Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Tolk sem se ustrašila, se je neki davila in kašljala, pol je bilo ok, pa spet ponovila. In je dragi tist rumen košček zagledal, ga je imela v ustih. Sem si oddahnila.
tako se bom res v red spravla!
!!! Kako rastemo vsi po vrsti
.
Sva se z mojim zmenila, da si bova letos za božička kupila LCD, ampak bo očitno treba mašino. Jaz sicer delam v računalniški firmi, ki distribuira IBM oz. PCjev del je že pred časom prevzel Lenovo in dobim vso opremo po 5% na dilersko ceno, ampak me vseeno pride ceneje, če vzamem kakšen no-name po redni ceni. Moram malo pošnofati po netu..
. Z Mašo se mal igrajo, pa kozlarije delajo, pa mamici nagajajo. Ravno pred spanjem je Ajšpa nardila tako štalo, jaoi, jao, kaj nas še vse čaka pr teh babah.
, prvo po porodu, ampak še kar traja.
Čist sem v šoku.