Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. (ena izvenmaternična, en SS), zato bi napisala kar 1. nosečnost (ker sem 1. tako daleč -11 tednov). A pozitivna, 7.8.07- imam pa NS! 
in zdravega
Sam rdečo peso jem od solat, to je vse kar zmorem pojest kislega in od surove zelenjave (če je pesa sploh surova-v solati
A te lahko kar Pekarna kličem???
.
....no to sem pa tako ali tako ze sama vedela
(pac instinkt). Res sem vesela za dobre rezultate, nasa bejbika je vlika 7,5 cm in vse je v najlepsem redu. Ponosni ocka se je kmalu po pregledu ze hvalil okrog, da bo imel najlepso punco na svetu in gorje vsem tistim, ki si jo bodo drznili osvajati....
. Brioš sem pa že njami pojedl.
. Včeraj dala skozi NS. Smo veliki 7cm :) pa tak smo se preobračali, brcali pa boksali. G ni videla ali je
. Škoda...sem upala da bo vsaj namignila. Samo je bil mali tak živ, da je pol ure glavico lovila, da je lahko NS zmerla...pomoje se ji ni več ljubilo štrclja iskat. Tako ga je namreč poimenovala. Mi sicer upam, da nebo niti našla, ampak tudi če ga bo veselje