s u g a r
|
haj Rogljiček no jaz še nimam , upam da je še nakaj časa ne bo. - sem že pozabila kako je imeti non stop neke planice (bogi naši mali, ki jo bodo nekje baje do drugega leta nosili - hlačke za enkratno uporabo ha) Drugače mi tudi nismo prišli do tega da bi se Vall samostojno obrnil na bušija, ko pa je na bušiju pa po novem dvigne rit in sloni na kolenih. No sej bo počasi. Sigurno pa je, da ga malce ovira ekstenzija ker se zelo zelo zvija noge pa nikakor ne poveže v gib, no ja ko nekaj pobere desno ali levo mu pri tem ko pobira na desni rata pripeljat nogo zraven - levo še ne. Pa saj bo. Drugače vam povem da se Vall ponovno zbuja od 3 in 5 in 7 in je fulll lačen in poje en nič in zaspi nazaj. Hudiček mali. Ampak ni panike. Je pa res da počne to od petka in je bil v nedeljo tudi dokaj vročičen - včeraj najbolj in je non stop bolj kot ne pančkal, bedel je ene tolko kot takrat, ko je bil star par tednov. Danes je pravi razbojnik. Prav vesela sem, da je spet živahen malček. Malo pa ima tudi nabrazdano spodnjo čeljust, ampak nič ni rdeče in nič ven ne gleda... mogoče pa le bo zobek. Prehlajen ni in kašlja tudi nič. Čudno ampak tako je. Zaradi vročine včeraj nismo šli plavat, raj nisem reskirala in se mi zdi to bolj pametno. Da bi mi zaradi tega res kaj zbolel - ja nisem glupa, da bi ga kr tkole izpostavljala. Uglavnem pol zvečer, ko je mali že spal, me je pa mal zvil - bila sem , res mi ni bil filing, k je bil mali tako brez volje in slab. No pa je tudi to minilo. Hvala bogu da imam takega deca, k me sliši in mi pomaga čez kakršnokoli krizo. Aja naj vam povem, da sem slike dajala gor - vendar mi jih nekaj še manjka. Kaj zdej za jutri se dobite na Zbilju ali ne? Dejte mi sam neki povedat. Vall ima v ponedeljek cepljenje št.2. A je možno da gre pol plavat al raje ne? Prvega je ful fajn prenesel, ker se res nič posebnega ni dogajalo kot drugače - le da je imel alkoholni obližek še en dan po cepljenju. Nič se še kaj javim, da vidim če mi bo katera uspela dati kak nasvet, pa tudi zato da vas mal preberem. No uživajte.