juniorka
|
Rožca, mene je pa ful mikal, da bi še midva prišla, ampak nisem dovolj poguma zbrala Ker tak lep dan, ko ste imeli... No, pa drugič, moram enkrat do lj, res, preden moj pride in preden bo sneg !gh- vi kar počas, kt so že rekle, raje dlje poskušaj, da ne bo kaj hujšega z alergijami, tukaj pa je še nekaj o tem...če si že prebrala, pol pa... Anči, dej povej, kolk pa Tevž kaj popije tekočine- razen mleka- ker naš noče kaj dost, zato pa večkrat po mal na zizi visi, pomoje, da se odžeja Sem mu pa dala kaki, pol smo pa 'nov' kakec pridelal, krhkega - ma res, kot krhko testo za pito ! V MB pa se jutri C&A odpre, pa nov New Yorker..pa ne morem firbcat, ker imava razvojno jutri, pa še plavanje. Tako da kakšnega klepeta ne bo z mano jutri , pa saj vas vedno zamudim Glede spanja pa se je tudi pri nas že 2 dni na pol ure obrnilo- mam spet hude epizode sanj- ko pa fletno rata, pa spet tamau.... jaz pa podočnjake zjutraj.. mi manjka do modernega starša ! Se beremo!