Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
ne moremo nič vozičkat v kengurujčku sem jo pa v torek na Hleviše nesla me pa zdej tolk križ boli de kumi hodm.
,enega lubčka maši.a maša že znat pokazat kako je velika,ja bo že tudi pri nas.ga moram pa pohvalit,ker točno ve kaj je kje v kuhinji in kako to zmetat na tla.no neki pa le zna.danes se postavlja n vse štit in prej je zgleda plazu,sam sem glih kuhala in bla proč obrnjena je bil kar naenkrat za mano na vseh štirih,tako da nisem sigurna al je al ni.že par dni pa zelo joče,ko me ne vidi,če grem samo iz jedilnice v kuhinjo,ko mu delam za jest ,cel kažin,lahko pa je tudi lačen in misli da je konec,jaz pa mislim da me pogreša
.enkrat je bilo v goriški knjižnici druženje mladih mamic,ma so bile menda v neki skupini in je bila tudi članarina-nisem sigurna.
in tu ži ta 7 fant kej šibaje ta leta.
itd...
ČAWČAW
Vse najboljše vašmu tamalmu
Val!
, pa rata hitro kšn nesporazum