Sam eni so pa res spraševali doma, pridni. Mal jih tko testirajo pa navajajo na odgovornost oz. da majo neko skrb in niso nič staršem povedale, da bi vidle kako se otroci obnašajo.

NuLa, kar se tiče nasilnih risank, si želim, da bi lahko rekla, da jih ne mara, pa jih žal čisto rad gleda. Jaz sicer ponavadi preklopim in mu tud povem, da so to grde risanke, pa da meni niso všeč, on pa meni: Mami men so všeč grde risanke. Ma težko bi rekla kako in kaj pri tem, ker rad gleda tud Nodija in Frančka.

Ja Miklavž se bliža z veliko brzino, mi mamo že kar neki nakupljeno, sam nič kaj tako posebnega oz. največjo željo, ki jo je imel je ena igrača s Strelo McQueen-om, neka gorska dirka. Drugače pa bolj kakšna knjigica, puzzle in za oblečt.

Zdej pa šibam na Pilates.

Upam, da se kmalu slišimo.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Avgust 2004
15.11.2007 10:59:20   
Anol
Še vedno nič user posted image . Se vidi, da sem na porodniški, da mam preveč cajta user posted image .

Včeraj sva bila z Ažbejem spet pri frizerju in si je tokrat omislil modre š****.

No tolk od mene.

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Avgust 2004
17.11.2007 19:05:07   
Maxica
Da nas mal potegnem višje. Mi smo zdravi (trkam na les stomilijonkratuser posted image ). Jaz grem v ponedeljek po dolgem času v službo. Max ima v ponedeljek prvič cepljenje proti klopnem meningitisu, potem bo šel pa tudi počasi v vrtec. Tokrat z upanjem, da spet ne zbolimo.
Sicer pa nič takega. Sedaj smo bili več ali manj notri, ali pa smo se maksimum zapeljali do moževih staršev, da smo malo spremenili okolje. Ob torkih imava z Maxom telovadbo, enkrat na mesec pa gledališko predstavo. Prvič sta bila sicer z očkom, drugič pa želi mene.user posted image  
Za Miklavža še mal zbiramo ideje, ti naši "ubogi" otročki, dobijo z enih petih strani darila, da potem že ne vedo, česa se lotit.user posted image  Z možem sva sicer najbolj navdušena nad lego duplo kockami, saj so primerne za oba, tako da Maxu bomo kaj v tej smeri pogledali, Lan bo pa dobil tricikel.
NuLa, Max ima pri nas dva dojenčka. Enega mu je že pred kakšnima dvema letoma tašča kupila, pol sem mu pa še jaz enega majhnega chou chouja kupila, da je zraven mene previjal, ko smo dobili Lana. Ni pa kakšnega posebnega veselja nad njim.user posted image  Lani enkrat sem ene svoje barbike potegnila iz omare, pa ga tudi niso nič kaj pritegnile, tako da ne vem. Dojenčka bi mu pustila, punčke pa res verjetno ne. Bi se pa že očka verjetno prej zgražal, tako da meni niti ne bi bilo treba posredovat.user posted image
Risanke pa pri nas že Max precej sam sortira. Ninja želve npr. se mu zdijo "usrane", kot sam pravi.user posted image  Sicer jih še ni gledal, ampak če kje vidi, da so narisane, pa rad pokomentira o njihovi usranosti. user posted image Mož je tečen, pa bi mu kr kakšne take bolj za večje otroke pokazal, ampak potem pa damo Lanu Telebajske na tv, je pa Max še bolj zainteresiran nad njimi.user posted image  Mož pa razočaran.user posted image  Ma, za vse bo še čas, se mi zdi brezveze, da človek prehiteva. Sicer ima Max rad take risanke, ala Cars, Ledena doba, Nodi, Pujsa Pepa, Mojster Miha, Traktor Tom itd.
Anol, super za stanovanje.user posted image user posted image user posted image  Hehe, je pa res faca ta vaš falotek, se ni za bati, da se ne bi znašel v življenju.user posted image  Pa daj kakšno fotko, da vidimo modre š****.
Jer.za, vaša punčka je pa tudi cela korenjakinja. Super mere.user posted image  Kako se je poštimalo s kakanjem?
A vaši kaj radi jedo sadje, zelenjavo? Jim dajete kakšne vitaminske dodatke? Pri nas Max noče nič več sadja, edino kakšno jabolko, od zelenjave pa tudi bolj žalost, kakšna mineštrca tu pa tam. Sem prav žalostna. Sicer je imel na sistematskem v redu kri, sam vseeno.user posted image
Nič, zdaj bom pa počasi tudi jaz končala, tudi mene čaka pilates čez eno uro, zdaj moram pa še Lana okopat. To bo veselje.user posted image  Se še kaj oglasim.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Avgust 2004
20.11.2007 8:29:38   
jer.za.
Še jaz po dolgem času.user posted image
Ker smo bolj ali manj na drugi strani, kar pozabim na našo temo.

