Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ni mi imamo kot zanalašč jutri pregled pri pediatru ob 10h...je pa to precej blizu špara, tko da bom mogoče mojga prepričala, da vas vsaj pozdravim. kdaj ste tam? Kaya, je že bilo napisano. Tam bomo od 10.30 dalje. Tudi če tvojega ne moreš prepričat, ga pa odpelji nazaj v službo al kamorkoli že gre, in pridi sama s Kajo. As simple as that . Jaz vem, da mojga že ne bi mogla prepričat, da gre pogledat tok bab na kupu. Čim manj kompliciraj. Pridi, ko boš pač lahko, saj tudi po par ur visimo . Aja, tudi Cappy in Petrazg prideta. Na plavanju sta me prosile, naj povem, ker obe nekaj net zeza. Iwa, pridita vsaj za kakšno urco, potem pa gasa dalje. Midve z Lano sva se dons tud potepale. Sva se dobile še z dvema lušnima mamicama v MC Domžale, potem sem jo v previjalnici previla in je šla lepo z mano se slikat za vozniško, ki mi bo potekla, potem pa sva šle še na Upravno enoto novo naredit, da se bova še naprej lahko z avtom okrog potepale . Kar se GH tiče mi je včeraj cel dan štrajkala. Zvečer je potem pojedla rižolino s 120 ml mojega mleka (precej manj kot en dan prej). Danes sem ji pa skuhala krompir, pa je skoraj bruhala. In ker se nama je že tok mudilo na pjačko, sem ji Frutek odprla (breskev) in je zmazala skoraj vseh 190 g. Mal je pustila. Očitno je pridna za jest, ampak pač ne pri zelenjavi. Bom jutri spet probala, ampak s cvetačo. Za back up bo pa preizkušeno jabolko.
|