*Naja
|
Evo mene spet malo....vas pridno berem, tako da sem ves čas na tekočem. Ja tele padavine danes so pa res katastrofa. Jst sem ponoči dežurna ta teden in sem imela pravo adrenalinsko vožnjo danes v službo. Se vozim kakšnih 30 km daleč in so bile skoraj vse ceste zaprte. No, potem mi je le uspelo priti po nekem obvozu čez en kup neznanih vasi. Me je sodelavka čist prestrašena klicala, da naj ne hodim v službo, da bo kar ona ostala še ponoči....in je bila potem cela srečna, ko sem varno prispela. Ma za avto sem jst kr divja, sam danes me je pa parkrat, ko je bila voda že skoraj prek koles, kar malo stisnilo. Ampak se je vse lepo izteklo . In kaj je bil glavni razlog, da se na noben način nisem hotela odreči tej moji nočni danes? Včeraj sem nesla s seboj v službo 2 trojanska krofa in sem si enega prišparala za danes. Cel dan sem mislila na ta ubogi krof, ki me je čakal v predalu in za nobeno ceno se mu ne bi odrekla...no, skoraj nobeno . Zdejle sem ravno zvrnila en vroč kakav, malo kasneje pa sledi krof...mljask. Drugače sva pa danes z dragim pleskala kuhinjo in bo ful divje rdeče barve. Noro dobr je izpadlo, tak da sem res zadovoljna. Jst že tudi kakšnih 10 dni čutim metuljčke . Sicer pride kakšen dan, ko se nič ne javi, ampak me ne skrbi, ko preberem, da se tudi vam dogaja podobno. Sem pa zadnjič v Toysu v Avstriji kupila ful cart vrtiljak, za nad posteljco. Taki cartkani medeki pa slončki.... ...komaj čakam, da greva po postlco, da ga pritrdim. In še moji obroki danes. Za pozen zajtrk je padla ena jabka, kos polnozrnatega kruha s kislo smetano....kosilce je bila zelena solata s krompirčkom in jajčkom in zrezek...večerja pa Trojane kličejo . Dejte še mal napisat, kak kaj stojijo vaše kilce. Madonca, men kr pridno gor lezejo in to zdej, ene 2 tedna. Pa sploh nimam občutka, da velik pojem. A je možno, da že sama nosečnost kej prinese, al je pač to enostavno preveč papice?