|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 9:46:06   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

...sem včeraj imela zvečer tako zatečene noge da kar joj. sem imela potem celo noč podložene noge, paje zdaj zjutraj za eno malo malenkost boljše.

...zdaj pa grem pečt janeževe upognjence...

Martinca, meni je ravno včeraj babica rekla, da čez noč NE SMEMO imeti podloženih nog, čez dan pa lahko. Mogoče malo povprašaj. Pa predlagala mi je, da si naredimo en sadni dan.
Kar se pa peke tiče, pa tako verjetno veš, da ni najbolj pametno, če nam noge zatekajo. Čeprav sem jaz dva dni težila, da bi nekaj spekla, no, potem pa mi je moj ljubi včeraj pomagal oziroma kar večino spekel, jaz pa sem lepo počivala zraven user posted image

Vaney user posted image samo da ste uredili te zadeve z bolniško. Upam, da bo še komisija pametna.

Jaz pa imam danes rokovanje z dojenčkom. Pa kozmetiko in te stvari še nakupim, potem pa samo čakamo... Bom kar bolj pomirjena. Aja, pa torbo še moram pripravit za sebe. Potem bo pa res vse!


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 9:47:17   
mala pikica
Šele zdaj vidim, da smo na 200.strani user posted image Zdaj pa nas bodo verjetno zaklenili. Potem pa se selimo, pa ne še na čvekanje staršev, še kar tukaj počakajmo user posted image

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 10:15:16   
Katrin
Jutro še od mene!

Sem ravno prišla v službo, že odštevam user posted image

Naročila sem že piškotke za petek, da se bomo malo posladkali user posted image

Hvala vsem za lepe želje, komaj čakam konec tedna!

Uživajte in pazite nase ter božajte svoje trebuščke user posted image

lp, katrin

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 10:16:15   
martinca
mala pikica, moje počivanje čez dan zgleda takole. tole še naredim pol grem pa počivat. pa naredim tisto stvar pa že drugo delo vidim in grem tisto pol delat. z mojim počivanjem pa odlašam tako dolgo da je potem že večer in grem spat.pa je takrat šele počivanje user posted image user posted image te pa pol veš sama kak je zvečer z zateklimi nogami.user posted image zdaj me je začela še glava bolet. bom mogla it mal ven na en sprehod, to mi včasih pomaga, da me neha bolet.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 10:34:16   
mala pikica
ja martinca, za glavo pomaga, za noge pa je spet katastrofa user posted image

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 11:44:24   
puri
Vidim, da imate kar veliko težav,......pa bom še jaz malo pojamralauser posted image

Meni je včeraj celo popoldne in cel večer, dokler nisem zaspala otrdeval trebuh in to non-stop kar na par minutuser posted image , pa vedno tako močno, da mi je vse pritisnilo navzdol,....me je že prav zaskrbelouser posted image . Tako se je začelo tudi pri prejšnji nosečnosti in se je skos nadaljevalo, ampak na koncu so rekli, da je imel user posted image neko čudno lego in da se mu je na koncu zelo slabo godilo in sedaj me kar skrbi, da nima naša pikica spet kako čudno legouser posted image . No, danes je zaenkrat še dobro,...upam, da bo tako tudi ostalo.

Drug teden imam itak G, pa ji bom to omenila, če se bo preveč ponavljalo.

Drugače me pa skos brca v rebra in to samo na eno stran. Je tako čuden občutek, kot bi mi nogice rinila zadaj za rebra.


(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 11:51:21   
benika
Pa da še jaz malce pojamram. Že kar nekaj večerov zapored se mi predvsem zvečer v trebuhu pojavljajo bolečine, ki so sicer podobne menstrualnim, vendar precej bolj ostre. Vem, da niso popadki, ker niso redne, vendar pa se mi zdi, da se bo počasi začelo kaj dogajatuser posted image  Jaz pa še vedno nimam nič pripravljeno za čmrlja.

Z zatekanjem hvala bogu v tej nosečnosti nimam nobenih težav, tako, da mi je vsaj to prihranjeno.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 12:03:08   
nana35
Benika,potem pa ti user posted image že res govori,da bo treba kaj pripraviti!!Zato ne vem kaj še čakaš.user posted image Upam,da te ne prehiti.

