|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
7.5.2007 19:37:33   
Kikina
Pozdravljena Sunny Morning. Ja, tudi moj moz imam priblizno tak urnik kot tvoj, pol je pa treba pristet se kaksno sluzbeno vecerjo, kaksen sestanek, ki navadno traja po 3-4 dni, ko spi zunaj, kak kongres ipd. Starse pa imam 550km od tle, kjer zivim. Sicer imam tukaj tasco in tasta, vendar mislim, da se vse strinjate z mano, da to ni enako, kot imeti mamo, ceprav se lahko z njimi razumes 100 na uro.user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Januarčice
7.5.2007 19:47:46   
Zasanjana
Kako mi je zdaj na nek čuden način odleglo, ko sem prebrala, da nima samo moj mož tako ubitačnega urnika.

KIkina, seveda starši in tašča niso isto. Pri meni niti približno. Sem tako vesela, da je tašča tisoče kilometrov stran, medtem ko starše zelo pogrešam, predvsem očeta. Z mamo se večkrat vidimo, ker živi 'samo' na drugem koncu države.

Joj, sem zabluzila.... sem hotela samo povedat, da še vedno čakam malo pikico in ves dan po malem sem gor kukam, kdaj se bo javila. Upam, da je šlo vse super duper!

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Januarčice
7.5.2007 19:48:48   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Sunny Morning, te razumem glede razmišljanja o reakciji v službi. Je tudi pri nas takšna novica povod za še slabši odnos kot je že itak.
Kako pa misliš, da ti bo uspelo ˝si umislit˝ bolniško? Bom mogoče tudi jaz rabila kakšen zasilni izhod user posted image .

Imam občutek, da je moja ginekologinja zelo razumljiva in ji bom že na prvem pregledu povedala kaj me lahko čaka v službi. user posted image  Če bodo pritiski prehudi si bom morala nekaj zmislit. Ne bi rada tega naredila, vendar če bom primorana se sploh ne sprašujem. Važno, da jaz mislim nase in predvsem na mojega otročička.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Januarčice
7.5.2007 19:54:53   
karatina
Kruto, ne? Namesto, da bi lahko do roka izpolnjevale svoje obveznosti, si moramo izmišljevati, kako naj pobegnemo iz user posted image  in user posted image  neprijaznega okolja.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Januarčice
7.5.2007 20:56:36   
mala pikica
Punce, mala pikica se javlja user posted image  Že verjetno vidite, da sem dobre volje. Kako ne, ko pa sem videla user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Sploh vam ne morem povedati, kako sem vesela. Sicer težko rečem, da sem videla user posted image , bila je bolj pikica kot cel otročekuser posted image  Ampak glavno, da je. Noseča sem sicer šele 5 tednov (glede na menstruacijo, bi bila 6 tednov), zato se ni videlo kaj veliko. Ampak tisto najpomembnejše se je videlo. Naslednji pregled imam 22.5. takrat pa bom verjetno že dobila slikico naše user posted image  Joj, kako sem vesela. Sploh zato, ker se pri prvi user posted image  dva tedna zapored ni nič videlo. Zdaj pa je!!!! Samo tole še povem; PDP bo verjetno malo kasneje, naslednji pregled pa imam 22.5., ko bom verjetno že dobila tudi slikico naše user posted image  


Sunny Morning pozdravček tudi tebi, še tukaj... Kako sem nesramna, sploh ne pozdravim novih, samo navalim s svojim blebetanjem user posted image  Pa če sem tako vesela.

Karatina jutri pa ti, kajne? Se že veselimo, da nam tudi ti sporočiš veselo novico user posted image

Dovolj zaenkrat....

p.s. Se mi vidi, da sem danes malo zmedena user posted image  Sem vam pozabila reči HVALA, ker ste tako mislile name celo popoldne. Tukaj so user posted image user posted image user posted image  za vse vas!