Mi smo zdravi, prejšnji teden sem se malo bala ker sta začeli kar precej smrkati in kašljati, ampak smo speljali brez vročine.user posted image

Sadje, zelenjava:pri nas Zala obožuje mandarine-bi jih pojedla po eno kilo če bi ji dali. Zjutraj ko vstane, ko jo vprašam kaj bo zajutrkovala pravi mandarino, zvečer za večerjo bi ona tudi mandarinouser posted image user posted image . Prav tako ima zelo rada jabolka, banane, kivi, hruške-skratka vse od sadja. Zelenjave kuhane ne mara, obožuje pa solate. Jerca pa je vse, tudi kuhano zelenjavo. Tako da jima ne dajem nobenih dodatkov.

Kakanje smo uštimali. Sedaj je vse v redu, očitno je bilo samo prehodno.

Drugače pa pri nas nič kaj novega. Z Zalo sva imeli psihološki pregled, kjer je bila zelo pohvaljena, sploh kar se tiče govora pa tudi samega razmišljanja. Pravi psihologinja, da je na nivoju 4-5 letnega otrokauser posted image user posted image . Jaz sem bila pa takoooooooooo ponosna na mojo punčko!!!!
Sem bila pa tudi s samim potekom pregleda zelo zadovoljna. Res so si vzeli čas, ni bilo samo nekaj na hitro. Sem tudi sama medicinska sestra in vem kako je pomembno sa si vzameš čas za človeka, ne pa da ga odpraviš v dveh minutah "vse je vredu, pridite če dve leti".

Počasi bom končala, ker se mi začnejo uradne ure.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Avgust 2004
20.11.2007 21:09:20   
Anol
Kolk sm user posted image , da ste se oglasile.

jer.za user posted image  za Zalo in pravilno, da si  zelooo ponosna na njo. Nekaj najlepšega je če kdo pohvali tvojega otroka a, ne!?

Maxica žal ga nisem slikala z modrimi š****mi, bom naslednjič, ko bova šla, ker jih bo sigurno hotel in ker ga strižemo bolj na kratko gremo itak enkrat na mesec.

Jaz sem ravno danes dobila od Carsov neko gorsko dirko, ki si jo je tolk želel, sicer jo bo dobil šele za Božička, je treba igrače mal porazdelit po vseh treh obdarovalcih user posted image .

Zelenjavo in sadje zelo rad je. Zelenjavo kuhano in surovo, zelo rad ima korenje, stročji fižol, papriko, koruzo,.... Od sadja pa vanilija kakije, mandarine, jabolka, hruške, lubenico, .... Je kar priden za jest.

Evo, tolk od mene.



_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Avgust 2004
6.12.2007 20:33:23   
Anol
Živ,

No, vidim, da se ni kaj dosti dogajala od mojega zadnjega pisanja user posted image .

