|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:23:54   
puri

Klepetka,...upam, da se še ni začelo,...najuser posted image počaka še kakšen mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:24:20   
koala
klepetka stiskam pesti, da ni čep in da do naslednjega leta vzdržita v enm kosu.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:29:31   
nussy
Klepetka, pa menda ja ne! Upam, da to ni bilo to in da bo user posted image  še nekaj časa na toplem! Sploh si pa obljubila Ljubljančankam še dve kavici!user posted image  Malo za hec. Verjamem, da bo vse OK in prideš kmalu domov, seveda še sama. Srečno!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:29:56   
gitty
Ojla punce,

hvala za vsa pojasnila in navodila :) Mi je uspelo si ogledat kaksno fotko, jah trebušči rastejo in otroci v njih, enim bolj, drugim manj. Meni tudi včasih otrdeva trebuh, sploh bolj proti večeru in takrat tudi težko diham.
Pa imam še več kot dva meseca pred sabo.


Papirnata vojna glede urejanja zadev me še čaka, pa še marsikateri nakup tudi. Ampak se mi zdi, da bo lažje, ko bo MŠ za mano, ker me sedaj kakšen dan ni doma po 12h, če grem direktno iz službe na predavanje.

pozdravček vsem


(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:31:20   
sayuri
Se opravičujem, ker skačem v vašo temo, ampak moram napisat klepetki, naj ne prehiteva in lepo počaka na vrstni red user posted image . Klepetka, držim pesti, da še ne rodiš. Počakaj vsaj do 36 tedna. Močno noge skup tišči. user posted image  Pišuka, še danes zjutraj sem jo vidla, ko je ta malega v vrtec peljala. Zdaj pa kar rodit... user posted image  

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:37:37   
vaney
puri, mene pa zanima, kje si dobila tako lepe motive (kužke in metuljčke) za na steno. jaz bi tudi to imela, pa nimam pojma, kje se to dobi. a se to nariše na steno al nalepi al kako?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:45:12   
Tinča1
Mi imamo za user posted image  že vse nabavljeno, manjka samo še kozmetika in pa ovčja koža, po katero šibava z user posted image  na bolšaka. Upam, da bova našla ono stojnico.

Puri, ful lepa sobica, sicer pa so Disneyevi junaki itak zakon. Meni je tašča v Aladinu nabavila kompletek (kapica, žabe, majčka in rutica) z motivi medvedka Pu-ja v bež barvi. Meni se je skoraj zmešalo od sreče, ker takšnic cotik še nisem zasledila. Sem bila v  user posted image  ona pa me je čudno gledala, ker sploh ni vedela za Pu-ja.

Sani hvala za jedilnik, čeprav je se ga približno držim. Upam samo, da mi naslednjič ne bo težila, da se premalo redim.user posted image

Klepetka, držim pesti zate, da tisto le ni čep.

Kar se pa filma v MŠ tiče me je rahlo prestrašil. Madona, kako user posted image  vlačijo za glavo. Nas so pa v sr. šoli maltretirali kako moramo paziti na glavico, ne je stiskat zaradi temen, pa pazit na tilnik. No ja že vejo kaj delajo. Sicer pa je bilo res nazorno prikazan potek in konec poroda.

Lp

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:48:07   
klaja
Na hitro se vam javim, ker grema zdaj z Julijo na fizioterapijo, potem pa še k defektologinji in mogoče še malo po trgovinah, če bo moj za to. Bi rada šla v Eleclerca.

Nisem pa uspela vsega prebrat, bom ko pridemo domov.

To sem vam samo hotla sporočit, da tiste, ki ste na bolniški več kot tri mesece, bi naj dobile od sindikata kot neko pomoč (denar) in ne od delodajalca. To mi je moj povedal, saj je tako pri njih na firmi.



