Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ima povišan ali zmanjšan mišični tonus, pri nedonošenčkih pa je to še bolj pogosto. tudi mi hodimo na fizioterapijo, zaradi ekstenzijskega vzorca, in kaja prav lepo napreduje, je pa res, da določene stvari naredi malo kasneje kot vrstniki (pasenje kravic, sedenje itd.). zadnje čase so pediatri bolj pozorni na take težave in te hitro pošljejo na fizioterapijo, še nedolgo nazaj pa temu niso namenjali pozornosti, pa smo vseeno vsi normalno zrasli
tako da ne se sekirat, vse bo ok!

. Najbolj zanimivo vsega tega je ,da ti fizioterapevtka pravi eno , ko pa to omenis svoji pediatrinji ti pa pravi drugacno storijo. Je pa res, da mi hcerkica noce kravce past ze odkar se je rodila. Samo, da jo obrnem na trebuscek imamo ze direndaj. Problem rata tudi, ko se sama obrne na trebuscek in nezna nazaj na hrbet. Zato jo moram ves cas opazovati, ker ko je na trebuscku se nezna dobro drzati glavce pokonc in zato jo zariva v blazino. Imas mogoce kaksno idejo kako jo naj zabavam, da mi bo ostala na trebuscku?
.
.
je rekla f., da je zdaj težje, ker je že toliko starejša, da se že zavesto izogiba stvarem, ki so ji težke. ampak sem sigurna, da bo slej ko prej tudi ona sedela. če ne prej, pa ko bo sama prišla do tega, da je fino sedet
drugač mi smo bili včeraj v centru smo si šli še z Urošem lučke pogledat mu je bilo všeč, sam pol je bilo že mrzlo pa še jaz sem dudo pozabila doma. No danes sva zjutraj sama pol pa pride še nečak na varstvo, kako bo to zgledal bom poročala, bom vsaj približno vidla kako je met dva mulčka eno leto narazen starosti.
sam peljal Marka na sprehod, da sem šla jaz lahko počivat. In to se je sam spomnil.
Bravo za očija.