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 7.5.2007 21:10:42 >

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Januarčice
7.5.2007 21:07:10   
mala pikica
Spet jaz user posted image  Počasi bo čas, da pogledamo, koliko nas je... Pa da vidimo (z neuradnimi PDP-ji):

user posted image   1.1. anonimna 1
user posted image   1.1. mala pikica
user posted image   2.1. zasanjana
user posted image   2.1. karatina
user posted image   5.1. sunny morning
user posted image   7.1. kikina
user posted image   12.1. nussy
 
user posted image  Ena, dve, tri.... iiiii sedem nas je že! Mislim, da smo popoldan imeli med nami še eno user posted image , pa vidim, da se nam je vmes skrila. Upamo, da se nam spet pridruži!
 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Januarčice
7.5.2007 22:21:34   
Zasanjana
Super pikica!user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Januarčice
8.5.2007 8:03:35   
nussy
Čestitam pikica in zelo sem vesela, da je vse OK. user posted image

Mislim, da dokler ne bomo vse dobile potrditve od G, da je vse OK, bomo še malo na trnih. Vsaj jaz za sebe vem.
A se vam ne zdi, da imam mal pozno pregled? Sej vem, da sem neučakana in da je verjetno prej vse še prekmalu ampak vseeno no....user posted image

Včeraj mi je bilo ful slabo. In kaj se mi zgodi? Sredi mesta sem mogla bruhat. Na srečo čisto malo in me ni noben videl, ampak to je pa noro. Ves čas mam občutek kot da mam vse čist pri vrhu ampak bruham pa ne. Včeraj se je prvič zgodilo. Upam, da ne bo slabše. Ste ve v redu?

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Januarčice
8.5.2007 8:04:37   
nussy
Aja pa dobrodošla Sunny Morning!user posted image

Pikica lepo, da si sestavila seznam!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Januarčice
8.5.2007 10:10:20   
Kikina
IZVIRNO SPOROČILO: nussy

A se vam ne zdi, da imam mal pozno pregled? Sej vem, da sem neučakana in da je verjetno prej vse še prekmalu ampak vseeno no....user posted image



Res je nekam se dalec ta tvoj pregled. Cudno, saj vidim, da smo bile ostale narocene kar hitro po tem, ko smo zagledale user posted image . Moj G me je najpej vrpasal, kdaj je bila zadnja menstruacija in je takoj izracunal kdaj naj pridem na prvi pregled. ocitno imajo ene tabele, da naj bi bil prvi pregled okrog 5-6tedna.

Glede slabosti, pa ti nic kaj prevec ne zavidam. Tudi meni je vceraj delalo malo slabo, vendar ne tako, da bi bruhala, samo mi ni nic kaj prevec disala hrana. V glavnem pa me je prenehalo spikanje v trebuhu in tudi rjavi izcedki so minili. A ni cudno, da me je vse minilo, ko mi je G rekel, da je vse ok???!! Kaj lahko vse naredi psiha??!!user posted image user posted image

Mala pikica CESTITKEEEEEEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image  sem prav vesela!!!

Glede sluzbe pa sem jaz na istem Karatina in Sunny Morning. Bom videla kako in kaj bo v sluzbi. Sigurno nocem bit naslednjih 8 mesecev na trnjih, saj to ne bi bilo prav ne zame ne za dober razvoj otroka. Po izkusnjah, ki jih imam od kolegic, ginekolog ponavadi poskrbi, tudi da si umirjena in ne napeta in marsikateri je sam ponudil bolnisko, ko so povedale, da jih "trpincijo" user posted image  v sluzbi. Res upam, da nobeni ne bo treba poseci po teh metodah, vendar je na prvem mestu otrok user posted image .

user posted image  


< Sporočilo je popravil Kikina -- 8.5.2007 10:11:53 >

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   Januarčice
8.5.2007 13:52:03   
karatina
Danes sem tudi jaz videla svojo pikico user posted image . Je še premala, da bi mi dr. lahko kaj več povedal kot to, da je na pravem mestu in se vidiva danes teden še enkrat. Sem tak vesela.

Upam, da bo vse O.k.

Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Januarčice
8.5.2007 14:12:59   
Kikina
user posted image user posted image user posted image  Cestitke Karatina!!! ceparv ti G. ni mogel kaj vec povedat, pa vendar vsaj ves, da je pikica tam, kjer bi morala bit. Mene caka jutri ob 11!!! user posted image user posted image

Pozdravcek!!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Januarčice
8.5.2007 14:13:49   
nussy
Super Karatina!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa samo mirno in veselo user posted image .

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Januarčice
8.5.2007 14:16:28   
Zasanjana
Super! Same vesele novičke. Katera je naslednja?user posted image  

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Januarčice
8.5.2007 14:23:10   
mala pikica
Karatina user posted image user posted image user posted image  A ni fajn občutek, ko zagledaš svojega user posted image  Pri meni je še bila tudi premajhna, tako da se bomo naslednjič še bolj veselili. Karatina, kaj ti je ginekolog že dal materinsko knjižnico?