(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 13:53:13   
martinca
klepetka, jaz tudi upam da ni bil tisto čep. držim pestke za tebe da prideš do večera domov v enem kosu. user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 14:11:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4485
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 14:37:07   
puri
Vaney,...jaz sem to narisala kar na pamet,...gledala sem v eno knjigo in potem risala direkt na steno. Jaz vedno rišem na ta način, tako da ti ne znam kaj dosti pomagat,...mogoče bo katera druga kaj več vedela, če dela na drugačen način.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 15:37:22   
mala pikica
Klepetka močno upam, da ni bil čep user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 15:41:22   
koala
vanny, ena varianta je tudi ta, da si z neta potegneš kako pobarvanko, ki ti je všeč, je tudi tukaj na rr nekaj linkov, pa nalin jih je nekaj prilepila nekaj strani naztaj, potem pa to daš prekopirat na folijo in si nekje sposodiš graoskop, pa z tem projeciraš na steno in obrišeš.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 16:12:44   
vaney
še eno vprašanje za vse tiste, ki ste si že kupile modrčke za dojenje. v pikapolonici jih imajo v akciji za 18 evrov. nekatere pa vem, da ste jih kupile v millerju. kje se bolj splača, je sploh kakšna razlika? jutri ga grem kupit, pa se mi ne da spet celega mesta obkrožit. hvala.

puri, hvala za odgovor, ampak v take umetnije se pa jst ne bom spuščala, ker bi pol morali glih še 1x belit steno.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 16:22:24   
Lusa
klepetka-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
   [Brisano sporočilo]
15.11.2007 16:22:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 16:30:32   
nana35
Pozdravljene punce!

Vaney,upam,da ti maslo nič ni zaškodilo,sicer pa bi bilo itak drugega okusa,če bi bilo pokvarjeno.Ali pa ga je med spremenil,pa nisi čutila!Tudi jaz sem prebrala to Belo masajko,sem že enkrat pisala o tem in tudi Zbogom Afrika.Mene je prav tako zasvojila in sem jo kar brala,brala...Modrček se bolj splača v Mullerju,je nekaj čez 8 evrov.

Sani,hvala za tolažbo,rada verjamem lepe stvari.Upam,da je res tisto vse skupaj za lase privlečeno.Tudi moj gin.mi nikoli ni omenil nič negativnega kar se takšne lege tiče,tako,da sem bila kar malo razočarana.No,če pa je vse ok...potem pa itak!!user posted image

Lusa,pridna si kot tvoja mala Lusa!Pereš,likaš...jaz pa grem po RR zlikat in gledat TV,malo na toplem na kavču.Res so jo vse pohvalile,kako je pridna in res je!Moje prijateljice imajo pa poredne punčke,predvsem pa sitne!!
Ali si ti drugače doma iz Štajerske ali se še na vašem koncu tako opredeli??

Puri,tudi ti si postala umetnica ali kaj?Ali pa že vedno ustvarjaš,pa sem te zgrešila?V sobici od mojega pikeca bodo pa samo moje umetniške nalepke iz otroške trgovine!!user posted image V OŠ sem vedno ustvarjala in risala,pa slikala,pobirala likovne nagrade,razstavljala z drugimi...potem v srednji š.pa kar nekako izgubiš stik s tem,ker te nihče več ne tišči naprej.In potem tudi idej ni več, niti se več ne znajdeš če nič ne rišeš nekaj let.
Mogoče ko bom bolj stara...

LUNA,tudi meni se zdi precej draga varuška,je pa zanimiva,upam,da jo boš prodala.Jaz sploh že razmišljam ali bi sploh imela varuško ali ne,ker sva itak blizu vseh prostorov,no,mogoče,bomo videli.Pa hvala za lepe želje.

martinca,zdaj pa vse paše,kajne?Sobica v isti barvi,omara,kinderpet...Lepo,da si dala slikice v album.Sem ti na mail pisala,pa vidim,da si tukaj povedala da te še ni strah poroda.Malo mi je žal,da nisem bila,ampak ni šlo.Res si sanjala,da si rodila fantka??user posted image

Koala,izgleda da bodo predavanja malo prepozno zame...takrat bom mogoče že šla v Rim...