_____________________________

:))


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 12:47:49   
mml
Dan,

mene je pa danes nekaj RR zafrkaval...sploh nisem mogla do strani user posted image , no zdaj je pa uspelo user posted image .
Sem nazaj z UZ, z user posted image  je vse OK, lepo pridno raste in je kot spodoben otrok že obrnejn na glavo...sicer je ta še konkretno visoko, ampak smer je pa že prava user posted image , veselo je rogovilil, plodovnice je zadosti, posteljcia zadaj...po UZ meritvah tehta nekja 1650g...skratka nimam se kaj pritoževati.

Sploh pa odštevam že skoraj ure, ko sem še v službi...sicer me je danes ef že vprašal, če bi lahko prišla nalsednji torek ob 14. še na en sestanek, tako da čisto v miru še ne bom lenarila user posted image

No pa da še malo pohvalim Manco...včeraj je prvič spala v veliki postelji, sicer je bilo potrebno malo prepričevanja, ampak je šlo user posted image . Danes jo pa razvaja moja mama, ker grem jaz popoldan na telovadbo.

Skratka Ljubljančanke kdaj se po tem naslednji teden dobimo na čveku???

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4984
   [Brisano sporočilo]
27.11.2007 13:05:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4985
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 13:41:43   
SuzanaKK
Zdravo nosečke, da se še jaz na hitro javim. Jutri imam strokovnega in bom danes še poskušala dobiti kaj informacij v glavo. Drugače sem še kar ok, spim bolj malo, ma pa zelo močno dajejo krči, ne glede na to, da večinoma fizično počivam in se učim. Ne vem, verjetno sem podzavestno vseeno nervozna zaradi izpita, pa mogoče to tudi vpliva. Ne glede na jutrišnji dosežek, se mi zdi, da se bom začela precej bolje počutiti, ko bo to za mano. Moj sonček je še vedno zelo živahen, tako da mi trebuh kar poskakuje sem in tja. 6. 12. grem v SG na predavaje o EA, a ima katera mamica kake izkušnje s to obliko lajšanja obporodnih bolečin? Drugače pa user posted image user posted image  za vse, ki zatekate, slabo spite, vas mučijo krči, hormoni itd. Dajmo punce, zdržimo še teh nekaj tednov. Miškapiška, sani, kaj se smatra pod patološka nosečnost?

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 14:03:34   
vaney
aja, ko ste se pogovarjale o kg-jaz sem jih pridobila 16,5kg, zdaj (zadnja 2 tedna) se je pa ustavilo in sem celo za 0,5kg shujšala. G ni temu posvetila nobene pozornosti, sama pa si razlagam, da je to od živcev, ker so mi zdaj 2 tedna toliko komplicirali s to bolniško. Pa tudi jest več ne morem toliko (do kakšen mesec nazaj sem pospravila kar konkretne "moške" porcije večkrat na dan). Najbrž ima tudi to kaj zraven. A so se še pri kateri drugi kg ustavili oz. jih je kaj izgubila?

Suzana KK, vem, kako zgleda pedagoški strokovni izpit, ker sem ga lani oktobra delala tudi sama (za vzgojiteljico in učiteljico razrednega pouka), tako da te razumem. Ampak ne se preveč sekirat, ker nič ne pomaga. Malo si še poglej, zvečer se pa sprosti, napolni banjo, odklopi možgančke in uživajuser posted image
Pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko znanja in sreče jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In še en objemček in pikapolonice za srečo, mogoče bo pa pomagalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 14:07:48   
TRIŠ
Najprej lep pozdravček.Včeraj mi je ob 17.00 crknil modem pa dobro da so telekomovci tako pridni in so mi ga že zamenjaliuser posted image user posted image user posted image

mala pikica meni res najbolj pomaga proti pritisku in zatekanju VODA.5 litrov ali še več na dan

LEP DAN NOSEČKE

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 14:14:16   
puri
Vaney,...meni so se tudi kg ustavili. Prejšnjo nosečnost je bilo tudi tako, zadnji mesec sem celo 2kg izgubila.



