rožica81
|
A že vse spite? Jaz sem šele zdaj fajn zalaufala Spet sem imela večerno čiščenje, dečkota še kar ni, mali spi, jaz pa še hitro RR počekiram - da vidim, kako je lex kaj danes (in ostale seveda). Res sem vesela zate Hmmmm, me zanima, katera bo naslednja?? Danes je bil še en krasen jesenski dan, kajne punce? A ste uživale? Midva z malim se zadnje dni ven šele okol 12h spraviva, ker prej spi in ga kar pustim. Sva pa pol toliko dlje zunaj. Je pa ful smotano, ker je tako hitro tema, da popoldan že kar zmanjka časa, da bi ga še en giro peljala. Po temi je pa smotano z malim otročkom, a ni? Kaya, jaz vem edino za špinačo, da se je ne sme zmrzovati. To je to. Petrinja, mi tudi še nimamo zobk, pa tudi nič ne kaže, da bi ga kaj matralo... Patronažno sem morala pa jaz poklicat za GH, ni kar sama prišla. Povedala pa mi ni kaj novega, ker je na RR tolk in še več napisanega o tem... Sicer pa sama najbolj veš, kaj malemu paše in kaj ne... Kjava, zakaj pa zdaj tako zavarovanje? To misliš obvezno, a ne? Zakaj ne moreš biti po možu? Jaz eno leto sploh nisem bila zavarovana (obvezno), samo dodatno sem si plačevala, ker nisem vedela, da se moram na občini prijavit No, sedaj vem
|