s u g a r
|
hoj hoj ja dans sva se s Putko na žalost zgrešile (mal je Vall potegnil s spančkom, pol pa še ubitačna gužva na Celovški in rezultat Putka je letela naprej (oz preskakvala ovire z vozičkom, beri tovornjake na pločnikih, ah sej vozički se lahko vozijo po cesti prok.... da ne rečem kdo), uglavnem letela je naprej na kosilo. Mi smo pa pol kao neki bluizli po Mrčkatorju, pol sva dobla babi za varuha (očko je imel še sestanek). Ka se mi je zgodl - ne morte verjet, previjam Vallija v previjalnici in ga še podojim in mi uleti ena mami z punčko bum kr notr pa na previjalno, brez dober dan, brez mu bu, al pa oprosit, **** (pardon) otroka na previjalno in kot da sva midva duh. Sem se sam na peti obrnila in popokala malega in vse kar sva mela in zaloputnila z vrati, da ji je tamala zihr po tleh padla (u jezik sem se pa tko ugriznla da me še zdej boli) - krota babja. Bogi otrok k ma tako graužno mami. No pustmo to Na žalost naju v Q ne bo, za Lj pa ne vem še čist točno. Drugače pa mislim na to in bi rada prišla. Mormo mal žurat - jah mene to že jutri čaka (večerja huda s teamom), pol pa še žur v Bakusu (privat žurček). To bom spet prišla mal na svoj račun, da se mal odklopim od pleničk in mlekarne. Vall drugače ful dobr papa, sam banana mu ne gre - no pa sej mu ne zamerim, ker meni tudi ne gre. AC - Majchi, men se je sam enkrat do zdej ukolpil, me pa ne praši, če ga nimam na ful jakost (itak da ja) in skoz čekiram če utripa lučka. Putka vesela za operacijo mami. No se vam zdaj pa mal opravičujem - cel dan smo bili z doma in sem odkrito povedano malce zmatrana in grem nekaj še pojest in ležečki. Aja mami moji smo nesli Miklavža (na čisto drug konec izven Lj) in me kliče prejle, da k sta šle s kužo na sprehod (večerni), da je skor čez eno velko vrečo padla in da če smo slučajn mi to naštimal in da smo ji jo ušičil bi saj notr pršli (ddddd kje je pol suprise). No tko da ona že dobla Miklavžka pa njena kuža muža pa moj mačonar. Mi pa še čakamo. Nič pupike - grem ajat. nočko in lepe sanje.