Meni pa spet začenja otrdevati trebuhuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 14:57:07   
Tinča1
Uf, vidim, da sem ena redkih, ki še ne zateka. No ja zvečer čutim, da so meča malo večja kot ponavadi, ni pa tako hudo. zjutraj sem pa kot nova. Me pa zato mučijo krči v nogah. Pa ne pomaga več niti Magnesol zjutraj in mleko zvečer.

MML, jaz sem se s svojim user posted image  zmenila, da naj bo priden v trebuhu do januarja. Zaenkrat me upoštevauser posted image . Tako, da za čvek že lahko formiraš skupino user posted image .

Nana, nisem kupila tiste kože, ker ni po mojem okusu. Meni se zdi preveč kosmata. Jaz imam v spominu bolj kratkodlako.

Mala pikica, tudi moja sodelavka je zatekala in imela težave s pritiskom, pa je rodila na rok. Je pa res, da moraš pit in počivat. Tudi jaz moram počivat čez dan, ker drugače me križ peče ne boli in me lubi vsak večer zmasira.

Suzana, vso srečo jutri. Vem kako ti je, jaz sem lani polagala državni izpit iz javne uprave. Pa moram rečt, da mi tudi ni bilo lahko pri srcu. Sem pa se popoldne že vsa nasmejana peljala proti MB. Tako, da sem prepričana, da boš jutri tudi ti vesela in sproščena, ko bo vsega konec. Za srečo pa ti pošiljam eno user posted image .

Mi pa imamo kontrolo rasti v pon. Me prav zanima kako velik je naš korenjak.

Pazite nase in na svoje bušije. Jaz pa grem v posteljo, ker imam zvečer MŠ zadnjič. Imamo pa praktične vaje.user posted image  To bo zanimivo.

Lp

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 15:21:31   
urssyy
Joj vse že imate obrnjeje user posted image  z glavico navzdol, moja user posted image  pa še kr brca z nogami pri moji tazadnji in po mehurju. Upam, da se bo dama odločila obrnit na glavo, sicer je pa po meni, tudi mene je mami rodila z ritkico naprej user posted image -

Mala pikica držim pesti zate. Prosim počivaj in drži noge v luft, pa veliko vode popij...tale vajin user posted image  bo pa orng dec že na svet pišel..

Vaney kg so zelo različno, jaz sem se v prvih 7 tednih nosečnosti zredila 4 kg..zdaj pa so v mejah normale. če je user posted image  bp, ni strahu.

Nalin RR tudi tebi želim, da tvoj user posted image  zdrži do roka pod tvojim user posted image .

MML kaj če se kolikor toliko dobro počutimo lahko telovadimo do konca nosečnosti ? Jaz sicer ne smem, ker je rizična, ampak me vseeno zanima, ker vačsih doma malo rategujem hrbtenico, ki me tako boli.

Benika pohiti s pripravami na user posted image . Boš potem mirnejša ali pa ti ugaja presenečenje ??

Puri kakšna pa je to čudna lega dojenčka, da ti lako dol pritiska, so ti kaj rekli??

Jaz pa sem v dilemi. Imam kinderpet, ampak le ta je v spalnici, kjer spiva z user posted image . Želela bi ,da čez dan, ko bom pri starših eno nadstropje nižje spi blizu nas, pa ne vem kaj naj kupim. Pomagajte z vašimi mnenji. Naj bo to zibelka(velik strošek za tri mesece), goloboka košara (ne vem če je zdravo, ko pa nima jogija) ??
 
 



(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 15:24:22   
Ketrin24
Dan!

Spet ste pridne s pisanjem. Nas bodo prej zaklenili user posted image

Punce eno vprašanje?????? A ima mogoče katera izkušnje iz trgovino Smrkolin v LJ. Baje imajo tam same rabljene stvari.  Jaz bi kupila še eno rabljeno previjalno mizo, da bi jo imela pri mamici, ker bom verjetno kar dosti pri njej, ker je moj velikokrat službeno odsoten, pa da mi ne bi bilo treba vse potem prestavljati....



