|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 11:58:03   
kjava
Men k sreči ni treba nič pazit pri prehrani, ker Erika nima težav. Izogibam se le hrani, ki napenja- fižol, zelje...,sicer pa jem kar mi paše.

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 12:51:37   
Majchi
Kar se hrane tiče, se jaz isto izogibam hrani, ki napenja in pa svežemu sadju. Žal prekuhanega ne maram, razni kompoti so mi bljack user posted image . Tako da sem čist brez.
Drugač sem pa čist fertig, če ne dobim cukra. Ne vem kaj mi je, ampak za zajtrk jem izključno marmelado, pašejo mi še jogurti, ker notri nadrobim Leibniz kekse. Teh keksov pojem še skoraj celo škatlo čez dan. Ves čas pa se spogledujem s čokolado (se vedno zadržim), in ko je res kriza, bi najrajš kar cedevito v prahu začela jest (to sva s sestro delale, ko sva ble majhne- samo mami naju ni smela dobit! user posted image ). Pečem si Pečjakove rogljičke z marmelado, tiste ta zmrznjene. V glavnem, tok mi cuker še nikoli v življenju ni pasal. Čez dan na silo pojem kosilo, ostalo so pa Leibniz piškoti in jogurti user posted image . Groza!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 12:57:13   
Majchi
Drugače mi pa Lana zdele na rami spi (kupčka podirava), jaz pa vmes tipkam user posted image . Je tak požerušček, da se naje do onemoglosti.

Punce, kaj naj naredim z mojo desno joško? Ne, ni hec tole vprašanje, ampak mi ful več mleka dela kot leva. Do leve skoraj ne pridem, ker je od enega obroka do drugega desna že tok polna, da jo moram spraznit. Jasno, posledica je potem še več mleka. V glavnem, dve tretjini pristavljanja poteka na desni strani, levo pa komaj vzdržujem. Res, komaj še imam stvari pod kontrolo user posted image . Včer sem pod tušem iztiskala, ampak s tem ne prideš nikamor. Bla sem več kot 20 min pod tušem, pa je blo isto kot da bi Lana 5x potegnila.
Kako naj umirim desno zizo? Ful me zeza. Help!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 13:26:54   
tejč
Ojla,
spet vam en sledim tako kot bi rada.
Ampak drug teden bo že bolje, gre mož že v petek v službo, pa bo več časa za RR.

Majči, jaz mam tud desno joško bolj polno.user posted image  No, sam to ni hec, vem. Jaz nimam tok težav kot ti, ti pa svetujem vseeno, da vztrajaš, oz. da LAna vztraja na levi joški ful dlje. Jaz ji kar turim talevo, pa če hoče al pa ne.
Pol si pa desno sam mal stisnem, tok da ne boli. JAz mam črpalko od Avent in je zakon.

MAša se lepo redi. Mogoče pa ima že krče, kaj pa jaz vem, enkrat dnevno se dere kot zmešana.

No, šibam jz...
Aja, Ajša? SUUUUPER sprejela sestrico! Vsaj zaenkrat. In vrtec tudi-se uvaja.

A dela moj album?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 14:04:36   
Majchi
Jaaaaa, Tejč, dela tvoj album! Mašo sem že v P v živo vidla, Ajšo pa samo na slikcah. Obe sta totalna cukrčka.

Tejč, če si izpumpaš s črpalko, a ne nastaja potem mleko isto hitro, kot če bi ga popila tamala? Jaz bi rada, da manj intenzivno nastaja, ker dejansko ni takega povpraševanja. To se pa baje da dosežt samo z iztiskanjem z roko pod vročim tušem, da se vse skupaj malo zmehča. Drugače je Lani vseeno iz katere pije, samo da pije user posted image . Ampak se vseeno ne upam preveč pristavljat na levo, da mi ne zbezlja tako kot desna user posted image . O pišuka, kakšni problemi user posted image !

