Majchi
|
Midve z Lano sva pa zdele nazaj prišle. Dons sem obdelala vse svoje službe, pa vse so v Trzinu . Najprej sem šla na obisk v ta prvo, kjer sem delala pred to kozmetiko. Imajo kar dve novi nosečki, drugače pa iste cvetke kot vedno. Sem ugotovila, da jih zelo pogrešam. Ta služba mi je bila pa res všeč. Škoda le, da ni bilo nobene možnosti za napredovanje. Potem sem pred lokalom srečala mojo "šefico", ki je to postala, ko je prišla k nam in ko sem jaz zanosila. No, nič dobrega. Obeta se mi nova pogodba, znižanje plače in teren sedaj, ko bom le asistent - sicer po pričakovanjih! Kavo sva spile v mojem lokalu na vrtu, medtem ko je noter za mizo sedela lastnica in nova najemnica, ki je danes podpisala najemno pogodbo. Torej je danes zame precej prelomni dan. Lokala in prihodka iz tega naslova dokončno ne bo več v kratkem, službe pa praktično tud nimam več. Oz. imam, ampak pod tako spremenjenimi pogoji, da mi je žalitev se tja vrnit in tam delat. Na žalost mi odnos preveč pomeni. Aja, pa še pogoj mi je povedala: če se sploh hočem vrnit, ne smem več imet lokala. Svašta. V pogodbi itak ni opredeljeno, da se jaz vzporedno ne smem še s čim ukvarjat, pa tud kakšnih takih pogojev mi itak ne more postavljat glede na to, da imam pogodbo za nedoločen čas. No, lokala itak ne bo več, ampak jaz ponavadi zaradi principa vseen zapnem za take stvari.
|