(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 16:04:14   
benika
Jaz pa sem v dilemi. Imam kinderpet, ampak le ta je v spalnici, kjer spiva z . Želela bi ,da čez dan, ko bom pri starših eno nadstropje nižje spi blizu nas, pa ne vem kaj naj kupim. Pomagajte z vašimi mnenji. Naj bo to zibelka(velik strošek za tri mesece), goloboka košara (ne vem če je zdravo, ko pa nima jogija) ??


Kaj pa, če bi kupila kakšno prenosno posteljico? Sedaj jo imajo v Arielu ravno v akciji (30€) in je od Haucka, zraven pa dokupiš še jogi? Posteljica ti bo pa tudi kasneje prišla še prav.
 
Glede priprav na user posted image ; saj cotike imam že prebrane in oprave, le za zlikat so še (bom jutri, obljubim). Špampek je še na podstrehi, pa se lahko hitro dol potegne in obleče. Fora je v tem, da še nimamo končan najine spalnice in posledično tudi otroške sobice še ne. Smo pa v zaključni fazi (danes nam napeljujejo elektriko potem pa čakamo samo še mizarja, da pripelje stopnice) in močno upam, da bo vsaj čez 14 dni oz. max. 3 tedne vse fertik. Mah sranje je, če delaš vse sam in si potem odvisem od raznih privatnikov.

Še moje poročilo glede kg; še vedno sem na +4, obseg trebuha pa je trenutno 126 cm.. Od kod G ideja, da je moj otroček majhen pri tem trebuhu, mi tudi ni jasnouser posted image .

vaney, super, da imaš tako krasno G in res upam, da sedaj pa komisija ne bo več komplicirala.

Ketrin, jaz sicer s to trgovino nimam izkušenj, jih pa imam s trgovino Šparovček v Medvodah. Tam sem namreč kupila torbo za nosit otroka ter prsno črpalko z lončki vred in za oboje skupaj plačala 60€. Sem zelo zadovoljnauser posted image .

Suzana KK, vso srečo jutri na izpituuser posted image user posted image user posted image

Nalin, ne prehitevaj! Smo še pred tabouser posted image

Mala pikica, jaz sem v 1user posted image  veliko preležala z dvignjenimi nogami, popila na hektolitre vode ter jedla skorajda neslano hrano.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 16:41:00   
nana35
Tinča,mogoče pa so tisto ovčko,ki jo imaš ti v spominu prej postrigli!!user posted image Je pa res prijetno topla,mene ne moti,kako dolge dlake ima,saj ne bo moj user posted image ležal direktno na njej,toplo pa mu bo,ko bo huda zima.
Suzana,držim ti pesti za jutri in ja,mislim,da se boš počutila bolje.user posted image
Urssy,moj user posted image ni bil nazadnje obrnjen na glavico,tako da se nič ne sekirak,saj mislim,da ima še zmeraj čas!!Glede košare ali zibelke pa ti ne znam svetovati. Jaz bom imela košarico,ki bo čez dan tam,kjer bom jaz.Imam pa tudi prenosno posteljico in če ne bi imela košare,bi user posted image položila vanjo.Te posteljice niso drage,lahko pa kupiš tudi rabljeno.
Benika,mi smo pa delali res vse sami,nismo potrebovali nobenih privatnikov,ker bi se nam zmešalo.Moj tast je zidar,stric pa električar,tako da smo to v sobici vse sami uredili,mojuser posted image je položil laminat,okno smo sami vgradili(zidarji znajo vse!!)in hvala bogu,da je moj user posted image tako vsestranski,da česar se loti mu krasno uspeva.Je zelo priročen in iznajdljiv,na koncu pa vse super dobro izpade!

Spet sem se spomnila,da si še vedno nisem izmerila trebuščka!!

_____________________________

:))


(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 17:53:46   
mala pikica
Še jaz...

Sem zelo vesela, da sem bila danes na tem handlingu, res veliko zanimivega povejo.

Drugače pa sem danes kar boljše volje kot včeraj. Odmislit moram seveda zatekanje user posted image

Suzana že danes močno stiskamo pesti, pošiljam pa ti še user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!