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 18:01:38   
s u g a r
haj čvekice moje.

vidim Majchi da imaš isto kar sem jaz imela par dni nazaj, isto desna stran (nabito polna  bolelo k user posted image ), ampak sem bila po nasvetu prjatlce vztrajna in stisnla zobe pa ne boš verjela RATAL je ni več problem.
Uglavnem nasvet je bil tale:
v eni se ti nabira več, nikar ne stiskej ven (ker je isto kot bi mali sesal), pust jo čist prmer, tud tuširat ne, nared tko da ga en dan hranš sam na eni strani (da zmanjšaš povpraševanje na nabiti strani- beri pri meni desno) drug dan pa ne izmenično levo desno ampak več na tisti strani k nimaš panike, no sem nardila bolel me je precej pa vsakič k je Vall sesal na levi mi je na desni kapljalo v potokih dol, me je zbadal pod podpajsko, pa sem stisnla zobe, moj mali Vall pa veselo hlastal na drugi strani. No uglavnem to sem nardila in sicer en dan in eno noč nekje na polovici drugega dne pa sem ga dala na desno (ne praši kako je zabolel ta prvih nekaj požirkov) no pol na prvi pavzici ki jo je Vall naredil sm ga dala na levo, da je tle končal in spet naprej tako. Uglavnem zrihtal se je in zdej imava spet zajtrk na levi, malca na desni, malca dve na levi in crklanje k smo sitni na desni, in tako naprej izmenjujem na 1 obrok (ne da sesa nekaj časa ne eni pa pol na drugi strani - en obrok ena stran).

Probi mogoče ti rata.

Uglavnem naj vam povem kako smo kaj. SUPER - drugega ne morem napisat. Pojokcamo k smo lačni, za previt in k mami ni dobr podrla kupčka, pol mal jokamo in se pocrkljamo in spet se umiri. Tale naš fantek je pravi super fantek.

Včeraj smo bili že cel dan do devetih zvečer zunaj smo šli na piknik (smo bili povabljeni na piknik našega kluba) - brez problemov, res. Imel je svojo hrano (ob svojih urah), svoj spanec in svoj del budnega dne. Res nimam nobenih problemčkov, tudi muzika ga ni motila on je lepo ajal in se ni oziral na nas (valda da ni bil direkt pod zvočnikom). Mami pa ati sta bila zelo zelo presenečena in nadvse zadovoljna. Neki so me (beri kdo le - tašča) plašili da bo pa (sej bosta vidla) ponoči kriza k je tolk šundra okol njega in ne bo mogel spat k bo živčen. - ne vem a je otrok živčen ko se ponoči (pri starosti 18 dni) zbudi samo ob treh in pol šestih????user posted image  I don´t think so. Kaj nej rečem punce - ga je že začela srat. KOZA

Kako je sprejela Tana našega Valla - čuva ga in vsakič k kej zagodrnja mora kuj pogledat v vozička če je ok, zravn vozička sedi in se odmakne le kake tri metre proč če jo kaj zanima. Vsakega otročka k kej zajavka takoj gleda če je ok, pol k jo pocuka za ušes pa je čist ok in se vsede in se pusti čohat le vedno spremlja kaj se dogaja v našem vozeku. Cuker je pravi.

Tak - zdej pa morm it mal počekirat kaj ste kej napisale da bom na tekočem, mal sem se polenila.

Punce kdaj se kej vidmo?
A ste že tok pr moč da gremo na kak sladoled?
Mi smo sprobal ni panike, sam ne bomo pa pretiraval.

Aja dejte ve men mal pomagat, Vall je tako mali (zdaj ima 51 cm) in je čisto zmučkan v lupini (kaj nej nardim?), kr sitne me pr srcu k vidm kako se drži k ga dam notr. Kaj nej nardim. Butasta patrnonažna mi je eno brisačo zvila in jo notr namontirala češ da tko more bit. user posted image  valda da ne a? Se mi je kr smilu k ga je pol notr dala in ga (naute verjele) tud prvezat ni znala. In pol nej jz njej verjamem da je to prou k je nardila. Pa pazi to previjala mi ga je tko da ga je za eno nogico dvignila (halo - nism bla tih in ka mi odgovori, a to je tko teba??? - da bi jo linčala), amapak si pravm leave it - sam še kopanje mi pokaže pa chiao ragazza bejž. Nismo ga še kopal ker mu popek še mal rosi.

Gor bom prpopala mal slikic - zdej k smo spraznl aparat (našklocal smo jih ful ful ful), valda k je pa "moj moj luškan fant".

No mamice nam je lepo ratal prefurat krasne nosečnosti in sedaj naše sladkorčke vsak dan gledat in jih nenehno lupčkat in božat in same seb čestitat da nam je tko lepo ratal (očki pa so itak tud za pohvalt).

