mml
|
Jutro, pri nas vse po starem . Počutje OK, kile trenutno stojijo, očitno se mi je v petek nabirala voda pred tole prebavno virozo in danes je moj "pujs meter" spet pokazal noramalno težo. nussy glede na to, da imaš pregled čez 4 tedne, verjetno res ni nič hujšega, bo pa verjetno G bolj pozoren in te večkrat spremljal z UZ. Upam, da bo vse OK, do januarja . Jaz imam tudi na eni strani nehomogeno posteljico, kar je G na NS komentirala, da je verjetno to posledica krvavitve v 7. tednu in nič hujšega, bom videla, kaj bo rekla na morfologiji. Sicer pa čestitke, za dobre rezultate na pregledu in . lunca te čisto razumem, kako se počutiš na prvi vrtčevski dan . Mene to čaka naslednje leto. Letos bo Manca še v privat varstvu, ker smo zadovoljni in tudi ona se dobro počuti. ketrin kaj pa če te bolijo vezi, ki držijo maternico in se sedaj pospešeno raztegujejo??? Držim pesti, da se ti bolečine hitro umirijo meli lepo, da je s tabo vse OK, pazi nase in . Otrdevanje trebuha pa ne vodi nujno do prezgodnejga poroda. katee kakšne vrste aerobiko imajo v Sunny-u? A samo kalsično ali v kombinaciji s fitensom za nosečnice? Moj spinning se očitno s septembrom še ne bo začel , nekam neresni so postali, meni pa prav manjka miganja.... sunny morning poskusi delati čim več vaj za kreptitev hrbtnih mišic in tudi globoke trebušne mišice, ker se ti sedaj v nsoečnosti premika težišče telesa naprej in je lahko to razlog za bolečine v hrbtu... Grem na zajtrk in pripravit stročji fižol za kosilo, po tem še malo lenarit in v popoldansko službo...no ja saj bo...še 14 dni pa bom na morju