juniorka
|
petrinja- si me dobila , ma dost o hrani govorijo, pa na plavanju sva z eno skupaj... pol pa, saj veš, kako gre! Sem pa spet na antibiotikih- bogi Nel- če ktera rabi vnetje ušes, ga odstopim, ke 5x v 6m, to pa ni normalno, pa vsakič ob menstruaciji ! Pa vitamini in zdrava prehrana nič ne nuca ! Sem bla v Leclercu včeri, nabavla plenice in so res ok, mogoče malo manjše, ampak veliko vpijejo- je pa 4/62-12€ in imajo flexi trakce, kot aktivfitke, to je meni najpomembnejše! Pa tako lušno bundico sem dobila za 9€- je pa treba gledat cm, ne mesecev pr Francozih, pa je pol za kak mesec ok ! Pa pulije majo za 2,5€-redna cena, ki se zapnejo- je super za pozimi, že imam iz c&a! Nel ima 2 obroka gh in pol, pa x dojenj- mi zvečer noče več flaše, pol pa imamo rižolino in dojenje na 2 uri celo noč Kaj čem, ko pa raste ! Eca, ti se pa ne daj motit s , lepo tampone pa na masažo ! Jaz imam ful močnejšo po porodu, ampak traja pa manj dni, pa kar ignoriram jaz tole , ko se pojavi! Čestitke Dorianu!!!! Nel je pa malo smetane dobil s torte in bi bil po moje cel kos pojedel, če bi mami dala ! Čav
|