Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. 
).
Kaja žekomaj čaka dojenčka in vsak dan govori o njem in sprašuje - res je zlati sonček. Potem pa se spomni in me objame čez trebuh ter boža dojenčka
Je pa radio Belvi celo popoldne na 10-15 minut opozarjal na razne dogodke, žalezniki, plazovi, zaliti podvozi, prometne nesreče... Od konca avtoceste do izvoza za Bled pa smo šli 10 na uro. No nazaj je šlo na srečo hitreje, samo spet je šel en s ceste pod Kacinovim klancem. Spet tam kjer je pred kratkim že en pokasiral radar (napravo). Je izgleda tam spolzek asfalt, tako da previdno tisti, ki se vozite tam.
velikokrat glavico naslonjeno na mojga trebuščka. A mislite, da psi tudi čutijo? Se mi zdi, da je spremenila obnašanje. Skoz bi se crklala pri meni (sej se je prej tudi, ampak zdaj pa sploh), glavico ima na trebuščku, včasih še tačko položi gor. Res, kot da bi čutila, da se notri skriva
.
zbrano ime že 5 let in moram reči, da mi je še vedno najlepše -Žan Luka. In moj se čist strinja s tem imenom, tko da
pelje na večerjo , ker ga spet dva dni ne bo .
. Jaz se nekako odločam med Neja, Zala, Zara. Mojemu se full dopade Neja in skoraj noče slišat drugega. Mogoče se nama do januarja porodi še kakšno.
Je pa G rekla, da bo najbrž pokazalo, da imam povišan sladkor, ker sem ga danes imela tudi v urinu. Bom najbrž morala k diabetologu, da bo ugotovil, če je kaj resnega. Mi sporočijo. Drugače sem se pa zmenila za bolniško. Me je kar sama vprašala, če še vedno delam, pa sem ji povedala, da enostavno ne morem več delat 9 ur na dan in je bila zelo razumevajoča. Za zdaj sva se zmenili za 4 ure bolniške na dan, če bo pa treba bom šla pa na polno bolniško. Uglavnem sama se bom odločila glede na nadaljnje počutje.
,za punčko pa itak veste kaj bo-Daša.Na komentarje ,ki prihajajo pa se ne oziram ,čeprav moram priznat ,da so še do sedaj vsi rekli,da je Daša lepo ime ,pri Luši so pa bili začudeni in Ajši tud,ampak so se ga morali navadit.Moji predragi domači(mama ,očim brat ,punca) ,pa nikoli niso dajali nobenih komentarjev.Je pa res ,da do poroda nismo nikomur povedali za ime Luša in Ajša ,vsaj ne veš kaj si mislijo.
, pa kaj za pit in pojest prinesla.
!!!