Eca
|
Hej! Uroš (Felicia) 5,5 mesecev 7850 g 69 cm Lana (Majchi) 5,3/4 mesecev 7000 g 70,5 cm Erika (Kjava) 6,5 mesecev 6800 g 66cm Matevž (Petrinja) 6 mesecev 7900 g 69,5 cm Katja (Putka) 6,5 mesecev 7890 g 69cm Alina (lex) 5,3/4 mesecev 7700 g 67cm Mark (Indy) 6 mesecev 8800 g 69,5 cm Dorian (Eca) 6 mesecev 8500g 71cm Slikice pa mi ne gre skopirat Pri nas je še vedno noro. Tejč - zdaj ko imaš obe doma je super ne? Hvala bogu za vrtec, ker če ne bi mene po par mesecih peljali v norišnico. Lex - jaz te občudujem, da imaš oba doma, pa še noseča za povrh . Čestitke za Vall-a in Reyo . Jutri moja tašča in tast odpotujeta , že to bodo počitnice, da si od njih odpočijem. Danes se je moj še skregal z mamo in zdaj zvečer še enkrat , pol je pa še siten, da ga ni za prenašat. Ja to še moram napisat. Naš Mark je bolj cmerave sorte in skoraj za vsako figo tuli in jaz "kura" skoraj vedno "skočim". Dorian je danes to pogruntal in sedaj počne isto - ko Mark zatuli, zatuli še Dorian . Pa imam brezplačen koncert - duo Mark in Dorian. Če katero zanima, vstop prost. Drugače mi malo zmanjkuje idej, glede gh. Dajte mi povedat, ko ste začele uvajat sadje, jaz sem dala najprej jabolko (prekuhano), zdaj pa naj probam še s svežo jabolko ali naj grem na kakšno drugo sadje (pojma nimam katero) recimo banano a naj to skuham? Saj vem da se mogoče butasto sliši, samo sem res čisto out, prazna glava....nobene ideje nimam. Lex - hvala za nasvet glede pogostitve. Bom ga kar uporabila. Še moj je pristal na pecivo ( verjetno računa, da bom tudi domov prinesla kak "pleh" peciva). Pecivo bom dala speči maminim kolegicam, ki res dobro pečejo (same "razočarane" gospodinje ). Moram letet, se en lump dere iz spalnice . Eca