|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
17.10.2007 9:41:32   
petrazg
oj...

Putka - sem mislila, da je bilo bolj retorično vprašanje... Valjda velja!

Naš mali je končno zaspal in če se bo držal svojih navad, ga bom morala zbuditi, da se zrihtava za zmenek z majčicami user posted image user posted image user posted image ... Jupi, že komaj čakam.  Takšne priložnosti ne smeva zamuditi...

Tejč - mogoče pa le pride danes tvoj stroj... Čeprav sem že resno razmišljala, če bi ti da ga sploh poslala. Telovadit se ti ne da, user posted image tudi ne, zato bi pa lohk na roke prala... kar je treba je treba, pa še razmigala bi se...user posted image user posted image user posted image . Se mal hecam, samo a si predstavljaš, da ne bi bilo pralnih strojev user posted image ...

user posted image te tetice, pa tudi jst še nimam. Pa je tudi ne pogrešam. Naj še kar ostane kjer jeuser posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
17.10.2007 10:00:21   
tejč

Tejč - mogoče pa le pride danes tvoj stroj... Čeprav sem že resno razmišljala, če bi ti da ga sploh poslala. Telovadit se ti ne da, user posted image tudi ne, zato bi pa lohk na roke prala... kar je treba je treba, pa še razmigala bi se...user posted image user posted image user posted image . Se mal hecam, samo a si predstavljaš, da ne bi bilo pralnih strojev user posted image ...

Ne vem, kako si mi to zrihtala, petrazg, jutranjo uro...NI ga od nikoder.user posted image  Izgleda, da si tele eurčke res v žep spravla user posted image user posted image user posted image  Se hecam. user posted image
No, upam, da bo kmal, da loh odpeketam v službo.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
17.10.2007 10:15:38   
ancka1
O vidim, da je rogljiček gor. Sem ti še odgovor dolžna, ne?

Jah po Kranju ni ne vem kaj peš poti-fletnih. Nimamo nikakršne promenadice, parka,... user posted image  user posted image  user posted image  Tako, da so res bolj kavice v špilu in tudi jaz grem največkrat kar na Brione. Imajo previjalno (sicer je ful visoko user posted image ), pa za vozičke je full prostora.

A danes prideta?

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
17.10.2007 10:18:53   
felicia
Oj

ne bo me na srečanje žal ampak sem se zmenila s kolegico jo ful dolg nisem vidla pa ma malega bebeta 2,5 mesca starga. Bom se odkupila naslednjič velja?

majchi- očitno se res ne znam odlogirat. A ko ugasnem računalnik al pa grem dol z rr se ne odlogiream al kaj? Jaz sem mislila da pol nič ne piše da sem gor. Očitno se moram prov odjavit al kaj. To je pa tako ko imaš narastek svojih las na blond štrihane lase in pol blond prevladauser posted image .

tejč- tebi pa pol prinesem pleničke v ponedeljek no ne tebi ampak ttvoji pupiuser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
17.10.2007 10:29:09   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
tejč- tebi pa pol prinesem pleničke v ponedeljek no ne tebi ampak ttvoji pupiuser posted image

Hvala.
Ampak zdej me pa že nehite sekirat, se me privošč glih, kdor želi. Ena teži, da ne telovadim, user posted image , druga, da mi bo plenice dala...hahahahahahahahahahahahahha!!!!
Stroja pa od nikoder!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Petrazg????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
17.10.2007 10:40:55   
petrazg
Ja, ne bo ga... user posted image user posted image user posted image   Boš mogla na roke prat, tako kot včasih... user posted image user posted image user posted image

Pa ne bit slabe volje, sej mi se samo malo hecamo.... Ne bom več , obljubim!

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
17.10.2007 10:43:50   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ja, ne bo ga... user posted image user posted image user posted image   Boš mogla na roke prat, tako kot včasih... user posted image user posted image user posted image

Pa ne bit slabe volje, sej mi se samo malo hecamo.... Ne bom več , obljubim!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
17.10.2007 10:57:47   
rogljicek
Ne, dones ne morem prit, ker mamo malarja, pa še avta nimam.

Ančka, drugače pa jaz tuki pr nas na kmetih z vozičkom okrog letim, ker ni skor nič prometa, potem si pa za zaključek doma kavico skuham si s piškoti postrežemuser posted image . Drugače je men fajn okrog Brda, ko je sonček. Na kavo pa itak na Brione, tud jaz sem navdušena nad previjalno, so eni izmed redkih, ki jo majo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
17.10.2007 13:44:08   
tejč
Petrazg, hvala. Neki so bljuzili tale hitra pošta al kvajazvemkdo. Dobila sem ga malo pred 12.00user posted image . IN to naj bi blo okoli 8.00!user posted image
In pol še pravi tale poštar, da on- če ne bi klicali, bi kvečjemu okrog 13.00 klical...Eh!
Važno, da ga zdaj mamo in da res ne bo treba prat na roke.user posted image

Pa v službi sem bla in mamo super novo šefico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ve pa še kar na sončku. Jaz tud zdle letim- Mašo zrihtam in grem po Ajšo in veeeen do večera.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
17.10.2007 14:35:55   
rogljicek
Dones je res tako lep in topel dan, da ga kje treba izkoristit za pohajanje na zraku. Midve sva 1. del ze opravle, sedaj pa bejbika že pančka.