Jaz imam trenutno oba bolana. Ažbe ima nek dvointervalni virus, Gal pa bronhitis. Ažbe je imel že prejšnji teden en dan zelo visoko vročino in je bilo potem že skoraj čist dobro, potem pa spet ta torek. Peljala sem ga k zdravnici in ima menda ful vneto grlo on pa sploh ni nič jambral oz. še zdaj pravi da ga nič ne boli. V glavnem dala ga je na pregled krvi, ker ni bila 100% ali je virus ali bakterija, tam pa je bila katastrofa, pa ne zaradi našega tamalčka, ampak popolnoma neustrezne osebe, ki mu je jemala kri. Jaz sem mu že vnaprej povedala, da bo dal kri in sploh ni imel problema s tem, sicer sem jaz mislila, da ob iz prstka, nakar so se tam odločili, da kar iz pregiba, pa se je tud s tem čist strinjal. Tud, ko ga je zbodla, je čist brez težav prenesel, seveda pa je ženska zgrešila in potem mu notr sem in tja iskala žilo, pol je pa v jok padu. Mi je blo tolk hudo k sem vidla kaj mu dela. Pol se je pa še tolk sekiral, da ni bil pogumen, ker je jokal, sem še jst skor jokala user posted image . Me je že groza kaj bo, ko mu bodo naslednjič mogli jemat kri, upam da ne bo kmalu, da pozabi to slabo izkušnjo.

Zadnje leto pa tudi opažam, da ima izpuščaje, podobne mojim, ki imam atopijski dermatitis, danes je imel take, kot bi ga s koprivo, čez čas pa so seveda izginili, sam ga grozno srbijo. Tolk razmišljam na kaj bi bil lahko alergičen pa mi sploh ne pride na pamet. Prve dve leti ni imel nobnih kožnih izpuščajev, sedaj pa na veliko. Moram rečt njegovi zdravnici za napotnico, da stestirajo kaj mu povzroča izpuščaje, da vem čemu se izogibat.

Tolk si želim, da bi bila oba fanta čim bolj zdrava. V družini imamo še eno dedno bolezen, ki jo ženske prenašamo, moški pa zbolijo. Močno upam, da jo nobeden od njiju ni dobil. Ju bomo testirali čez kake dve leti oba skupaj.

Punce oglaste se kej, jst sm verjetno mal zamorila, nobenih dobrih novic nisem povedala, bo drugič bolje user posted image .

Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Avgust 2004
18.12.2007 11:43:52   
Maxica
Joj, sem čist pozabila na to našo temo. Skoz smo bili namreč nekaj bolni, Max, jaz in moja mama smo bili na antibiotikih. To so me v službi veseli.user posted image  Skoz sem namreč nekaj na bolniški in sploh ne padem v delovni ritem. Mah, bo že. Ta teden še delam, pol pa upam, da imam en teden dopust (ne bolniške!), pol pa novo leto. Mi bomo kar lepo doma, dobri mož je bil pri nas Miklavž, ki je prinesel še in preveč daril, tako da mislim, da nas bosta Božiček in Dedek Mraz obšla. Edino, če bi mamici prinesel kakšno masažo ali bon za v savno.user posted image  Toliko prav na hitro, oglasite se kaj, pa čim več zdravja vam želim.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Avgust 2004
25.12.2007 15:34:53   
Maxica
Pokličiva snežinke, veselo naj zaplešejo.
Povabiva jelenčke, s sanmi naj pridejo.
Pomahajva Božičku, naj se želje izpolnijo.
Objemiva prijatelje, v miru in sreči naj praznujejo! 
  
Lepo praznujte.user posted image Pa večkrat se kaj oglasite na temi.user posted image


< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 10:56:31 >


_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Avgust 2004
27.12.2007 22:22:51   
Anol
Živ,

Upam, da ste lepo praznovale Bežič, da so bli otroci veseli. Pri nas je bil Ažbe vesel, ampak mislim da je mnogo preveč daril, ker jih pote prejme še pri obeh starih starših in še tetah in stricu. Pa predvsem se mi zdi, da se v tem času drastično poveča še nakupovanje baterij user posted image .

Rada pa bi pohvalila Ažbeja, ker je pred kakimi 10 dnevi na lastno pobudo pričel spati brez pleničke in se tudi zbudi ponoči, da gre lulat. No, se mu je že tud zgodilo da se je polulal v posteljo, ampak večinoma pa je suh in sva zelo ponosna na njega user posted image .

Upam, da se kaj kmalu beremo.


Anol

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 123
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?