Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ampak uživam tudi v temu. vse to so radosti nosečnosti, ki sem jo tako nestrpno čakala...bomo preživeli...punce, glavo gor...
, noge otečene, kot da imamo ski bucke gor, rit bo zrasla v nedogled....ampak najlepše bo to, da ...je ne bomo vidli
, vidli pa bomo buška, ki nam raste, čutli bomo novo življenje v sebi...aja, pa še nekaj, kar je ful pozitivno (vsaj zame): joške bodo rasle
...ce pa ze, pa upam, da bos vseeno sprejemala to s pozitivno energijo in z nasmeskom na ustih!
, saj drugače ti ne znam pomagati..(pa mislim, da amaya ni mislila tako, kot si jo ti razumela...)
bruhat pa nč jest al full jest pa pol met probleme s prebavo in mene (glede na to, da sem imela že prej zelo slabo prebavo) zelo boli, kot bi rojevala vsak dan...ne znam ti razložit.....vsaka ima svoje probleme a ne....smo pa vse srečke ker jih imamo. lanchy bejba drž se, pojej kak kreker namesto mene, jst bom pa kazga manj
raste in se lepo razvija - v kar sploh ne dvomim!!