mala_pikica
|
Pozdravljene punce, vidim, da se vam kar skoz nekaj dogaja. Mojca čestitam za uspešen zagovor diplomskega dela, sedaj pa uživaj v nosečnosti. Jaz sem imela včeraj morf. pri moji G in sem bila zelo zadovoljna, tudi ona je potrdila, da bo fantek tako, da sedaj lahko počasi začnem pripravljati stvari. Na morf. je bilo vse vredu, le glavica je prenizko in posteljica sega globoko v rastezni del, mat. vrat pa se je popravil za 2mm, tako, da sedaj meri 2.9 cm. Tako, da še naprej počivanje, ponovni UZ pa imam zopet čez 3 tedne oz. 16.10.07. Zredila sem se od zadnjega pregleda za 1kg, skupaj 4kg. Sem pa imela včeraj pri pregledu urina prisotne ketone, tako da moram več piti. Povejte mi, če katero peče zgaga, ker jaz nevem kako bom zdržala do konca. Meni zgaga nagaja kar skozi. Danes ponoči sem bila budna do 3 ure zjutraj. Peče pa me po vsem, vedno ko kaj spijem ali pojem. Me prav na bruhanje sili in sline se mi nonstop nabirajo v ustih, da komaj požiram, ker mi je že ful nagravžno. Pa sem probala že vse od tablet do donata, mleka..., Ima mogoče še kakšna kakšno idejo, kaj bi lahko pomagalo? Zanima me tudi koliko so vam namerili dolžino materničnega vratu? Tako to je vse, imejte se lepo. Lp
|