mala_pikica
|
Katka 37, jaz sem bila v 1nos doma skoraj skozi v BS, pa zdaj v 2nos sem že dobra 2 meseca v staležu. Tudi jaz imam naročeno, da čim več počivam, ampak jaz grem tudi v trgovino, pa k mami, pa na kakšno kavico. Nikoli še nisem imela inšpektorja, niti ne poznam nobene, ki bi jo obiskal. Pa so moje sodelavke, skoraj vse takoj v staležu, pa tudi kolegice imam, ki so šle takoj v stalež, pa še nobena ni imela kontrole. Moj G napiše, da priporoča stalež zaradi težav v nosečnosti in čisto nič drugega. Potem pa ta list nesem osebni zdravnici, kaj pa ona napiše, pa ne vem. Potem pa dobim po pošti od komisije priporočeno do kdaj mi velja stalež, nato pa G zopet podaljša, tako to gre pri meni. V listu od komisije pa piše točno tako: Pacientki so dovoljeni obiski pri zdravniku, oziroma se je potrebno držati zdravnikovih navodil. Jaz pa nimam predpisanega strogega mirovanja, tako, da jaz se občasno malo potepam. Jaz se sploh ne bojim tudi, če pride inšpekcija. Mislim, da ne komplicirajo pri dnevnih izhodih, pustijo ti listek in se javiš na komisiji. Problem je tam, ko kam odpotujejo, pa jih po cel teden ni. Tako, da si brez skrbi privošči stalež, če ti G tako svetuje in uživaj v nosečnosti! Lp
|