MetiLu
|
Živjo punce, dones že drugič pišem, ker mi prvič ni poslalo odgovora Včeraj sva bila z mojim na NS, rezultat je super NS 1,4mm, tveganje je pa 1:52xx in 1: 15xxx. Naš malček je velik že kar 7 cm, pa tako lepo mi je pokazal vseh 5 prstkov na levi rokici. Potem smo ga morali malo pretrest, da se je obrnu, pa malo zabrcal, da je potem G lahko zmeril nuhalno. V glavnem sem ful vesela, da je vse ok. Tudi nosna kost je bila lepo vidna in srčke veselo bije. Spola pa nisva izvedela, ker se ni videlo. Sicer imam pa danes še eno NS in sicer pri Pušenjaku. Ali katera ve, ali on dela ultrazvok 3D? Bi rada dobila filmček, ker pri mojem G sem dobila samo slikco. Mi je pa delal UZ preko trebuha. Potem me je pa moj peljal v šoping v Celje, kjer sem si v H&M-u kupila ful lušne kavbojke in dva bombažna modrčka, sicer pa imajo kar nekaj izbire, bi kar vse pokupila Za malega še nič cunjic ne kupujem, ker so tok cortlih, da bi potem preveč nabavila, potem bi pa samo parkrat ponucala, ker itak malčki vse tako hitro prerastejo. Glede materinske knjižice. Jaz sem si jo mogla sama kupit v DZS Punce, bodite pridne in božajte svoje bušije