Klepetka,upam,da se ti ni odluščil čep in je vse samo lažni alarm.Pa javi nam!!

Gitty,od kod pa si,če ni skrivnost??

Tinča,če bosta prehodila celega kramarskega,potem bosta ovčko sigurno našla!!user posted image Jaz sem jo tudi.Če pa ne,pa vprašajta,kje prodajajo kakega drugega prodajalca oz.kje imajo pojštre.To pa je zraven.
Poglej v moj album,imam tudi Medvedka Puja v bež barvi,žabice in majčko!!Včeraj pa mi je moja mama zraven kupila še dve rutici v kompletu in kapico s Pujem,tako da paše!!
Ko pa bodo tvojega user posted image vlačili za glavo ti sploh ne boš videla in niti slutila!!

Lep dan še naprej!!











_____________________________

:))


(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 17:30:15   
urssyy
Klepetka držim pesti zate, da bo vse ok!user posted image user posted image

Jutri imava pa z Golobčkom ultrazvok, po moje že obe komaj čakava, a ne Giolobček?? Pa še kavica nama ne uide...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 19:30:49   
mml
Čer,

klepetka  je ostala v porodnišnici, ker je nekaj krvavela, menda ni nič hujšega in se obe z user posted image  počutita OK, tako da jo je G obdržala bolj zaradi opazovanja. Bo več povedala samo, ko bo doma user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste vse že polno zaposlene z nakupi in večina že ima praktično vse nakupljeno. Res ste pridne user posted image

puri upam, da si našla kaj lepega za user posted image  na današnjih nakupih

katee mene jutri še ne bo na čvek, ker še delam, lahko pa po 29. novembru, ko zaključim s službenimi obveznostmi. Lepo se načvekajte user posted image

vaney jaz sem bila prejšno rundo najbolj zadovoljna z Liscinimi modrčki za dojenje, ker so bili najmehkejši, to rundo se pa še nisem lotila nakupov

Tudi sicer sem bila danes čisto neuspešna...V Geoxu niso imeli zimskih škornjev za Manco, so že vse prodali user posted image , mi ni jasno, ker so res takšna orto zimska varianta...in škornejv tudi ne bodo več dobili. V Stiefelkoenigu pa je isti mdoel škorenjčkov dražji za 15 € user posted image . No v Emporiumu sem pa pri Benettonu zase iskala kakšno nosečniško majčko, pa tudi nisem nič našla...M mi je prevelika, S mi je pa trenutno ravno prav, kar pomeni, da mi bo čez en mesec prekratka, v Promamon-u pa tudi ni bilo nič pametnega, tako da sploh nisem nič zapravila user posted image . Bo očitno treba jutri na lov za Mancine čeveljčke, ker v soboto se zaradi demonstracij prv gotovo ne bom spravila v mesto user posted image

Lep večer vsem

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 19:36:52   
mala pikica
Klepetka, zdaj nas je mml razveselila. Čuvaj sebe in svojo pikico user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pravkar spekla pecivo, upam, da bo user posted image glede na to, da sem ga prvič pekla. Dragi pravi, da zelo diši user posted image


Drugače pa nimam kaj novega danes povedati. Včeraj sem edino razmišljala, kako si že močno želim, da bi končno stisnila našo štručko k sebi user posted image Res že komaj čakam... Saj verjamem, da si že vse počasi to želimo. Zdaj, ko sem doma, grejo dnevi pač nekoliko počasneje kot prej in res že čakam dan D user posted image

Pa še to, sem si uspela nekaj glasbe iz neta potegnit, so naše punce nedolgo nazaj govorile o Lapu, pa mi je všeč, upam, da bo tudi našemu user posted image


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 20:10:42   
martinca
nana35, meni se je že velikokrat sanjalo da sem rodila ali da imam dojenčka. ampak sem vedno sanjala fantka dojenčka nikoli punčke. tak da bo po mojem kar držalo ker midva namreč pričakujeva fantka. user posted image user posted image

klepetka, veliko sreče ti želimuser posted image user posted image user posted image . nas je mml zdaj kar potolažila s to informacijo.



