MetiLu
|
Jutro punce! Kako smo dones? Katki najprej čestitke za dober rezultat in za . Sicer pa spet samo o hrani govorite, bom spet prekmal lačna Sem zdej začela s tistim sirupkom Floravital za železo, ki ga je Ella79 predlagala, pa ne smem zdej takoj neki mlečnega pojest (kar mi ponavadi najbolj zadiši za zajtrk), ker se potem baje ne absorbira tok dobr. Sem prec mal cedevite čez spila, ker ni glih najboljšega okusa - no boljše že kot pa suhe slive. No dost o mojih kapricah Jaz še kar samevam doma, moj ima zarad Strojanov spet nore šihte... no comment!! Sicer mi je pa mami spet prinesla par pajackov za našega . Je čist v Komaj čakam, da ga spet vidim, morfologijo pa imam šele čez 3 tedne , v 22. tednu torej. Trebušček je pa zdej že tok luškan, ga skoz neki božam. Samo zjutraj ko se zbudim je tako trd, prav celo bunko (beri matrnico) lahko otipam, ker je čist zatrdela. A je to normalno? No, zvečer se mi je spet zdelo, da je mali nekaj počel, čeprav še kar ne vem čist, če je to to Marusah, želim ti res lep dopust, midva si po poroki žal nisva privoščila medenih tednov, pa mi je kar malo žal. Sva bila pa vseeno na morju A je še kakšna študentka tukaj? Jest rabim malo spodbude, da se spravim diplomco spacat do konca Zdej je to še edina stara zadeva, ki se mi vleče, vse ostalo se je že poštimalo (služba, stanovanje, poroka ).