A je katera že bla pri frizerju pri Stevotu al pa pri Sašu Maliju in, da je strigel prav on? Jaz bi šla na eno konkretno preobrazbo, ker mam dost tele grive. Pa bi tud rada, da frizuro prilagodijo mojemu obrazu in ne, da postrižejo kr neki. Pa me zanima kakšne so potem kej cene. Jaz sem bla pri Maliju cc 10 let nazaj na striženju, pa mi je že takrat računal 4000sit. Me prav zanima kolk je sedaj!!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
17.10.2007 16:05:02   
juniorka
rogljiček, jaz bi tudi eno orng preobrazbo, ampak več kot 30€ jaz za frizerja ne dam, pa še to 1-2krat na letouser posted image

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 2161
17.10.2007 16:09:31   
rožica81
Živjo!

Jaz sem fuuuuul vesela, da smo se danes videle, ste res super, punce! user posted image  Pa vaši (naši) otročki tudi user posted image  Pa še tako lep dan je bil, res me je pogrelo tole sonce user posted image

Nace je šel že malo klavir igrat user posted image , potem je pojedel malo jabolka (no, po moje je šlo več ven in okol kot pa notr), zdej pa hara na kavču, v kravcah seveda.

Sem vam mogla hitro en post napisat, ker mam občutek, da bo tale stara kišta počasi zaključila s svojimi obrati user posted image  Pa bo spet en strošek več. user posted image

Aja, rogljiček, jaz sem bila pri Maliju (ampak ni strigel on, v Supernovi) mislim da lani, pa je bilo takrat striženje ok. 7000 SIT ali pa malo več.

Pa uživajte na ta lep jesenski dan še naprej user posted image

Pozdrav vsem, rožica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2162
17.10.2007 17:10:22   
Putka
Rogljiček, moja mami se striže pri "Duciju", je kar znan pa tudi drag, pomoje okrog 30€ ali več. Ampak ima res občutek in tako postriže, da je tudi po več mesecih kot nova. Ker meni ni pomembno, da sem si pri ogledalu všeč (no, seveda mora biti lepo), ampak da se znam sama doma zrihtat, pa da ni čez 14 dni že cel cirkus.

Sugar, lepo je bilo Vallovega očkata spoznat. Je pogumen, da je prišel majčice pozdravituser posted image . Moj si pomoje misli, da smo same teroristke, ki dedce obiramouser posted image . Hec, ampk kaj si le mislijo, kakšne so naše "virtualne" prijateljice in otročki? Morajo že biti fajn, ko se tolko družimo.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
17.10.2007 18:07:03   
juniorka
Rožca, mene je pa ful mikal, da bi še midva prišla, ampak nisem dovolj poguma zbralauser posted image  Ker tak lep dan, ko ste imeli... No, pa drugič, moram enkrat do lj, res, preden moj pride in preden bo sneguser posted image !gh- vi kar počas, kt so že rekle, raje dlje poskušaj, da ne bo kaj hujšega z alergijami, tukaj pa je še nekaj o tem...če si že prebrala, pol pa...
Anči, dej povej, kolk pa Tevž kaj popije tekočine- razen mleka- ker naš noče kaj dost, zato pa večkrat po mal na zizi visi, pomoje, da se odžejauser posted image  Sem mu pa dala kaki, pol smo pa 'nov' kakec pridelal, krhkegauser posted image - ma res, kot krhko testo za pitouser posted image !
V MB pa se jutri C&A odpre, pa nov New Yorker..pa ne morem firbcat, ker imava razvojno jutri, pa še plavanje.
Tako da kakšnega klepeta ne bo z mano jutriuser posted image , pa saj vas vedno zamudimuser posted image
Glede spanja pa se je tudi pri nas že 2 dni na pol ure obrnilo- mam spet hude epizode sanj- ko pa fletno rata, pa spet tamau....user posted image  jaz pa podočnjake zjutraj.. mi manjka do modernega staršauser posted image !
Se beremo!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
17.10.2007 18:57:57   
lex
jaz sem  ful srečna! Ker je moja najboljša prijateljica danes pred manj kot ur povila svojega fantka Tevža - Ančka a se spomniš ko sem v Celju rekla, da me je kolega klical in da sem mislila da je že, no sedaj je pa res!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
17.10.2007 19:41:39   
ancka1
Lex, spomnim. Kako lepo lepo ime. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
17.10.2007 20:28:05   
felicia
No zdej pa spet nobene gor! A vse uspavate vaše žemljice?