Drugače pa kar se tiče slabosti... Jaz sem tudi zadnjič razmišljala, kam naj grem bruhat, če bom sredi mesta user posted image  Slabo mi je vsake toliko časa, bruhala pa še na srečo nisem. Včeraj sem imela občlutek, da sem ful lačna, ko pa sem dobila krožnik pred sebe, pa nisem niti četrt pojedla. Sploh mi ni pasalo.
Danes pa sem taaaakoooooo utrujena user posted image  Mislim, da bom kar popoldan malo pankala.

No, Kikina jutri pa čakamo tvoje vesele novice.

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Januarčice
8.5.2007 14:34:32   
nussy
Držimo pesti Kikina, jutri pa le hitro sporoči, kako je bilo.user posted image


Meni je pa mal slabo pa mal spet ne, ma sploh ne vem, taka čudna sem. Izcedka dons še ni blo nič, tko da upam, da me je zapustiluser posted image
Me je pa ene dvakrat po ene pet minut kr konkretno bolel v trebuhu, kot pred M. Upam, da to tokrat pomeni dobr.

Ej punce, a ste kej razmišljale o tem, kolk je še januar daleč? Če bomo pridno tukile gor čebljale, bo kar minilo a ne?


(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Januarčice
8.5.2007 14:39:32   
mala pikica
Meni se tudi zdi januar še zeloooo daleč! Januarja pa se bomo prav smejale, kako je hitro minilo user posted image  Bo res prav luštno tukaj klepetat in si dnevno izmenjat vse težave, izkušnje, veselje...

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Januarčice
8.5.2007 14:50:36   
Zasanjana
Upsss, nisem videla, da jutri obilna doza radosti čaka Kikino! Srečno.

Hm... punce, kako ve blažite vaše slabosti? Meni  sicer še ni slabo... trkam na les, ampak jedla bi pa non stop. In to samo nezdravo hrano, sadje&zelenjava sta out, čeprav ju imam ful rada!

Izcedek pa je razveselil tudi mene, tako kot prejšnjič in pred prejšnjič... Kaj čmo, brez dnevnih vložkov ne gre več! Sicer pa sem se nanje tako navadila, da mi imam čuden občutek, če sem brez njih.

Danes sem se naročila na pregled in našo žverco bomo videli 18.5! Ravno prav, takrat se že mora vse videt, če je vse OK, kar itak da je. Včasih sama sebe presenetim, od kje mi toliko optimizma.

Punce, lepo se imejte in čimmanj slabosti vam želim




(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Januarčice
8.5.2007 15:55:54   
martinka
Pozdravljene januarčice!!!

Kako sem vesela, da sem vas našla. Torej, mi smo naredili celo dva testa in videli user posted image . Veliki dogodek naj bi bil 2.1.2008. user posted image user posted image user posted image user posted image Smo zelo veseli in malo v skrbeh, saj sem se cepila proti klopnem meningitisu (nisem vedela, da sem noseča - takrat sem bila cca. 10 dni). Bila sem že pri G, vendar me ni pregledal. Dal mi je napotnico za gensko svetovanjeuser posted image  , ki ga imam jutri. Držite pesti, da bo vse ok!

Tako imam prvi pregled šele 23.5.2007, ko bo imel G izvide od genskega svetovanja. Me je potolažil (ker sem jokala v njegovi ordinaciji, kak je to Murphyjev zakon!!! da se cepim glih ko zanosim), da je najverjetneje vse ok. Skušamo biti pozitivni. Ne morem dočakati 23.5, da prvič vidim malo bibo (na momente se zalotim, da mislim, da sem mogoče namišljeno noseča, kljub dvem pozitivnim testom.....tako si želimo otročička!).

Drugače pa mi je zjutraj slabo (vendar še nisem bruhala), imam zmanjšan apetit, malo špikanja v maternici, in brezbarven tok. Ja, pa zdi se mi da sem napihnjena kot balon, in prsa so mi malce otekla ?!?!

Uživajte!user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Januarčice
8.5.2007 17:18:50   
Kikina
IZVIRNO SPOROČILO: martinka

ila sem že pri G, vendar me ni pregledal. Dal mi je napotnico za gensko svetovanjeuser posted image  , ki ga imam jutri. Držite pesti, da bo vse ok!