Benika te bolečine oziroma krči se pri meni tudi pojavljajo, vsak dan, čisto tako kot pri menstruaciji. Mogoče pa so res vse to zbaki, da bo detece počasi prišlo. Pa še na zgornji meji je s težo glede na tedne. Bomo videli...

Urssyy glede telovadbe, če ni problemov lahko do konca nosečnice telovadijo. Sem se ravno pogovarjala z babico, ki me je včeraj poslala na CTG. Če bo moj G dovolil, grem v ponedeljek spet na telovadbo.


Skratka, zdaj pa res imam vse nakupljeno, samo torbo še pripravim, pa sem že v nizkem štartu user posted image Sicer pa pravijo, če urin ne bo v redu in če edemi ne bodo zginili, bodo verjetno sprožili porod. Kakšen teden ali dva še naj vse skupaj počaka, potem pa zaradi mene lahko, bomo pač decembrčki, ki še bomo redno hodili klepetat k januarčicam user posted image Še enkrat hvala vsem, res tako lepo skrbimo in tolažimo ena drugo user posted image


_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 18:43:28   
puri
Urssyy,...meni so po porodu samo rekli, da je imel verjetno neko čudno lego in da verjetno zaradi tega ni dobival dovolj hrane in je tako na koncu hiral. Tudi pri porodu, se glavica kar ni hotela spustiti, čeprav sem bila že odprta,...nekje je bila zataknjena, verjetno zaradi te čudne lege,.......potem so mi pa pritiskali na trebuh in jo s tem poizkušali spustiti in to me je takrat najbolj bolelo od vsega poroda skupaj. No, ampak na koncu se je vse dobro izteklo!
Sedaj pa upam, da se ne bo vse skupaj spet ponovilo. Ampak tolažim se s tem, da je vsak porod drugačenuser posted image !

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 19:01:27   
vaney
mala pikica, pišeš, da je tvoj user posted image  na zgornji meji s težo. V katerem tednu pa si in  koiko je tvoj user posted image  težak? jaz sem 32+4dni, bebica ima 2080g, pa se meni to zdi dosti. A ima tvoj več?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 20:59:48   
martinca
tinča1, sem te danes videla v MŠ. mislim da se še ne poznava. jaz sem bila tista, ki je za tabo šla potem na wc. drugače je pa predavanje bilo kar zanimivo. meni osebno je bilo zelo všeč.



(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 21:08:33   
Lunca1
SuzanaKK držim pesti za izpit. Drugače pa sem jaz imela EA in ti jo toplo priporočam.

Katrin24 po moje še ene mize ne rabiš, kvečjemu samo blazino. Mi damo ponavadi kar brisačo, čez pa podlogo za enkratno uporabo in je prav tako v redu.

Drugače pa imam jutri pregled in mi ni treba v službo. user posted image  Grem samo še v četrtek. user posted image user posted image user posted image  Potem pa samo še če jim bo zares močno zatiltal.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
   RE: Januarčice 08
27.11.2007 21:24:44   
SuzanaKK
Drage moje sonosečke. Res hvala že danes za vse lepe besede, objemčke, pikapoke ... me spet preplavljajo hormoni in se bom glih zdaj zjokala. Sem za danes zaključila, kar mi je ostalo v glavi, mi je, kar mi ni, pač ni. Sem bila pa popoldne tako živčna, da mi je jemalo sapo (čisto podzavestno), da mi je mama iz lekarne prinesla Persen. Farmacevtka ji je sicer rekla, da mi ne bo nič pomagalo, ma če ne drugega, je psihološki efekt. Bom vzela zdajle enega pred spanjem in jutri pred izpitom. Še preden greva proti Ljubljani, greva z dragim urejat očetovstvo, tako da bo lahko koristil tistih 15 dni takoj, ko se sonček rodi, poleg tega pa bo njegovo ime že na prvem otrokoven rojstnem listu, ker baje da ga drugače ni. Poročene s tem nimate težav, ne glede na to, kdo je dejansko oče, bo napisan vaš možek. user posted image
Lahko in predvsem mirno noč vam želim, javim jutri ali pojutrišnjim, kako je šlo.

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?