Zdej vas spet čaka en roman in ga res počasi zaključujem ker grem brat za nazaj, pa po moje bomo pučas jedl (joškice mi dajejo znak da bo akcija dele, tist k sem že prej napisala mal me uščipne pod podpazduho, kul ne in res čez 10 - 15 min se mali začne prebuajat)

No mamice bodite čudovito.

cmok


_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 18:54:19   
ancka1
Dan!

Vas samo na hitro pozdravim. Naš malček res tako malo spi, da smo polno zasedeni.
Upam, da ste vse/vsi zdravi in ok. Ob priliki več.

Sem pa eno slikico v album dala, ko se naš cuker že veselo nasmiha.

LP

_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 19:28:17   
kjava
Sugar, glede lupince ti ne vem svetovat, glede previjanja je pa pravilen prijem tak, da ga z levo roko (če si desničarka) primeš za levo koleno, desna nogica pa je medtem tudi naslonjena na tvojo roko.A štekaš - zroko mu greš pod eno nogico in ga primeš za koleno druge.
Ne smeš ga prijeti za gležnje obeh nogic in ga dvigniti.

To vem, ker sem prvega otroka vozila na fizioterapijo in so mi tako tam kot tud v razvojni ambulanti tako pokazali.

Tko da če je patronažna tko nardila, je ok, sicer pa ne!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 20:07:09   
iwa
Punce, tud mi smo super! Mala ful lepo napreduje, mamo krasno patronažno, skratka vse je pod kontrolo. Tud moje kosti so že bol, tko da smo dons k je Ema napolnila en teden že bili eno uro na sprehodu in je uživala totalno! Jest mam tud ful mleka, v obeh približno enako in jih kar uspešno praznimo, če je pa kdaj kaka gužva v kakem vodu, pa mal stisnemo, pa vroč tuš ful pomaga. Moj user posted image je res zlat  prov uživamo skupaj!
Grem naprej še mal porihtat kej k se tamala lih kengurujčka pri mojmu.
user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 20:15:14   
Majchi
Ančka, fleten je tamali. Sem kar lap topa okrog obrnila, ker maš postrani slikco obrnjeno.

Sugar, kam si pa ti slikce dala? V tvojem albumu jih nisem vidla user posted image .
Aja, hvala za nasvet glede dojenja. Sem tud sama že o tej varianti razmišljala, ampak se ful bojim, da bi kakšen mastitis fasala. Ne vem, do kok daleč lahko greš, ne da bi se vse skupaj vnelo in zamašilo user posted image .

Sonjam, lepo da si se oglasila. Ful sem vesela, da se je tvoje stanje glede hrbtenice izboljšalo user posted image . Bi blo pa res sranje, če bi mogla bit še vedno na berglah. Le kako bi rihtala Marka? Praviš, da se oči na polno angažira? Ne boš verjela, jaz sem tud nad svojim presenečena. Sicer je še vedno precej "na free", ampak ko je z Lano, jo zna poleg mene še najbolj on zrihtat. Babice se lahko skrijejo. Kar se previjanja tiče, je totalen štor user posted image , ampak pomirit jo pa res zna.

A katera mogoče ve, če solarij na kakršenkoli način vpliva na dojenje in mleko? Ponavadi grem čez zimo vedno ene parkrat, tokrat pa zaradi nosečnosti nisem šla. No, in ker sem bleda v fris, bi se res šla mal pogret tja user posted image . Seveda pa odpade, če to slučajno kaj vpliva na mleko. A katera kaj ve o tem?


(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 20:28:16   
s u g a r
haj
na predno se gremo zrihtat za pančkat, sam še odgovorim.
Kjava - patronažna ga je prjela za en gležn pa dvignla, druga nogica pa je v stran bingljala. Jaz ga tako previjam kot si ti napisala.

Slikic še ni gor, k jih je miljavžnt na rač. pa jih morm mal zbrat. Upam da mi rata dans. Sorry Majchi.

Putka, Junijorka jaz sem za zmenk drug teden, še kira?

