Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Jaz sem za ta velika pripravila delovne liste z vajami za šolo. Če bo sreča mila, se bom pa malo dol počila, ker mi res too much v glavi štema. Imam
.
. Mark si je zopet zaželel počitnic pri mojih starših. Saj ni čudno, doma si mora pozornost deliti še z bratecom, pri mojih pa komandira kar 4 osebe (moja starša, sestro in še njenega fanta). Tako smo spet do nedelje sami 3-je.
. Se vidi da dec ni pri stvari. Zadnje dneve se mi zdi, da je spet v "hotelu". Za vse sem sama
, danes smo prvič uvajali brokoli, sicer pa še poje popoldan en gosti obrok - rižolina. Dorian se je že navadil, da pač je 2 obroka na žlico. Lump mi tudi nagaja....jesti želi na 3 ure, dalj si ga že ne upam pustiti... zakaj??? Če se slučajno on spomne prej, da je lačen in začne tulit, se čisto znervira in potem noče jest niti na žlico, niti flaške ne potegne in imam celega
. Za jutri sva se pa s petrozg že nekaj menili, pa do slavnega Hoferja sem imela namen malo pošpegat.
, in tudi takrat jaz plačam za kofetke!!!
- se obračajo glave?
.
, bom šla rodit v Feldbach, Lj je vseeno predaleč - mogoče bo 3. bebi kar ven padel, pa mi je LJ. predaleč
, kar se mi sigurno ne bo.
, še felicie ni nikjer. Kaj pa tok dogaja v tem pustem novembru
, ma dost o hrani govorijo, pa na plavanju sva z eno skupaj... pol pa, saj veš, kako gre!
Matevž (PDP 08.05.2007)
Katja (PDP 08.05.2007)
Ana in
Dorian vse naj za polovičlo svečke