Putka
|
Kaj je nedelja danes, pa ni nič z RR? Evo, jaz sem se šele sedaj uspela za comp usesti, s Katjo v naročju. Mi glasno vriska, gre skoz ušesa. Kosilo je bilo ful luštno, za jest dosti, celo moja izbirčna sestra je pohvalila, da je bilo veliko zelenja. So se gosti šele proti 5-ti uri domov spravil. Potem sem pa pospravila, pa še tortico za jutri spekla in spet pospravila Majchi, Katja je včeraj med hranjenjem pritiskala, čist rdeča v faco in tak skoncentriran izraz, za dol past. Ja, zdaj je gosta hrana in tudi kakec je gost, se je treba malo pomatrat, ne teče več kot prej. Je pa tudi Katja danes meso dobila, piščanca, je nekaj pojedla, upam da jutri ne bo prehudo v plenici. Če se dobro spomnim, po mesu smrdi . Eca, dobrodošla doma! Je res hitro teden dni naokoli, kaj je moglo šele vama hitro iti. Marku in Dorianu pa se je najbrž cela večnost zdela. Grem Ladota gledat, čeprav mi ni tolk smešno, kot sem pričakovala. Če ima katera rada angleški humor, si dol potegnite (ali pa Putki rečte) Little Britain. Smo se pri nas na glas smejali.
|