No gremo se prštimat za u mižule.

papa
sladke sanje vsem

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Majčice 2007
4.6.2007 21:00:04   
lex
No evo mi smo bili danes prvič cel dan sami, ker je ati moral pod nujno na šihtuser posted image . jaz sem taka, da bom počasi skup zlezla, zdej grem lahko še samo pod tuš in spat. Tamala bi samo neki jedla, tak da sem ji začela dudo turat, ker tri ure pa res nemore biti na joški.
Pa da vas potolažim, tud jaz mam več v ta desni kot v ta levi. Sam da moja popije pri vsakem obroku obe do konca ven. Zgleda da mam glih za glih dosti (je bilo pri Aleksu enako). jutri jo pride še enkrat tehta, ker sva se zdaj skoz samo dojili in nisva več kaj dodajali. me prav zanima kaj bo pokazalo. Danes smo se prvič sami kopali. Aleks je ful priden in ji je hrbet in nogice umil. Aja pa skoz bi jo kar lubčkaluser posted image . Ful mi je fajn, ko jo je tak lepo sprejel.

Kolikor sem uspela pregledat albume naj vam povem, da mate vse tako lubane sončke, da je joj. Smo bili pridni in zamo delat lepe otroke, kaj ne ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde jaz grem past v posteljo.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 9:17:08   
rožica81
Čao!

Kako ste na ta deževen dan? Jaz sem začudo že pokonci, se mi ni ljubilo več ležati, ta mali pa tako ali tako pridno spi user posted image  user posted image  user posted image

Lex, a ni lepo, ker ima Aleks tako rad svojo sestrico!! Si ju kar predstavljam skupaj. Res super user posted image  user posted image

Glede prehrane sem pa tudi jaz ful pazila ves čas, kaj jem... Potem sem si pa ful zaželela zeleno solato in je patronažna rekla, da jo lahko jem. No, pa sem jo veselo napadla, posledica je pa bila, da je imel Nace drisko - pa ponavadi mu je ratalo kar na previjalni user posted image  Tako da sem do nadaljnega opustila to idejo o solati. Bom pa poskusila kaj drugega, vitamine pa itak moram nekje dobit, a ni tako?

Aja, kar se pa kopanja tiče, sem pa kar razočarana... Moje patronažne zdaj ni bilo in se je zmenila z eno drugo, da pride v petek (prejšnji teden). No, nakar se ona opjavi na vratih v četrtek, kar tako in reče, če me ni noben poklical. Sem bila kar malo jezna, ker je mali glih jedel in s polnim želodčkom ne bo šel v banjico... Tako da ni bilo nič. No, moja patronažna se vrne v četrtek, ampak sploh ne bom več čakala. Danes bo akcija. Danes je očka še doma, jutri pa gre za tri dni v tujino, tako da bova z malim miškom prvič sama... Uf, bo še pestro user posted image

No, sedaj se bom pa potrudila, da bom dala kako sliko v album.

Tejč, tvojih punc pa v albumu ne vidim, piše, da je napaka user posted image  

pa lep dan vsem

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 9:19:09   
kjava
Pol pa sori Sugar, ker pametujem user posted image , mene pa ni tega prej noben nauču.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 11:05:40   
Majchi
Oh Rožica, pa je res knedl, kot praviš user posted image .
Kar se pa tiče patronažnih, sem mela pa tud jaz mal smole. Ko sem prišla iz P, je sploh ni bilo k nam. Sem mogla sama klicat, kaj se dogaja, pa so zgleda mal pozabil na nas user posted image . Ta, ki sedaj hodi, pa tud ni bog ve kaj. Ne vzbuja mi glih najboljšga občutka.

Sugar, jaz bom tud probala pridt, če se boste dobile. Sicer še nikamor tko nismo šli, ampak enkrat mora bit prvič. Poleg tega greva na eno kosilo v nedeljo, in sicer proti Dolenjski, tko da se bova pa tam mal navadla. Upam, da brez kakšnih težav.

Lana se zbuja, šibam!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 11:49:11   
Eca
Hej!