Drugače pa mi je zjutraj slabo (vendar še nisem bruhala), imam zmanjšan apetit, malo špikanja v maternici, in brezbarven tok. Ja, pa zdi se mi da sem napihnjena kot balon, in prsa so mi malce otekla ?!?!

Uživajte!user posted image


Bodi brez skrbi, da bomo vse navijale zate jutri. Bos videla, da ne bo nic narobe!!! sem malo pobrskala po netu ce bi nasla kaj o cepljenju proti meningitisu in nosecnosti, vendar nisem nasla nic negativnega. Po vecini pise, da ni nekih preverjenih kontroindikacij. Zato bodi mirna kar se le da!!


Kar se pa tice simptomov imas vse tiste, ki sem jih imela tudi jaz! Od spikanja, do rahle slabosti, belega izcedka itd.
user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu martinka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Januarčice
8.5.2007 18:22:56   
Sunny Morning
Zgleda, da sem jaz res zadnja naročena na prvi pregled, šele 11.6., takrat bo že 8 tednov in bom čisto zadnja videla moje user posted image .
Za enkrat se počutim dobro, ni nobenih posebnih težav ali znakov, da se nekaj dogaja.
Uglavnem vsem želim čim lepši prvi pregled.user posted image

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Januarčice
8.5.2007 22:09:22   
mala pikica
Martinka najprej en lep pozdravček in seveda user posted image user posted image user posted image  za veselo novico. Kar se tiče cepljenja kar pozitivno razmišljaj, jutri pa le sporoči, kaj bodo povedali. Drugače pa bodi vesela, dokler se ti pojavljajo vsi tisti spremljajoči znaki, čeprav niso nič prijetni. Vsi ti znaki nakazujejo, da nosečnost dobro poteka user posted image  Sicer pa nič mislit, da so samo pri tebi, mislim, da jim ni nobena ušla.

Kikina vse že močno stiskamo pestke in mislimo na tebe in jutrišnji dan. Ena user posted image  za srečo!

Sunny Morning tebi pa seveda želim, da ti čimprej mine ta čas do prvega pregleda. Pridno klepetaj z nami, pa bo lažje user posted image

Sicer pa mirno in čim lepšo noč vsem!

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 8.5.2007 22:10:54 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Januarčice
8.5.2007 22:17:12   
mala pikica
Pridružili sta se nam še dve novi user posted image . Martinka in še ena anonimka (PDP mi je sporočila na ZS, kmalu pa pravi, da se nam bo razkrila). Pa poglejmo (PDP-ji so seveda še neuradni, čeprav smo nekatere že bile na 1.pregledu):

user posted image   1.1. anonimna 1
user posted image   1.1. mala pikica
user posted image   2.1. zasanjana
user posted image   2.1. karatina

user posted image    2.1. martinka
user posted image   5.1. sunny morning

user posted image    6.1. anonimna 2
user posted image   7.1. kikina
user posted image   12.1. nussy


 
Veliko user posted image user posted image user posted image  in seveda user posted image user posted image user posted image  za srečo vsem!!!!

 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Januarčice
9.5.2007 9:20:17   
Tinča1
Pozdravljene!

Še ena nova se vam prdružujem. Predviden PDP po ringarajinem koledarju imam 17.1. Na pregled se še nisem naročila, ker bom danes opravila še enkrat test CB za ziher.

Aja, včeraj sva naredila First sign duo. In veselje se je prikazalo.

Tudi jaz imam beli tok, samo moj ni brezbaren ampak bel in konsistence kot puding. Pa danes me v prsih občasno špika, pa na momente mi je slabo, pa da ne pozabim, da sem taaaako utrujena, da mi niti na wc ni za it. Kako bom popoldne v službi, se mi še sanja ne.

Mala pikica, tudi jaz imam takšno nehvaležno službo, da je moja pisarna avto.

Kaj češ, je delat treba.

Lp


(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Januarčice
9.5.2007 9:24:22   
Tinča1
Punce!

A ste že kaj gledale vozičke?

Jaz sem čist obsedena z njimi. Kateri vam je kaj všeč?

Meni osebno je hartan racer, samo je malce drag. V baby centru sem videla podobne, za precej nižjo ceno.

Samo baje se prednja kolesa ki so vrtljiva rada zamašijo od prahu in kamenčkovuser posted image . Tako je prodajalka omenila. potem pa jih moraš baje menjat, in eno kolo pride  Starih 20 tisočakov , torej po novem cca 84 EUR.user posted image  A je katera kaj slišala o tem?

(odgovor članu Kikina)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?