(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 21:25:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Sunny-če bi te brigalo ,bi že zdavnaj bila lepo domauser posted image  a ni res?ne vem kako ne pridete gor ,da je otrok najbolj pomemben ,pa še g. te je dala v 8urno bolniško.Ne igraj se punca!!!

Ma ne me tolk ****at.user posted image user posted image
Sem samo še do torka, potem pa sem doma in z user posted image samo še uživava in čakava januar.

Danes sem mojega poslala na pošto, ker je prišel voziček, potem pa je pripeljal še posteljico in jogi. Zdaj je pa res skoraj že vse, samo kaj ko se na računu tudi lepo pozna.user posted image

Je pa naš user posted image ob 4.00 mrčal.user posted image  Je šel ven na potrebo in se je samo na cesti zgrudil. Zgleda, da mu je odpovedalo srce. Smo ga že pokopali na vrtu pri živi meji. Moj user posted image je čisto gotov, sem ga prej full mirila, ker revež vsake toliko časa joka.

_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 21:32:51   
sani1
Čer...
Jaz sem zaštrikala hlače do konca in jih tudi zašila. Prav dobro izpadejo. Zdej pa že oblekco štrikam... Sem čist naspidirana... 
Klepetka je še v enem kosu in lepo počiva...Držimo pesti zanjo...

Drugače pa se mi dobimo vseeno jutri na kavici, a ne?
Zdej grem pa pod tuš in spat, ker sem danes že res utrujena...
Lepe sanje vsem.  A ja tudi jaz sem velikokrat sanjala o tem, da sem rodila dečka, a mi bomo imeli deklico  tako, da si res ne znam razlagati mojih sanj...  Pol me bo pa iz tira vrglo če bo fant. Jaz pa veselo kiklce štrikam...user posted image user posted image user posted image  

No lepe sanje in lahko noč...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 21:42:04   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Je pa naš user posted image ob 4.00 mrčal.user posted image  Je šel ven na potrebo in se je samo na cesti zgrudil. Zgleda, da mu je odpovedalo srce. Smo ga že pokopali na vrtu pri živi meji. Moj user posted image je čisto gotov, sem ga prej full mirila, ker revež vsake toliko časa joka.

Sunny Morning, res mi je žal za vašega user posted image Jaz vedno pravim, da se ljudje preveč navežemo na svoje ljubljenčke, potem pa je takšna žalost, ko jih več ni user posted image Pri nas so tudi solze tekle v potoku, ko smo našli poginjenega našega user posted image Zdaj pa imamo drugega, na katerega pa smo še bolj navezani in bo enkrat spet potok okoli hiše...

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
   RE: Januarčice 08
15.11.2007 22:18:51   
nana35
Vem,Martinca,saj veš da vem,da pričakujeta fantka,druge pa menda niso vedele do sedaj,ker si hotela obdržati zase,se spomniš??Zato pa tisti smeško na koncuuser posted image !!
Jaz pa kljub temu da vem da bo user posted image ,sem že 2x sanjala,da imam punčko.Pa ne vem kako to.Ko pa že vem od 18 tedna,da je fantek.

Me veseli,da je s Klepetko vse ok in da ni več panike!!user posted image user posted image user posted image tri za srečo!

Sunny,ubogi user posted image ,me zelo žalosti,samo srčno upam,da ni trpel.Saj je imel lepo življenje,kajne??Tako da se je naživel.Razumem tvojegauser posted image ,jaz sem vedno ko sem kako živalco izgubila,non stop jokala,pa zaspati nisem mogla...sem vedno tako zelo žalostna,da sem nase kar jezna,da imam ta bitjeca tako zelo rada.

Vsem ostalim želim lepo,mirno noč in se "vidimo" jutri!!

_____________________________

:))


(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?