Da me ne pozabite....na hitro sem preletela vaša sporočila in sem zelo vesela, da vam gre dobro. Pri nas je tudi vse ok, sicer pa se veselim prve posvetovalnice, da izvemo kako Dorian napreduje. Večino dneva že gleda in si ogleduje in prisluškuje zvokom iz okolice. Dojiva se na 2 uri, enkrat leva, drugič desna dojka, čeprav imam tudi jaz v eni dojki več mleka. Če pa kaj več javcka, pa dobi še dodatek in potem je zagotovo 3 ure mir.
Kopali se še nismo, ker se meni prejšnji teden ni izšlo, morali bi se danes, pa je patronažna klicala, da je zbolela in da je ne bouser posted image . Pa bomo še par dni počakali. Meni se itak ne mudi, ker imamo zvečer že dovolj dela z kopanjem Marka in bomo morali dobro naštudirat organizacijo večernih obredov kopanja. Dopoldan pa ga tudi ne mislim kopat, ko sem sama doma, pa tisto banjo težko vode v dnevno nosit, ker v kopalnici ni prostorauser posted image . Bomo že....

Glede prehrane jaz tudi pazim, čeprav se mi zdi, da nekih pravih kolik tudi naš nima. Saj ga včasih kaj začrviči, pa hitro mine.
Solata je sicer priporočljiva, trik je v kisu. Solata ne sme biti preveč kisana, pa tudi otrok nima potem "posledic". Jaz pazim tudi pri mlečnih izdelkih (ker smo pri Marku imeli ful težave), samo občasno kakšno maslo na kruhu, aja pijem pa vsako jutro kapučino z malo mleka, pa Dorian nima težav. Sadje praviloma tudi jem, vendar mora biti olupljeno (npr. breskve, jabke), hruške napenjajo, sprobala sem tudi jagode, ki pa niso priporočljive, ker so alergen. Od zelenjave pa se bašem s špinačouser posted image , ker pri njej sem ziher, da ne bo "posledic". Pa vzorno podiramo kupčka, pa mama pije Bebi čaj, ki je tudi proti napenjanju. Mogoče ves splet tega pripomore, da nimamo težav z zvijanjemuser posted image .

Mark je še vedno doma - sicer je zdrav, samo na antibiotikih. Včeraj smo mu kupili voziček - gospodič je prav len, mama se je olajšala za 129eur, kupili smo Zapp-a, ki je v akciji.

Tak, zdaj pa grem malo počivatuser posted image , potem pa spet joškiuser posted image .

Lepo se imejte, cartajte, uživajte in bodite zdravi!user posted image user posted image

Eca

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 13:16:11   
petrazg
Oj punce moje...

Končno se vam tudi jaz oglašam... Sem vas pogrešala, vaše pogovore, spodbude... Zdaj moram še vse vse za nazaj prebrat, ko ste ble pa tko pridne. Rabim nekaj časa, da bom z vsem na tekočem user posted image

Mi smo šele v petek prišli domov iz bolnice in sedaj doma neskončno uživamo. Končno imamo svoj ritem in se dojimo in cartamo takrat, ko to nam paše, ne pa vsem ostalim. Na hitro kar se tiče mojega poroda... Na zadnjem pregledu pri g me je takoj obdržal v bolnici, zaradi mojega nizkega pritiska, visoke teže Anžeta in malo malo gibanja našega malčka. In potem smo čakali v p  user posted image  na dan Da, če se. Le ta pa nekako ni hotel priti... ko smo bili en dan čez rok, se je g odločil za pospešitev z gelom (bojda pomaga v oje 6 urah). Dali so mi ga ob 7 in se potem do 18 ni nič zgodilo. Potem pa kar naenkrat... odprla sem se za tri cm, dobila svoje popadke, voda mi je odtekla. Pa smo šibali v porodno... Začelo se je zelo lepo, vse je potekalo zelo hitro in smo že mislili da bomo zdaj zdaj videli našega sončka... potem pa stop... jst čisto odprta, vse pripravljeno, samo zaključit pa ni šlo... Dodajo umetne popadke, ki so me pa boleli kot user posted image  in še ti niso nič pomagali. In nato se po 5 urah odločijo za carski rez... Kakšno olajšanje vam povem. Odpeljejo me v operacijsko, potem pa zaspančkam... In čez eno uro, ko se zbudim mi v naročje položijo najlepšega fanta na svetu, najinega Anžeta. Zraven je še moj user posted image .. dva moja najdražja fanta... še sedaj, ko se spomnim imam čisto solzne očke... To so bili res čisto posebni občutki, ki jih ne bom nikoli pozabila.

No tako je na hitro potekal naš prihod na svet...

