Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Drugih nekih ful znakov nisem imela. Sto posta sem bila da ta mesec ne bo nič in da imam virozo. Vsem sem razlagala, da sem bolna, zdaj pa jim rečem, da ena mala virozica raste v meni 
! držim pesti!!!!
na sprehod, da opravi svoje potrebe. Prideva domov, mi moj mož pove, da lahko pride iz službe najprej okrog 16. ure. Ok? Se odločim, da bom naredila kosilo (krompirjevi svaljki v špargljovi omaki), vse skupaj pristavim na štedilnik in grem celo stanovanje najprej sesati, prah pobrisati in potem sem še celo stanovanje po tleh pobrisala. Mah sem bila pridna. Te sem se pa sama najedla in šla spat, no dremat.
Evo, zdaj pa grem pripraviti kosilo za svojega možeka in še kavico skuhat.
!
ma kaj si lahko mislite kaj meni hodi po glavi? sem ga zbudila ob 5.30 in sem ga kar direktno vprašala
prikazala v vsej svoji veličini. Držim pesti za vse, ki še čakate, nosečkam pa iskrene čestitke