Upam da ste se mele lepo, jaz sem domov prišla ob 16.00 je mali spet spal cel sprehod s prijateljico, njen pa tudi!

Tejč- brez zamere mal heca more bit a neuser posted image

No jaz bi se mal pogovarjala če je katera zauser posted image

Bom visela tuki gor!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
17.10.2007 21:26:59   
felicia
očitno za brezveze visim user posted image goruser posted image

a je katera tukiiiiiiiiiiii smo že na drugi strani kar pa ni dobr!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
17.10.2007 21:59:10   
Putka
Felicia, si že obupala? Jaz pa TV gledam, sem ene serije z neta snela, pa je en yummy igralec not.. Punci spita, jaz pa tudi skoraj..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
17.10.2007 22:01:51   
felicia
evo me putka končno ena sej jaz se tud mal prekladam iz dnevne na računalnik pa izpred ene škatle pred srugo itd.

kako ste se mele na Zbiljah?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
17.10.2007 22:22:37   
petrinja
evoooooooooooo mene!

končno finiš s pacanjem, pasiranjem kašic za Matevža in še pomivanje ogromno posod za 12 aventovih posodicuser posted image . Vsako malo probala-ajoj, če bo to hotu Matevž jest, nej me koklja brcne! Pa še jaz bom mogla bit zraven igralka za oskarja in mu govort kok super je vse to za papat.user posted image . sem pa rekla da ga moram posnet s kamero, ker bo sigurn take famozne face delal zravenuser posted image -pol pa hitr poslat na domače videoposnetke in voila smo slavniuser posted image . eh kaj češ pač še ena mama, ki se hoče hvalit s svojim sinetomuser posted image .

Putka jutri ob 11h na tržnici? Brazzera? Pride še kera?

dons je pa Tejč ziher oprala vse kar je možno, a ne? si prej kej prebrala navodila, ali si bla tak firbec in si takoj na vse tipke začela udarjatuser posted image . Pa veš sej je to čist normalno-smo vse take ( stranski efekti odvisnosti RR ).

Joj sem se spomnila: Rogljiček- bravo za nagrado- vidiš kako smo tuki majčice multitalentiraneuser posted image user posted image . Res čestitke-lepo poplačn trud, kajne?

ja danes pa je bilo res luštn na Zbiljah. Nisem bila že dolgo časa tam. No, pa še kratko poročilo zate Felicia: kraj:  Zbilje na Horenjskem
                                                prisotni:  Rožica81, ančka1, putka, majchi, sugar, petraZg, in jaz
                                               debate:    ha, to ti pa ne povemuser posted image user posted image user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
17.10.2007 22:26:53   
felicia
petrinja - ti, ti bom morala nadoknadit vse debate ha? Al pa je bil spet sam čvek o spanju- nespanju, jokicak, tečnobicah itd.? A serm zlobna ha?user posted image

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
17.10.2007 22:39:21   
ancka1
Čer!

No midva z dragim sva bila pa prejle v našem župnišču zaradi krsta-tradicija pač. Smo morali malo poslušati pa malo smo se joke-ali. Tako je Tevža danes dala tašča spat. Midva sva pa izkoristila situacijo in sva hitro švignila na en ekspres drink v Kr. Sva si privoščila vsak en grog (mraz pa to) in sva skoraj kome. user posted image  user posted image  user posted image  Sva čisto iz forme. Še par piškotkov in jogurt snacknem pa šibam pod kovter.

Noč

P.s. Danes je bilo res lepo na Zbiljah!!!!!!!!!!!!!! Bi se skoraj reklo stalna zasedba. user posted image  Pa tebe Petrinja sem bila res vesela. In najstarejšega majčka/aprilčka. user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
17.10.2007 22:46:01   
felicia
Jaz mam tudi slikco jupi končno sem se mal igrala! Tako mam doma puzzle, me mal na moja Uroša spominja.

No jaz grem tudi spat ker očitno danes niste razpoložene za čvek pa kdaj drugič.

papa

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
17.10.2007 22:50:34   
petrinja
ančka tudi tebe je bilo prav fajn videt, pa Rožico tudi. je kar lušt tkole brezskrbno malo posedat na sončku in klepetat, klepetat, ..., in lupčkat naše sončke, in jih objemat, in jih če sitnarijo-jih miljonkrat spraševat kaj ga muči, in zraven naročit za jest, za pit, in spet blablablablablablablablabla...user posted image

malo sem slikce od danes gor poknla, tako da lahko prečekirate a ste si všeč ali neuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?