Nadaljnje dogodivščine iz p vam še javim...user posted image ... grem pogledat k mojemu Anžetu, če je že slučajno kaj lačen...

Punce, lepo je biti spet z vami!

lp


_____________________________

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 14:17:24   
BaByGiRl
Da se vam še jaz tukaj malo javim. Nisem vas pozabila, pridno prebiram vaše čveke, ampak nisem imela volje nič pisati.
Mi smo danes stari 1 mesec. Je kar pridna punčka, čeprav če bi mi kdo ponudil celo noč spanja, se je ne bi branilauser posted image  Jaz sem počasi prišla čist k sebi od poroda ( je bil že čas ). Sedaj se počutim dobro.
Tamala je zdrava,...če ne poslušaš FT. Cela donda je že. Če bi vam hotela napisati vse, bi bil cel roman, tako da ne bom morila s tem. Itaq imamo vsaka svoje problemčke.
Šele danes sem si ogledala kuhinjo od SUGAR...ful je hudauser posted image
Rožica81,...kdaj sta šla vidva z Nacetom domov iz bolnice?

V glavnem ogledala sem si vaše fotke, sami cukrčki. Od 'Janeza' do Lane. Moji tamali se ful zdi k imate doma kr 2 novi Lani.

Bom kr končala, ker tako ali tako nimate čas brati dolgih romanov.

Upam, da se nam kmalu popravi vreme, da bomo lahko hodile na sprehode.
Lepo se imejte, pa VELIKO počivajte,..kolikor se le da. Pa crkljajte svojeuser posted image .

Dijo

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 14:53:53   
BaByGiRl
Še 1x jaz. Dodala sem še par fotk,...moji 3user posted image .
Da vidite še mojo pikico.user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 15:19:04   
Putka
Hej čvekice!

Danes je pa kot par mesecev nazaj na rr. Pogledam na našo temo, pa ste vmes novo stran pridelale! Je bilo že kar malo dolgčas.

No, kar se hrane tiče, jaz pazim pri svežem sadju in pikantni hrani, sem pa že malo okisano solato parkrat jedla, pa ni bilo večje panike kot običajno. Sem se pa res glede mleka pregrešila. Sem kar malo pozabila, da ga ne bom uživala - tudi zaradi potencialnih alergij.

No, danes sem se potepala po štacunah - v HM nisem razen par bodijev nič za otroke našlauser posted image . Sem pa za spremembo za očka nabavila. Prehitro raste in že precej vroče je, pa nikjer ne najdem bombažnih hlačk brez nogic. Po razumni ceni seveda.

Torej: kje in kdaj se dobimo?

Moj  predlog: torek 12.6. od 11h v Tivoliju ali Kavalu

Zaradi mene je lahko katerikoli dan, ampak nekaj je pa treba napisat user posted image . Lahko je tudi sreda, napišite kdaj vam bolj ustreza. Ker se je itak treba zapeljat (verjetno večini), pa je lahko kraj tudi izven Lj. Ampak v Maribor ne grem user posted image .

No, pa uspela sem malo album napolnit, tudi par slikic kuhinje sem uspela poslikat. Da boste videle, kaj sem predolgo čakala. In pridno kuham polento ali palačinkeuser posted image .

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 15:34:45   
rogljicek

Putka, ti pravis, da ne piješ mleka zarad možnih alergij. A naj ne bi spile vsaj 0,5 l mleka na dan?
Kar se prehrane tiče jaz res ne vem kaj naj bi lahko in kaj ne. Meni je petronažna rekla, da lahko vse v zmernih količinah (se pravi tudi sveže sadje), le čokolade naj se izogibam, ker je zelo alergena. Vendar jaz za vsak slučaj ne jem ne svežega sadja, zelenjave (pa pri vsej tej solati na vrtu in češnjah, jagodah user posted image ) Pravzaprav jem skoz eno in isto hrano!!! Jaz bom že potrpela samo, da nimamo kakšnih krčev.


(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 17:20:18   
Putka
Poslušaj rogljiček (ki blazno gre z mlekom). Od prijateljice 4-letnica ima blazno hudo alergijo na vse možno hrano, čistila, kemikalije,... Celo sranje in življenje obeh staršev ničemur podobno.

No, med drugimi je ona precej mlečne hrane pred in po porodu uživala. Noben zdravnik ali patronažna ti ne bo rekel, da je mleko alergeno. Celo otrokom po enem letu se ga priporoča 1/2 ali 1 liter (ne vem točno) na dan, zaradi kosti... Pa nosečnice naj ga pijejo, pa doječe mame.. Tole so zdaj izkušnje staršev alergikov, ne strokovni nasvet. Sami so prišli do tega, da lahko kravje mleko (tudi preko materinega mleka) povzroči alergije. Teh je pa itak čedalje več. In če se da nekaj mesecev malo popazit, da lahko morebiti otroku kaj takega prišparamo - zakaj pa ne.

Ampak kot sem rekla, kar malo pozabim in si z veseljem pripravim belo kavo, pa mlečni zdrob.. Pa ne pravim, da zdaj nič mleka! Ampak ravno litrov ni treba tankat. Pa drugi mlečni izdelki so itak bolj zdravi, s tem mislim jogurte, kefir...

Aja, prijateljica je malega z mlekom nalivala od pol leta dalje, pa ponoči v flaško.. Pa oba starša in dedki in babice alergiki. Zdaj pa ne hodi v vrtec, ker takoj dobi astmatični napad, pa že itak je na par mesecev v bolnici. Pa ne trdim, da je kakšna povezava - lahko pa bi bila.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 18:19:03   
Majchi
Ojla punce!

Babygirl, a je tamala očiju podobna, a ne? Lušna je user posted image . Obe sta lušni. V bistvu mi je prov fino gledat vse te malčke. Pa vsi tko čukast gledajo, kadar jih ujamemo z odprtimi očmi user posted image .

Putka, tvoja kuhinja mi je pa ful všeč! Huda je ta kombinacija z zeleno barvo! Se je pa kar splačal počakat, a ne? Pa da ne boš zdej vse umazala k boš palačinke in druge dobrote ustvarjala user posted image .

Tale debata okrog mleka... Fuj, še dobr, da ga ne maram, da se mi ni treba ukvarjat še s tem. Jaz malo lahkega Jošta pojem, pa navadne Egote pijem. Glih prejle sem se razpidzla na mojga, ki je šel v trgovino in mi je prinesel 3 ta male Egote, tiste po 1 dcl al kok že user posted image . To imam glih za en dan. Sploh ne vem, od kje mu ta ideja, v življenju še nisem tamalih kupila. Eh, smotko!

Aja, Putka, meni je datum in ura v redu. Tako kot do sedaj, bom tudi zdaj skušala vse ostale stvari prilagodit našemu srečanju. Upam, da rata.

Se pravi, ko greste na take odprave, daste otročke v lupinico in potem jih na cilju prestavite v voziček (npr.v Tivoliju). Kaj pa če spijo? A se vam zbudijo? He, he, se mi vidi, da še nikamor nismo tako zares odšli user posted image . Men se tale naš sestanek v Tivoliju zdi kot odprava na Everest user posted image .

Zdej se pa spet naš srček zbuja. Že brunda tamle v posteljci, zdele sledi še napenjanje in kakanje, potem pa sirena za hrano user posted image .

čao zaenkrat

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 19:17:35   
BaByGiRl
MAJCHI,...čist frišni dojenčki so tko vsi atijam podobni user posted image
              drgač sem bila pa jaz taka ko sem bila majhna, samo črna. Bomo vidl
              kaj bo ratalo iz naše Hane,..čigava bo. Moja taprva..Lana...je podobnna moji mamici,...ah ja, mogoče bo pa ta tretji user posted image  moj user posted image

Madona punce imate vse hude kuhinjeuser posted image

Zdej pa kolcamo,...pa kričat bomo začeli, ker ji gre to tako na živce user posted image
Šibam, ..nimam več pomoči,...moj že 2 teden dela.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Majčice 2007
5.6.2007 20:35:54   
felicia
Ojla
vse ste tako fajn dobr počutite da sem vam kar fouš!user posted image
No pri meni čišča teče k zmešana, en dan bolj drug dan manj itd. Še zmeraj se lovimo, pa zujamo za hranjenje, sedim še vedno na šlaufu. Upam da bo kmalu tega konec pa da se bom lahko res vživela normalno v svet materinstva in popolnoma uživala.

Če se boste dobila pa lep dan in lepo uživajte s svojimi sončki!user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?